Φυσικα και εχω δωσει σημασια στις βολες...Μου λες 58% στην σεζον..ξερεις απο που βγαινει αυτο το ποσοστο?απο αυτον
(28715903) και αυτον
(26398491).Που πραγματι ειναι χαλια στις βολες.Στο χθεσινο ματς ειχαν 5/11.Το δεχομαι.Επισης το ποσοστο βγαινει και απο σαπιους που εμπαιναν οταν το παιχνιδι ηταν blow out στη τελευταια περιοδο.Οι αλλοι ομως που εχουν βολες πανω απο 7?Ακομα και αυτος που εχει 12αρι στις βολες ειχε 2/4.Οχι οτι το θεωρω απιθανο αλλα αν το παρω με αριθμους, οπως λεμε οτι ειναι το παιχνιδι,δωσε τοτε 3/4 να ειναι πιο κοντα στα στανταρ.Ξερω οτι δεν θα αλλαζε το σκορ,αλλα θα βουλωνε εμενα και δεν θα μιλαγα για αριθμους και τυχη.Δηλαδη πρεπει να προπονουμε και βολες και στους ηδη "καλους" στις βολες για να θεωρουμε οτι εχουμε εναν σιγουρο ποντο απο εκει?
Δεν το βλεπω μονο ως ατυχια και καταλαβαινω πολυ καλα οσο μου ειπες.Αλλα οταν μεχρι την 3η περιοδο ο ασσος σου εχει παρει 4 φαουλ απο τον αντιπαλο (και 2ο σκορερ της ομαδας του) επειδη εσυ εστησες την ομαδα σου ετσι και περιμενεις συνεχεια,τσουπ παρε εναν τραυματισμο και μπαινει ο σαπιος που προφανως ριχνει και τα pp της ομαδας μου.Μετα βασιζεσαι σε αλλον παιχτη (3αρι στην περιπτωση μου) να συνεχισει την δουλεια που εκανε ο ασσος.Και αυτος εξω.
Του πεταω 3 παιχτες εξω με 6 φαουλ,κανενα παρτυ μεσα στη ρακετα.Χωρια οτι επαιξε 3-2 ζωνη με ψηλο στο 3 που και καλη περιφερειακη αμυνα να ειχε δεν θα ηταν κοντα στα στανταρ των 2 αλλων κοντων.Αρα πιθανο να εχουμε ανισορροπια στη ζωνη.
Τουλαχιστον μη μου τραυματιζει παιχτες, κρατα τους μεσα και ας δω τον κοντο του που μπηκε ως 5αρι να κανει ταπες στον ψηλο μου.Αλλα οχι να μου πεταει εξω 2 παιχτες.Τελος παντων..
Δηλαδη αν το δω με αυτη την αντιθετη σκοπια εδω τι παιχτηκε?
(65905869) δεν θα επρεπε να χασω με ακομα περισσοτερους ποντους?
Ξερω οτι δεν εχω την τελεια ομαδα για το επιπεδο μου,δεν μπορω να κανω κ αλλιως γιατι προπονω.Ουτε ειχα σκοπο να διεκδικησω ανοδο φετος,απλα επειδη τα μισθα θα αυξηθουν και ηθελα να κρατησω τους ψηλους μου,ειπα μηπως το κυνηγησω.
Γι'αυτο και κυνηγησα το πλεονεκτημα εδρας.Επειδη κοντρα σε ομαδες που δεν προπονουν και δινουν τα μισθα σε παιχτες,η εδρα ειναι το μονο πατημα που μπορουσε να με βοηθησει.Αλλα φαινεται πως δεν ειναι αρκετη για να καλυψει διαφορες διαθεσης.
Τελος παντων.Σορρυ για το πρηξιμο και τα σεντονια.Και ευχαριστω για την απαντηση.Δεν ξενερωσα με την ηττα αλλα με τους τραυματισμους.Δεν ειναι το πρωτο ματς που συμβαινει και γενικα φετος ειχα θεμα με αυτους παρολο που εχω πολυ καλο γιατρο.
Καλη συνεχεια!