nisam ti ja pricao o proseku godina vec o mladim igracima. samo sam ti rekao da si ove sezone kupovao matorce, a da slabo imas koga da treniras. meni je prosek godina toliki zato sto kao sto si i sam zakljucio, imam 4-5 igraca oko 30 godina, ali to su unutrasnji igraci koje ne treniram pa su mi trebali vec formirani.
ja treniram bekove i krila, a ako pogledas imam cetiri nasa igraca, dva od 18 godina, jednog od 19 i jednog od 21 i jednog peruanca od 20 i njih treniram.
ovo sto si primetio da sam jednu sezonu duze od tebe u igrici, to je zato sto sam u pocetku samo postavljao petorku i nista vise, a tek kasnije poceo za stvarno da igram, a kada sam imao priliku da udjem u III, na sugestiju mog kolege sa faxa, ostao sam u IV ligi kako bih pravio tim. doduse, tadasnja liga mi je bila jaka tako da je pitanje da li bih mogao da prodjem kroz playoff, ali su iz nje cetiri igraca otisla gore, a ja sam vec tada odlucio da ostanem i da padnem sto vise na tabeli kako bih imao sto bolji draft izbor.
e sad, zbog toga sam ti i rekao da je mozda bolje da odes tamo kako bi sto bolje istrenirao igrace jer mislim da trenutno ne mozes lepo da treniras igrace jer pokusavas da opstanes. u IV ligi je mnogo lakse.
No guts, no glory!