BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
22
274869.280 in reply to 274869.1
Date: 1/2/2016 8:21:11 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μέρες γιορτινές και ο κόσμος μοιράζει ευχές. Και καμιά φορά τη στιγμή που θέλω να γράψω κι εγώ με τη σειρά μου για να ευχηθώ τα καλύτερα μου έρχονται μνήμες από το Πάσχα του 2002 (όταν και κέρδισε ο ΠΑΟ την Κίντερ του Μεσίνα μέσα στην Μπολόνια). Τότε προσπαθούσα επί πάνω από μισή ώρα να στείλω ένα έξυπνο μήνυμα. Έγραφα, έσβηνα, ξαναέγραφα και τελικά κατέληξα με το Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Και σκαλίζοντας το παρελθόν μου, ακαριαία μου έρχεται στο νου μια από τις πρώτες εκθέσεις που έγραψα στη ζωή μου όταν πήγαινα Ά δημοτικού. Το θέμα ήταν να περιγράψουμε το σπίτι μας. Δεν ξέρω αν έφτιαγε το πρωινό της ώρας ή το ότι είχα ξυπνήσει με τα χίλια ζόρια εκείνο το πρωί (είχε φανεί από νωρίς το πράγμα στην περίπτωσή μου), αλλά το τελικό αποτέλεσμα σκέψης και περισυλλογής 45 περίπου λεπτών ήταν το εξής: Το σπίτι μου είναι πολύ ωραίο! Ήλπιζα ότι η λέξη πολύ θα έδινε ποσότητα στο κείμενο, πορφανώς όμως δεν έδωσε όση έπρεπε και αυτό το έμαθα λίγες μέρες αργότερα.

Η αλήθεια είναι πως η αποφυγή των κλισέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα εργαλείο για να το πετύχεις αυτό είναι η το χιούμορ. ΠΧ σε μια κάρτα γάμου αντί για τα κλασσικά να ζήσετε και καλούς απογόνους, μπορείς να γράψεις ένα και του χρόνου και λίγο παρακάτω πλάκα κάνω, αλλά μπορεί και να παρεξηγηθείς και να νομίζει ο γαμπρός ότι κάνεις κέφι τη γυναίκα του ή και να σε περάσουν για ηλίθιο πράγμα που δεν το θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων φυσικά

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις καλές ατάκες που παίζουν. Διάβασα μια καλή που θα την μοιραστώ και η οποία έλεγε : Αν θέλεις να έχεις κάτι που πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες. Εξαιρετική και ζηλεύω αυτόν που το σκέφτηκε. Αλλά προέρχεται από γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οπότε αν το λανσάρω σαν δικό μου θα γίνω ίσως γελοίος, άρα πάμε για άλλα

Οπότε η λύση είναι μία. Πες ότι νιώθεις...

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι. Και δεν εννοώ ατομικά (που και ατομικά φοβάμαι), αλλά γενικότερα και για όλους μας και ως Έλληνες και για όλους στον πλανήτη. Και δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος. Ευχόμουν κάποτε, μακάρι το 2006 (πχ) να είναι η καλύτερη σεζόν που είχες μέχρι σήμερα και η χειρότερη από όσες θα έχεις στο μέλλον. Και τώρα να το γράψω, με την καρδιά μου θα το πω, αλλά ....μήπως τότε στην Ά Δημοτικού σε εκείνη την έκθεση δίστασα να γράψω όσα δεν μου άρεσαν στο σπίτι μου? Είναι τα όσα συμβαίνουν γύρω μας όλα τα τελευταία χρόνια, που βλέπεις την ίδια θεατρική παράσταση να ανεβαίνει κάθε χρόνο στη σκηνή αλλά από νέο θίασο με νέους πρωταγωνιστές. Προσθέστε και λίγο Τσιχαντιστές, βάλε και κάμποσο από Ρωσία-Τουρκία, θυμήσου ή διάβασε και καμια προφητεία, και τελικά...καταλήγω να αναρωτιέμαι όλη αυτή η συννεφιά πόσο έντονη καταιγίδα θα φέρει? Θα επιβεβαιωθούν προφητείες Πατροκοσμά, Παίσιου και άλλων? Κι αν πόσο σύντομα θα έρθουν κοσμοιστορικές εξελίξεις?

Το θέμα μας όμως παραμένουν οι ευχές. Κι επειδή αυτά που έχουμε να ευχηθούμε ξεκινάμε από τα θέλω μας, οι ευχές μας έχουν να κάνουν με την ύλη, με το σώμα. Αναμφίβολα αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα θα συμφωνήσουμε ότι δεν παιρνούν όλα από το χέρι μας (ή έστω όχι όσο θέλουμε) είτε πρόκειται για ύλη (ειδικά τα τελευταία χρόνια) είτε για την υγεία (τόσο τη δική μας όσο και των αγαπημένων μας προσώπων). Δεδομένου δε ότι σαν άνθρωπος θέλω να έχω την τύχη στα χέρια μου, οι ευχές μου για το 2016 δεν θα έχουν να κάνουν με το σπίτι μας, αλλά με αυτούς που μένουν σε αυτό, δλδ τις ψυχές μας.

συνεχίζεται...

This Post:
00
274869.281 in reply to 274869.280
Date: 1/2/2016 9:33:19 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μακάρι λοιπόν όλοι μας (ειδικά όσοι έχουμε-πληθυντικός αλληλεγγύης- αποκλειστεί από το κύπελλο ) τις χαρές και τις λύπες του 2016 να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε με τρόπο τέτοιο που θα φέρει γαλήνη στη ψυχή μας και όχι θυμό, που θα φέρει χαμόγελα και όχι δάκρυα ακόμα κι αν αυτό μοιάζει οξύμωρο ή παράλογο. Γαλήνη στη ψυχή πρώτα από όλα, καλή σχέση με το Θεό, καλή σχέση μετον εαυτό μας, μακάρι καλή σχέση και με τους συναθρώπους μας. Και επειδή η ύλη παραμένει σημαντική και απαραίτητη είτε το θέλουμε είτε όχι, μακάρι οι έχοντες εξ ημών να μπορούμε να δώσουμε χαρά στο γείτονά μας και οι μη έχοντας να γίνονται δέκτες δώρων!

Καλή Χρονιά λοιπόν και το 2016 να είναι όντως η καλύτερη μας χρονιά μέχρι σήμερα και η χειρότερη για όσες ακολουθήσουν!!!

Για το μπάζερ μας τώρα, τι να πρωτοπώ. Μακάρι να είναι στις ζωές μας και αν υπάρχει, κρατώντας κοντά του όλους αυτούς που το αγάπησαν και το αγαπούν ακόμα.

Και για φινάλε πάμε σε προσωπικές ευχές στους μάνατζερς της Α1, έτσι για το κερασάκι στην τούρτα

Μάνος: φίλε πολύχρονος καταρχάς και να χαίρεσαι τη γιορτή σου έστω και λίγο καθυστερημένα. Συγχαρητήρια για την φετινή σου πορεία στο Β3. Μέχρι τους 16 να φτάσεις παραπάνω θα ζουλέψω όμως Να αποκλείσεις τον Τούρκο που με έφαγα πέρσι εκεί. Στα εγχώρια σου εύχομαι να χτίζεις την ομάδα σου κοιτώντας λιγότερο τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Μαμουδιάρης: Να βρεις όλα τα εργαλεία που ψάχνεις για να γίνει η υπερομάδα πραγματικότητα και να δούμε τι μπορεί να κάνει. Θέλω να σε δω στον τελικό του Β3, γιατί θα το αξίζεις όταν έρθει εκείνη η ώρα. Στα πιο άμεσα, προσοχή στα στησίματα της ομάδας κατά τις μετακινήσεις από νησί σε νησί ή στην πρωτεύουσα, ενώ να θυμάσαι η Τρίπολη είναι κοντά όταν βρίσκεσαι στην Αθήνα

Βασίλης Βιλάγκουρας: Πολύχρονος κι εσύ. Λιγότερες εν θερμώ αποφάσεις και καλύτερες εκτιμήσεις καταστάσεων και προπάντων πάντα με ταπεινότητα. Ότι καλύτερο με τη νέων και κοντά σε λολους τους ιδιοκτήτες των παικτών.

Αστέριος : Στον Κάμπο ευχόμαστε να αποκτήσει αυτογνωσία και να καταλάβει που διακρίνεται και που υστερεί. Σε δεύτερο χρόνο να σμίξουν με τον κουμπάρο του στην Α1 επιτέλους. Και φυσικά όχι κεφαλαία. ΘΕΟΣ είναι μόνο ένας )

Νικόλας Ξεφτιλαϊκός
: Να σκεφτεί και να μετρήσει. Είσαι για περισσότερα σαν μάνατζερ πιστεύω και τα κοντά ρόστερ δεν σου ταιριάζουν καθόλου.

Αλαρίχος: Να μετράς σου εύχομαι καλύτερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ρόστερ σου σε σχέση με των αντιπάλων σου κοιτώντας και το αύριο και όχι μόνο το σήμερα, και να βγεις κερδισμένος.

Ζωγραφιώτης: Αν σου ευχηθώ να πάρεις το #1 ντραφτ, θα το πάρεις στραβά? Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και ο δρόμος για την κορυφή θέλει τον χρόνο του. Εστιασε με πιο κοντινούς στόχους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στη Γη της Επαγγελίας.

Στέλιος: Θα μου λείψεις εμένα από την Α1 αν πέσεις και στο λέω ειλκρινά Ο νέος κύκλος που άνοιξες παλικάρι μου μακάρι Παναγία μου να σε στείλει πιο ψηλά και πιο σύντομα από ότι ο πρώτος.

συνεχίζεται...

This Post:
66
274869.282 in reply to 274869.281
Date: 1/2/2016 9:39:00 PM
Overall Posts Rated:
10001000

Νικόλας OBC
: να γράψεις στο φόρουμ για να απαντήσεις σε συγχαρητήρια μηνύματα που ακολούθησαν την κατάκτηση τίτλου! Ωραία ευχή είχα για εσένα

Κοτίδης: Αν θες να πιεις σαμπάνια, πρέπει να ρισκάρεις. Απέλυσε τον άμπαλο επιτέλους!

F-16 : keep walikng ή μάλλον keep flying

ΙCI : αν πάρεις τίτλο, υπόσχεσαι να παραμείνεις εδώ αυτός που είσαι μέχρι σήμερα? Αν ναι, καλώς να τον πάρεις. Αν όχι, ε τότε θα θυμηθώ συνθήματα κατά του Πάσπαλιε από σεζόν 1995 και δεν θέλω

Σιμωνίδης: μακάρι πάντοτε να είσαι τόσο μαχητικός όπως φέτος, ίσως και κόντρα στα πργνωστικά κι αυτό να αναγνωρίζεται.

Τεράστιος: εσύ Ηλία χρόνο να έχεις να μας ποστάρεις στατιστικά ωραία, να ζεις μεγάλες στιγμές με την εθνική, και όλα θα έρθουν και στην Α1 αργά ή γρήγορα. I believe you.

Don: Αποφασίζεις και παίρνεις α) πρωταθλήτισμό στην Α1 χωρις Μάτσα κόκκινο β) κομπάρσος αλλά με Μάτσα κόκκινο Λείπει ο Δον από την κορυφή γιατί έχει μάτι που δεν μπορεί να αξιοποιήσει τώρα.

Σταύρος: Σου ευχόμαστε να πάρεις πρωτάθλημα με 4 παίκτες ή ακόμα καλύτερα να δημιουργηθεί τουρνουά εντός μπάζερ 3on3. Eκεί θα έχεις και βάθος

Στα παραπάνω λέω αλήθειες, αλλά κάνω και πλακίτσα, οπότε μην είστε αυστηροί μαζί μου. Ολόψυχα εύχομαι σε όλους χωρίς καμία εξαίρεση να μπορούν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις να κυνηγήσουν μεγαλύτερους στόχους από ότι μέχρι σήμερα και να έχουν την υπομονή και την επιμονή που απαιτείται να αντέξουν μέχρι να πιάσουν τους στόχους αυτούς.

Και μετά από όλα τα παραπάνω, αναρωτιέμαι κάτι άλλο αυτή τη φορά. Βρε μπας και ήταν σοφότερη επιλογή το Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά?

Καλή Χρονιά παιδιά!!!

This Post:
00
274869.283 in reply to 274869.282
Date: 1/3/2016 4:47:35 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μετά από επτά χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με το Bb, το ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Καλή συνέχεια σε όλους τόσο στο παιχνίδι όσο και κυρίως στην πραγματική ζωή.

This Post:
11
274869.284 in reply to 274869.283
Date: 1/3/2016 7:30:10 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Κριμα πραγματικα και ειμαι απο τους μανατζερ που σε πετυχαν απο την ΙΙΙ κατηγορια, μαζι με τον Σιμωνιδη, οπου η ορεξη σου για το παιχνιδι ηταν μεγαλη.

Καλη συνεχεια σε οτι και να κανεις στην ζωη σου απο εδω και περα φιλε!!

This Post:
11
274869.285 in reply to 274869.282
Date: 1/3/2016 8:09:00 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Και σκαλίζοντας το παρελθόν μου, ακαριαία μου έρχεται στο νου μια από τις πρώτες εκθέσεις που έγραψα στη ζωή μου όταν πήγαινα Ά δημοτικού. Το θέμα ήταν να περιγράψουμε το σπίτι μας. Δεν ξέρω αν έφτιαγε το πρωινό της ώρας ή το ότι είχα ξυπνήσει με τα χίλια ζόρια εκείνο το πρωί (είχε φανεί από νωρίς το πράγμα στην περίπτωσή μου), αλλά το τελικό αποτέλεσμα σκέψης και περισυλλογής 45 περίπου λεπτών ήταν το εξής: Το σπίτι μου είναι πολύ ωραίο! Ήλπιζα ότι η λέξη πολύ θα έδινε ποσότητα στο κείμενο, πορφανώς όμως δεν έδωσε όση έπρεπε και αυτό το έμαθα λίγες μέρες αργότερα. [ XD]

Εδώ που τα λέμε,έχεις βελτιωθεί πολύ στην έκθεση ιδεών από την Α' Δημοτικού!!! :-)

Πάντως ο πάνσοφος θεωρεί την 1η αυτή σου έκθεση αριστουργηματική,καθώς χαρακτηρίζεται από λιτότητα και σαφήνεια και αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται...σαν να λες:''Το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ωραίο..Αν δεν με πιστεύεις,έλα να το δεις...'' Άλλωστε μια εικόνα είναι όσο 1000 λέξεις... :-)

Συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο,σεντονάτο μήνυμα!!Θα λείψεις πάρα πολύ από την Α1,αν πέσεις! :-(

Κοτίδης: Αν θες να πιεις σαμπάνια, πρέπει να ρισκάρεις. Απέλυσε τον άμπαλο επιτέλους!

Ακόμα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ο πάνσοφος!Ήταν το μοναδικό λάθος του,σε ένα αιώνα ζωής!!Έχει υπογράψει όμως ότι δεν μπορεί να με απολύσει,εκτός αν η ομάδα πέσει παρακάτω κατηγορία από εκείνη που την ανέλαβα!!Άρα πρέπει να πέσουμε στην V ή να προσλάβει κάποιον μεγαλοδικηγόρο και βρει κανένα παραθυράκι!!!!Την πάτησε..... :-)

This Post:
00
274869.286 in reply to 274869.283
Date: 1/3/2016 8:18:55 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μετά από επτά χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με το Bb, το ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Καλή συνέχεια σε όλους τόσο στο παιχνίδι όσο και κυρίως στην πραγματική ζωή.

Αν η αποχώρηση είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης από την φετινή σεζόν,προτείνω να το ξανασκεφτείς!!Άλλωστε το παιχνίδι είναι το ίδιο ωραίο και στις χαμηλότερες κατηγορίες!Σε ένα παιχνίδι,όλοι τρώμε συχνά απογοητεύσεις!

Αν είναι αποτέλεσμα κορεσμού ή ελλειψης ελευθερου χρόνου,πάω πάσο!

Εγώ θα σε θυμάμαι πάντα από την συζήτηση που κάναμε,όταν ανέβηκα για 1η φορά στην ΙΙ!!

Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα σε σένα και τους δικούς σου στην real life,που είναι άλλωστε το μόνο που έχει σημασία!!

ΥΓ:Κάνε κάνα login που και που,μέχρι να είσαι απόλυτα σίγουρος,γιατί μπορεί να το μετανιώσεις μετά και να χρειαστεί να ξεκινήσεις από το μηδέν!! :-)

This Post:
11
274869.287 in reply to 274869.285
Date: 1/3/2016 9:15:20 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ακόμα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ο πάνσοφος!Ήταν το μοναδικό λάθος του,σε ένα αιώνα ζωής!!Έχει υπογράψει όμως ότι δεν μπορεί να με απολύσει,εκτός αν η ομάδα πέσει παρακάτω κατηγορία από εκείνη που την ανέλαβα!!Άρα πρέπει να πέσουμε στην V ή να προσλάβει κάποιον μεγαλοδικηγόρο και βρει κανένα παραθυράκι!!!!Την πάτησε..... :-)

Δεν υπαρχει το παραθυρακι με το συμβουλιο των σοφων του χωριου οπου απαιτειτε απολυτη ομοφωνια?

This Post:
11
274869.288 in reply to 274869.282
Date: 1/3/2016 9:20:42 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Στελιο πιστευω οτι θα εισαι ο ανθρωπος που θα λειψει περισσοτερο απο την Α1 αν πεσεις.

Αν πεσουμε και οι 2 ευχη ειναι να ειμαστε στον ιδιο ομιλο και την επομενη σεζον (αν αυτο γινεται)

This Post:
00
274869.289 in reply to 274869.287
Date: 1/3/2016 10:13:55 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν υπαρχει το παραθυρακι με το συμβουλιο των σοφων του χωριου οπου απαιτειτε απολυτη ομοφωνια?

Αααα!!Εσύ είσαι πλήρως ενημερωμένος!!Θα στα εξήγησε χαρτί και καλαμάρι ο Κοτίδης στην επίσκεψη σου στο Κ.Α.Α!! :-)

Φυσικά και υφίσταται!!Το Συμβούλιο των Σοφών υπερβαίνει στο χωριό κάθε άλλο ανθρώπινο νόμο,από αρχαιοτάτων χρόνων!'Ελα όμως που όσες φορές ο πάνσοφος το συγκάλεσε με σκοπό την απόλυση μου,πάντα βρισκόταν ένας γέροντας που ψήφιζε αρνητικά...

Advertisement