BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203967.280 in reply to 203967.275
Date: 12/23/2011 4:56:34 AM
Overall Posts Rated:
8888
Τα παραδέχτηκε πως το γνώριζε... οτι επωφελούνται δηλαδή...

τα σχόλια δικα σας ο ΝΤ μάνατζερ το παραδέχτηκε.. να δούμε να το πει και ο Μαμου...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

This Post:
00
203967.282 in reply to 203967.275
Date: 12/23/2011 5:08:23 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε Matsas, ευχαριστώ για την απάντησή σου, απλά θεωρώ ότι δεν με κάλυψες επαρκώς. Σου αναφέρω το λόγο παρακάτω.

Αν υποθέσουμε ότι ο Kaja είχε συναδέλφους του με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι υπήρχε η ίδια ip, θα έπρεπε να το έχει ήδη αναφέρει στους Gms για να είναι νόμιμος. Δεν μας λες άν το έκανε, αλλά επειδή αναφέρθηκε από κάποιο παιδί ότι το πρόβλημα του Kaja ήταν η κοινή Ip με άλλες ομάδες, αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ότι δεν το είχε αναφέρει στους gms. Και θέλω να ρωτήσω "γιατί". Δεν δίνει στον κάθε "συνωμοσιολόγο" το δικαίωμα να πει ότι πράγματι ήταν παράνομος;

Είπε κάποιος -ας με συγχωρήσει που δεν θυμάμαι ποιός το είπε-, χωρίς να θεωρηθεί απόδειξη φυσικά, ότι υπήρξε συνάθροιση 10 ατόμων και εκεί άλλαζε τους λογαριασμούς σαν τα πουκάμισα. Αυτό δεν αποτελεί ένδειξη δημιουργίας μιας κλειστής κάστας -κάτι σαν τις λέσχες που κυβερνούν τον κόσμο- και προσπάθεια απόκρυψης της πραγματικής ταυτότητας των χρηστών; Ρωτάω χωρίς να κατηγορώ κάποιον, με μοναδικό γνώμονα να δούμε με ποιά λογική πρέπει να υπάρχει τέτοια μυστικοπάθεια, η οποία είναι φανερό ότι ενοχλεί πολλά παιδιά.

Δεν θεωρείτε ότι θα ήταν καλό να ανοίξει ένα φόρουμ στο οποίο θα συζητείται το σύστημα που θα παίξει η Εθνική; Να λέει ανοιχτά και με επιχειρήματα ο καθένας την άποψή του και στο τέλος, φυσικά, να αποφασίζει ο προπονητής. Προσέξτε. Όχι να κάνει την αναφορά του ο προπονητής, όπως γίνεται τώρα ότι "παίζουμε με τους ρώσους κτλ κτλ", αλλά να συμμετέχουν όσοι θέλουν λέγοντας την άποψη τους επαρκώς. Έτσι θα υπάρξει, πιστεύω, μεγαλύτερη συμμετοχή, μεγαλύτερη συνοχή στο φόρουμ.

This Post:
00
203967.283 in reply to 203967.281
Date: 12/23/2011 5:09:21 AM
Overall Posts Rated:
151151
δεν απαγορευεται να εχει καποιος φιλος του Κατζα ομαδα με μοναδικο σκοπο την προπονηση παικτων εθνικης ετσι δεν ειναι;

οχι δεν ειναι ετσι, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο φυσικο προσωπο στον κοσμο αυτο να ασχολειται μονο με αυτο και να μην γλυκαινεται με το παιχνιδι γενικοτερα. βαζεις απλα ενα ονομα φιλου και μετα εχεις την ομαδα εσυ.

This Post:
00
203967.284 in reply to 203967.281
Date: 12/23/2011 5:09:49 AM
Overall Posts Rated:
8888
http://www.buzzerbeater.com/league/301/overview.aspx
3η στο ομιλο ειναι και παει να μπει στα πλεει οφφ!! για α2!!!
κανει πρωταθλητισμό η ομαδα που προπονεί παιχτη εθνικής (που ισως διαχειριζεται απο ΝΤ μανατζερ) ναι ή οχι.... εχει στερήσει απο μια δίκαιη ομάδα να διεκδικήσει την ανοδο ναι ή οχι... δεν επωφελείται??

ναι η οχι

τα παιδια να μας πουν... που ειναι στο όμιλο....

και μετα πες τους πως ειναι εργαλείο....

Message deleted
This Post:
00
203967.286 in reply to 203967.274
Date: 12/23/2011 5:12:22 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Ωραία η Ρώμη, είχα πάει σαν εβδομάδα του μέλιτος Νοέμβριο του 2009. Περισσότερο με τρέλανε όμως η Φλωρεντία.

This Post:
11
203967.287 in reply to 203967.279
Date: 12/23/2011 5:13:24 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Οσον αφορα το ευλογο ερωτημα του Δημητρη , εγω σαφως και γνωριζα πως υπηρχαν συναδελφοι και φιλοι του Κατζα οι οποιοι ασχολουνταν υπο την καθοδηγηση του με μοναδικο σκοπο την προπονηση παικτων για την εθνικη. Κατι που συμβαινει σε ΟΛΕΣ τις χωρες μηδενος εξαιρουμενου. Δε βρισκω κατι παραλογο πανω σε αυτο. Αν επεφτε στο ματι μου κατι το οποιο θα επηρεαζε την ομαδα του Κατζα , να εισαι σιγουρος που θα κινουμουν προσωπικα εγω εναντιων του.

Επιτέλους κάποιος από το team της εθνικής το είπε!!!!

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι κάποια από τα παιδιά αυτά τα έχω γνωρίσει και προσωπικά!

Τα πράματα έχουν ως εξής. Ο Kajja διαφήμιζε παντού έντονα το παιχνίδι (και εγώ αυτό κάνω).
Άνθρωποι από την δουλεία του, την πολυκατοικία κ.α έφτιαξαν ομάδες.

Πραματικοί άνθρωποι, κανονικές ομάδες!

Κάποια από τα παιδιά αυτά είτε γιατί βαρέθηκαν , είτε γιατί είχαν τρεχάματα , οικογένειες ήθελαν να σταματήσουν το παιχνίδι. Ο Kajja τους παρακαλούσε έαν θέλουν και μπορούν να προπονήσουν κάποιο παίχτη για την εθνική ομάδα.

Το λάθος του ήταν ότι όταν το ενδιαφέρον των άλλων ατονούσε συνέχιζε την προπόνηση των παιχτών ο ίδιος.

Ο ίδιος είχε μόνο χασούρα χρόνου (ξόδευε άπειρο) και κανένα οικονομικό ώφελος.

Μπορεί μάλιστα κανείς να το δει αυτό από τις μετεγγραφές της ομάδας του!

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
203967.288 in reply to 203967.285
Date: 12/23/2011 5:13:32 AM
Overall Posts Rated:
8888
Μιλα με την παρεα θα σου βρει λύση!

This Post:
00
203967.289 in reply to 203967.272
Date: 12/23/2011 5:16:02 AM
Overall Posts Rated:
334334
Πιστεύω ότι η συμεριφορά σου είναι αντιδραστική.. (αυτό π είπε κάποιος για τον παικτη που ήθελες και τον πήρε φάρμα)
Από όσα λες ο κατζα προποχούσε παίκτες για το καλό την εθνίκης (=το σύνολο της Ελληνικής κοινότητας). έχεις αποδείξεις πως είχε προσωπικό ώφελος?? δεν βλέπω πολλούς τρόπους να είχε.. Αν θες μπορεις να μου στείλεις ββ-μαιλ να μου πεις κανα 2 (εαν δεν αποαγορεύεται από τουσ κανονισμούς) θα μου έκανες μεγάλη χάρη.

Υ.Γ. Έχει πάρει φωτιά το καφενείο, μεγάλο κέρδος σε εποχές κρίσης.
Υ.Γ.2 Το να χάνουμε φάρμες ενώ αυτές των άλλω χωρών αυξάνοντε είναι μειον μας..
Υ.Γ.3 οι gm πιστεύω ότι έπρεπε να διαγράψουν τουσ λογιαριασμούς απο τις φάρμες και εγώ αυτό θα έκανα.. (αλλά και λίγο τα σταβά ματια δεν βλάπτει) για το Καλό της ελληνικής κοινότητας

This Post:
00
203967.290 in reply to 203967.287
Date: 12/23/2011 5:16:19 AM
Overall Posts Rated:
151151
Τα πράματα έχουν ως εξής. Ο Kajja διαφήμιζε παντού έντονα το παιχνίδι (και εγώ αυτό κάνω).
Πραματικοί άνθρωποι, κανονικές ομάδες!

αν βαλεις το χερι σου στην φωτια, θα καεις... πιστεψε με... πολυ ευκολα βγαινετε και λετε διαφορα και δεν ξερετε ποιος κρυβεται πισω απο καθε ομαδα που γραφει και τι γνωριμιες εχει.. αστο... μην γραφεις εκ μερους των αλλων.. γραψε για την ομαδα σου καλυτερα και υπερασπισου την οσο θες... μπορειτε να εκτεθειτε αν μιλατε για αλλους παιδια...

ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ!

Advertisement