Pritariu tau visiskai :) Jei jau kalbam apie antrinius ir universalius daryti, tai visi antriniai tada ir yra svarbus :)) As rebus laikau svarbiausiu bene skilu gynejams ir tai ryskiai atnesa naudos, reitai nevisada buna geresni mano, bet niekad nesu rebu praloses :))) Realu kasi uztenka isivaizduot, kad del kamolio kovoja netik C ir PF, o kovoja visa ekipa :)) Todel visai jai ir reikia ju, beje jie net gynejam sukelia algas, kas iskart tiesiogiai pagrindzia kad jie lb prisideda prie zaidimo kokybes ir skaiciuojant laimetoja. Artimi metimai manau siek tiek pervertinami nors jie ir yra neblogas reikaliukas :) Vidine tampa butina, del to naujo bumo trenint gynejus su artimais :) , o blokai kaip nebuvo populiarus taip ir nera :)) Nors mano nuomone, jie tikrai svarbus reikaliukas :) Tiesa ir pats kazin kiek nesu ju pritrenines :) Visgi zaidejus darom netik pagal savo nuomone, o ir pagal visu, nes jei kada tektu parduot, kad eitu daug gaut :))
As todel ir darausi ta savo SF multiskila todel kad manau jog tas PG ir SG multiskiliskumas yra gerokai ispustas reikalas ir esme viso to ir pradzia turetu buti pirma tikro SF isigyjimo zmonems :)) Po to matai kaip zmones turi sudetyje centrus po 100 k algomis, pasiziuri skilus stulbinami kokie rebai, pas mano centru budavo sencacingi ar maks didziulis ir as rebus laimiu ant 20 kamuoliu :D:D Tai ir toliau linkiu sekmes tiems kurie galvoja kad rebai nera reikalingas skilas gynejams :)) Jus tada ir laikykit centrus po 200 k algas, man uzteks ir iki 100 k max centru net lbble kokiam :)