Szerintem jó hangulat kell, és az, hogy a tulajok érezzék, fontosak nekünk, legalább annyira értük vagyunk, mint az u21-ért. Bizalmat kell szereznünk felőlük, és ha látják, hogy kompetensek, aktívak, ügyesek vagyunk, visszatérnek és remélhetőleg jó hírünket keltik ismerősöknél haveroknál. Az a fontos, ha valaki nem kerül be, akkor is megérje eladni, nevelni. Fontos, hogy úgy alakítsuk a dolgainkat, hogy mindenki jól járjon. Én ezt kérem a scoutoktól. Ha elindulunk pozitív irányban, egy idő után majd érezzük a változás nyújtotta pozitív hatásokat mindenhol. A lényeg, hogy a managerek szívesen járjanak fel ide játszani, legyen sikerélményük valahol, ha nem abban, hogy bekerült a játékosuk akkor abba, hogy jó pénzért adják el, vagy jól tudja használni a csapatában stb stb.! Ha észrevettétek, nem kértem elnézést, mert nem jutottunk EB-re. Nem kérek elnézést, mert nincs 16 játékos a csapatban. Nem kérek elnézést olyan dolgokért amik szerintem vagy így vagy úgy, de a csapat a közösség fejlődését szolgálják még akkor is ha éppen egy negatív dolog! Ez egy rögös út, de valamikor valakinek el kell kezdenie végig járni. Ha nem tetszik az irány, majd választanak jobb kapitányt nálam. Én változást ígértem, nehéz kemény szezonokat. Nem ígértem jó eredményt, csak egy lehetőséget a jobb eredmény elérésére. Tartom magam ehhez. Semmi mást nem kérek, csak bizalmat, türelmet, és segítséget mindenkitől abba, amiben tud, amiben jó. Ha valaki jó nevelő tegye azt, ha valaki jól tud bánni az emberekkel legyen scout, ha valaki le tud bonyolítani egy játékot segítsen ebben. Ha valakinek vannak jó ötletei, írja meg levélben. Ha valaki taktikázni akar írjon nekem, megbeszéljük a részleteket. Semmilyen pozitív építő dologra nem mondok nemet. Egy valamit nem szeretek, a múlttal foglalkozást, a siránkozást a negatív dolgokat! Ezt hagyjuk meg más nemzeteknek. Mi egy győztes nemzet vagyunk nyertes felhasználókkal, nevelőkkel!