Turpinājums
Tāpat, cienījamais Matex, es tev jau vienreiz lūdzu vairāk darboties ar savu viedokli, nevis paklausīt citu diktātam un autoritātēm, jo tiem ir vienaldzīga mūsu kopiena (Tā tas ir visur un vienmēr, ipaši politikā, ja neesi svarīgs spēlētājs, par tevi īpaši neinteresēsie, kas un kā.), tādēļ, tev jāaizstāv arī mūsu intereses. Jo šajā gadījumā tavs lepnums, par noķertu Lielo zivi uz laiku iznīcināja mūsu cerības uz labākiem sasniegumiem. Es tev iesaku izrādīt arī vairāk cieņas sev. Uzticies saviem spriedumiem, nevis uzreiz skrien pie citiem GM apspriesties. Izpēti, vai kaut kam nav kāds lielāks mērķis kopienas labā. žēl, laikam, jau kā liels blēdis nebiju ieguvis tavu cieņu, bet tomēr man kā Izlases menedžerim, varēji izrādīt tik daudz cieņas, lai es spētu izdarīt maksimāli daudz, lai kaitējums u21 izlasei būtu mazāks.
Es neprasītu mani paturēt līdz izlases termiņa galam (neesmu muļķis un saprotu, ka sods ir pelnīts), ja noskaidrojot situāciju, tu būtu gatavs mani izslēgt no spēles, bet dot iespēju atrast jaunas komandas trenējamajiem utt.
Tāpat, es ceru, ka tu uzklausīsi šo manu ieteikumu, jo redzu, ka tev ir Nelielas problēmas ar komunikāciju ar BB kopienu. Atceries, ka pats esi tās daļa un nolaidies uz zemes. Pēc savas 2 gadu pieredzes līdzīgā darbā, varu teikt, ka tā tu iegūsi lielāku cieņu. Tāpat nesteidzies, bet apdomā savu darbu (ir tak teiciens - 7 reiz nomēri, 1reiz nogriez). Tava rīcība ar aizslēgtajām un tad atvērtajām diskusijām, Moda titula piešķiršanu un ātru atņemšanu, bez paskaidrojumiem, ir vairāk nekā neglīta, bet tevis, kā GM diskreditējoša rīcība. Tas pats attiecas uz to, ka paspēji publiski paziņot par manu rīcību, pirms vēl bija kāds verdikts. Atceries, tev jābūtu Mūsu GM, nevis vienkārši vagaram, kas rīkojas citu vajadzībām automātiski kā mašīna.
Tāpat, lai arī esošajai situācijai mana vaina ir vislielākā, tomēr tava vaina tam, kas notiks ar U21 izlasi, ar nav maza, es tev lūdzu pacīnīties cik spēka par tām lietām izlases labā ko lūdzu, jo nevienam no lielajiem neinteresēs mūsu nelaimes un tas ka izlases vadībā tiks visai šaubīgs menedžeris (spēju ziņā), kaut gan ceru, ka ļoti smagi kļūdīšos.
Un šajā gadījumā man ir arī uzsaukums Latvijas BB kopienai, ja tomēr lietas neies kā nākas ar U21 izlasi, tad jau faktiski izveidot neoficiālas vēlēšanas un izveidot tādu kā skautu grupiņu, kas nodarbotos ar tagadējo 18 un 19 gadīgo spēlētāju audzināšanas darba koordināciju. Un šajā sakarā es piedāvāju visus savus savāktos datus, respektīvi, jūs varat man rakstīt uz e-pastu (naunekas@inbox.lv) un es jums aizsūtīšu savu spēlētāju datu bāzi, tiesa attēlos.
Ceru, ka spēsiet man piedot manu nodarījumu tajā gadījumā, ja nolemšu kādreiz atgriezties šajā spēlē, jo reāli šī spēle man sniedza gandarījumu tikai tādā variantā, kad es varēju audzināt vairākus spēlētājus pašrocīgi un ar maksimālu atdevi, kā arī darīt kaut ko Kopienas labā. Bet tas jau pārvērtās par sava veida atkarību, tā kā vienu labu lietu Matex man izdarīja - veikli no tās atbrīvoja. Paldies par to. Un uztveriet visu šo, kā es - Ar smaidu.
Paldies jums, ka mani uzklausījāt. Jūsu Lielākais Latvijas Čīteris un Blēdis - Horemhebs, jeb Mārtiņš.