BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 XVI

U21 XVI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
182795.282 in reply to 182795.281
Date: 7/11/2011 4:18:59 PM
Overall Posts Rated:
133133
Ma bice bolje..sledeca sezona je nasa..:DDDD

From: Trbazzi
This Post:
11
182795.283 in reply to 182795.282
Date: 7/19/2011 5:56:47 AM
Overall Posts Rated:
309309
Evo da podnesem ovosezonski izvestaj rada.

Da krenemo od rezultatskog dela. Veliko razocarenje, pre svega za mene.
Sto se tice prve faze sve je lepo islo do meca sa Portugalom, kada smo bili u nedoumici da li da pustimo tu utakmicu i izgubimo sa mnogo razlike, da bi izbegli ovu grupu i otisli u drugu, ali smo odustali od toga i resili da se upustimo u kostac sa Italijom, Francuskom i Spanijom. Svako od utakmica u drugoj fazi ima svoju pricu, Povrede nas nisu mimoilazile, forma igraca je bila dosta losa, slucaj Vujicic, engine nas isto nije milovao, po 8-9 min kosa nismo davali kada se rezultat lomio. Daleko od toga da trazim izgovore, snosim svu odgovornost sa ovaj rezultatski krah.
Vazno je napomenuti da je i mali broj igraca napredovao tokom sezone, mnogi su dosli do svog limita i skoro da i nisu imali skil up tokom sezone (Pekovic, Damjanov), neki su se selili stalno (Adis, Vujicic) pa nisu napredovali, nekima trening nije bio podredjen itd. Od talentovane generacije doslo se do velikog neuspeha.

Sta je pozitivno za mog mandata? Pa recimo da sam zadovoljan radom sa mladjima narastajima, pre svega sa talentima 9+ potencijala. To je ono sto nam fali npr ove sezone. Vecina clanova mlade repke je losijeg potencijala od MVP, i vecina nece videti dres A tima. To se mora menjati. Imamo 800 korisnika i svaki igrac sa vecim potencijalom koji dodje sa drafta mora da se iskoristi. Ulozen je veliki trud u to, i u sledecim generacijama bi to trebalo da se vidi. Vec sledeca generacija, koju pratim od njihovog izlaska sa drafta ce biti jedna od boljih i imace par igraca koji ce kroz koju sezonu biti biti nosioci igre A tima. A iskreno se nadam da ce sledece sezone da zapaze zapazen rezultat na Utesnom turniru, a i sto da ne dovedu Evrospko kod nas.

Puno srece svima na draftu, pa se cujemo tada, a u sledece bitke krecemo sledece sezone.

PS. Svi zainteresovani koji zele da treniraju nekog on nasih igraca (18-21) god neka se jave na bb mail naci ce se nesto za njih.

Trbazzi

This Post:
33
182795.284 in reply to 182795.283
Date: 7/19/2011 6:46:17 AM
Overall Posts Rated:
185185
Iskreno, otkad ne treniram Djordjevica ni ne brinem se nesto za nasu mladu repku, ali kad bacim pogled na tim, stvarno ne znam odakle toliko optimizma, mi smo mogli ovo, mi smo mogli ono, moje misljenje je da mi nismo mogli nista i da je rezultat samo produkt toga, jer ako pogledamo, osim par 20-godisnjaka bekova koji su dobri ali jos uvek nekonkurentni nista u toj repki nije cak mozda ni prosek izuzevsi Vujicica.
Dakle rezime, isti ste ko svi vasi prethodnici, mozda cak i losiji, tako da sto se mene tice mozete svi u red pa ostavke :)
Ne znam stanje sa igracima 18,19 godina, tako da ako tu ima dovoljno talenata bar se time pozabavite.

This Post:
22
182795.285 in reply to 182795.284
Date: 7/19/2011 6:52:02 AM
Overall Posts Rated:
309309
Pre je bilo 1300 i vise korsinika. Sada je 800. velika je razlika to. Nas primarni problem je sto ima dosta igraca koji razmisljaju kao i ti i ne treniraju nase igrace, ne zele nikako da doprinesu boljem sutra nasih reprezentacija, vec samo pametuju i hejtuju. Nista licno nemam protiv tebe, samo kazem rezime tvog javljanja na forumu.

This Post:
00
182795.286 in reply to 182795.283
Date: 7/19/2011 9:44:49 AM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Pa povrede nas nisu mimoilazile,ali jbg,sigurno su se i drugim timovima povredjivali igraci,ne samo nama.Forma nam je bila malo losija,pre svega zbog Vujicica koji je imao valjda 7,i pises kako se selio stalno,al ti si valjda taj koji pronalazi kupce za nase talente,da je ostao u Srbiji imao bi i bolju formu.Glupo je da se uopste pominje engine igrice,to sto mi ne damo kos 8-9min to je mozda zbog nekih skrivenih skilova nasih igraca.

Jesmo imali tesku grupu,al mozda da smo protiv Italije i Francuske odigrali opusteno,jer su jaci i sacuvali entuzijazam,mozda bi dobili Rusiju i Spaniju posle toga,pa bi mozda pred zadnju tekmu bili u igri za prolaz dalje.Ako nista drugo ne bi se obrukali.

Bilo je i 1700 korisnika jedno vreme,tad sam i ja krenuo da igram,jer sam video reklamu na Conquiztador-u,treba nam mozda neka reklama da privuce korisnike.

This Post:
00
182795.287 in reply to 182795.286
Date: 7/19/2011 10:04:24 AM
Overall Posts Rated:
872872
Tesko da si ti kompetentan da kritikujes Trba...

From: AirWolf

This Post:
11
182795.288 in reply to 182795.285
Date: 7/19/2011 10:07:07 AM
Overall Posts Rated:
100100
Ae da udjem u raspravu. Tvoj izbor je hoces li trenirati srpskog igraca, kineskog, ili nekog treceg.
Ti kao selektor nastojis da dobijes sto vise pristalica(ali ne tebe, vec u treniranju Srba, a tek onda pristalica tebe ako ti je zelja da obnovis mandat). Nego da ne ulazimo u to, hocu reci, mozes da savetujes nego da trenira Srbe, bilo da su oni dosli sa drafta, ili je necija zelja da ih kupi, a da imaju potencijala da postanu kandidati prvo za u21 a kasnije i nacionalni tim. A ne da pises kako je ne treniranjem srpskih igraca neko hejter i pametan.
Evo mog primera, Miljenovic(clan nacionalnog tima), dobio sam ga na draftu, dobio je tek 2-3 treninga u prvoj sezoni jer sam bio neupucen(pocetnik), i dobar deo do 20. godine trenirao sa trenerom 4, jer nisam znao da je neki minimum trener 5. Nije igrao u mladoj repki nijedan mec jer je imao platu 20k sto je biloo premalo(tada je kotoor postao selektor). Medjutim nastavio sam da ga treniram samo da bi postao reprenzetetivac i vec 2 sezone je stalni clan repke.
Dakle, stvar je izbora hoce li neko trenirati Srbina ili nekog drugog ili nece uopste nikog trenirati. Mozes savete da delis i ubedjujes ljude da treniraju igrace(kao sto je mene Flavius za Miljenovica), ali da pricas da neko pametuje i da je hejter samo zato sto ne trenira srspske igrace, ne mozes. To je vec prozivanje.

Pozdrav! :)

From: Trbazzi

This Post:
11
182795.289 in reply to 182795.288
Date: 7/19/2011 11:08:51 AM
Overall Posts Rated:
309309
Veliki broj korpsnika moze da ti kaze da li pomazem ili ne. Ko god mi se obratio za pomoc pomagao sam i pomazem. Sve igrace od 18-21 koji vrede nesto pratim i sam pored skauta zaduzenih za njih. Ja sam samo napomenuo, posto je intektualac vec par puta zborio oko repke, da sa svojim stavovima i prigovaranjima tesko da moze da pomogne nasoj zajednici, pogotovo sada kada se broj korisnika smanjuje, i ako zeli da se vide rezultati da mora i sam da krene da pravi igrace. Bez ikakvog prozivanja. Neka trenira ko koga hoce, stvarno me nije briga, ali ako vec svi ocekujemo rezultate od mene i Dumbe, onda svi moramo zavrnuti rukave. Problem je kao sto sam rekao sto ne izlaze igraci za A repku, i to ce se osetiti u buducnosti ako ne krene nesto da se menja.

Ne kazem da sam ja idealno resenje za ovaj selektorski posao, daleko bilo. Prosle sezone kada je bio raspad, iscimao sam prvi i koliko toliko doveo situaciju u red. Izvukli smo koliko smo mogli. Ove sezone smo nastavili ono sto smo poceli prosle sezone, skoro ista ekipa ljudi. Rezultati nisu dosli i sta je tu je. Najlakse je sada dici ruke od svega.

Sto se tice pustanja Francuske i Italije, mi smo do pred mec sa Italijom imali maximalan ent, i bas zbog toga sto nam igraci slabo napreduju i stagniraju, probali smo da dobijemo taj mec sa normalom i tako probamo da se stavimo u dobru startnu poziciju, ali nazalost nije uspelo. Posle smo igrali tie-tie sa Francuzima, i tu nesrecno porazeni. Na Rusiju smo otisli sa entom 10 pred mec i sa normalom smo izgubili.

Tebi svaka cast za Miljenovica! I ja sam svoj tim podredio repki, tako je vec 7 sezona. Grubor i Josifovic su A reprezentativci, Jovic i Spasov ce sledece sezone biti U21. Trudim se da doprinesem koliko mogu, da bi i sam davao neki primer zajednici. Ne trazim da bilo ko bude radikalan kao ja i da sve podredi reprezentaciji, ali mislim da vecina moze ubaciti trening jednog naseg igraca, bar ovi iz prve 2 lige.

This Post:
00
182795.290 in reply to 182795.289
Date: 7/19/2011 11:11:30 AM
Overall Posts Rated:
309309
Sto se tice kupca za Vujicica. Mislis da nije trazen? Nije lako samo tako naci nekog da plati 4m. Bio je par menadzera koji su mogli da daju do 3.5m, i jedan korisnik koji je bidovao, ali nije imao vise zaliha. Jedino da sam imao 21 farmu, mogao sam da ga ostavim u drzavi. Ivkovicu su trebale pare u datom trenutku i ja protiv toga nisam mogao.

This Post:
22
182795.291 in reply to 182795.287
Date: 7/19/2011 11:12:47 AM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Meni ako se kritikuje,ja cu da kritikujem.Na njemu je da kad vidi da ga kritikuje cetvrtoligas da oceni dal je kompetentan,a tebe...pa tebe niko nista nije pitao.

This Post:
00
182795.292 in reply to 182795.291
Date: 7/19/2011 11:14:19 AM
Overall Posts Rated:
309309
Slobodno kritikuj, tu sam da ti dam obrazlozenje na sva pitanja. Mogu i reci da mi je drago da neko kritikuje, jer je to znak da i neko prati desavanja oko repke.

Advertisement