Dnes nás čeká zápas s Bosnou a Hercegovinou.
Soupeř už hrál před 2 týdny CT proti Polsku, takže i kdyby zbylé zápasy hrál TIE, nemůže oplývat nijak závratnou náladou. Navíc nemají jeho hráči ani nijak úchvatnou formu, i když pár devítek tak mají (ale pod košem žádnou), ale ani naše forma není úplně ideální, i když v 7 je jen Tourís, zbytek 8 a pár 9 tam je taky.
My budeme hrát naši klasiku Rychlá hra (Push the Ball) a Osobka (Man to Man) a to v sestavě:
PG - Žáček/Vozka/Tourís
SG - Portavales/Vovcík/Večeřa
SF - Žalud/Šrámek/Večeřa
PF - Holub/Kubeš/Banobre
C - Slezáček/Banobre/Kubeš
Váhal jsem které 2 hráče nechat hrát v základu na PF a C, nakonec jsem se rozhodl posadit Kubeše.
Z dalších adeptů zjsem zatím nikoho nepovolal. Nejblíže nominaci byl Bogác, ten se ale na 3 týdny zranil. Takže v případě potřeby se teď stávající největšími adepty pod koš Volf, Lorenc nebo v případě krize můj Marvan, ale myslím, že jeho působení v repre už se nejspíše uzavřelo přátelským zápasem na začátku sezony.
Na perimetru by museli být hráči ve formě 9, aby ohrozili současnou 8 člennou sestavu. Matejckovi s Odstrčileml už asi taky v repre odzvonilo, takže čekám na další vývoj Zemana, Přenosila, Klímy, Kalcíka a Lindnera pro tuto sezonu a dalších asi až pro příští (informativně obešlu majitele, abych zjistil pokrok za posledních pár týdnů, co jsem je neviděl).