I dalje ne mogu da se gledaju utakmice sa botovima.Je li prijavljeno to?
E jel moguce da odmah predam utakmicu???Vazno je, da bi me ovaj prestigao na tabeli!?!?!
E jel moguce da odmah predam utakmicu???Vazno je, da bi me ovaj prestigao na tabeli!?!?!mozes ako ne izvedes postavu na utakmicu, ali ode trening u q..c.
Ma da...Znam to!Nego hteo sam za vreme tekme da predam, ali ipak ne moze...
Ma da...Znam to!Nego hteo sam za vreme tekme da predam, ali ipak ne moze...aj mi samo objasni kako si zamišljao da predaš utakmicu za vreme iste??? živo me interesuje...možda da baciš beli peškir? :)
Sa početkom sezone 12 vremenski okvir za promenu cena karata će biti izmenjen. Zasad se cena karata menja svakog prvog u mjesecu. Te će se promjene od sezone 12 zasnivati na kalendaru sezone, a ne kao do sada na godišnjem kalendaru.
Sa početkom sezone 12 vremenski okvir za promenu cena karata će biti izmenjen. Zasad se cena karata menja svakog prvog u mjesecu. Te će se promjene od sezone 12 zasnivati na kalendaru sezone, a ne kao do sada na godišnjem kalendaru.Ovo pise u vestima. Sta to treba da znaci? Da ce cene moci da se menjaju jednom u toku sezone ili sta?