BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136218.283 in reply to 136218.276
Date: 3/26/2010 7:30:14 PM
Overall Posts Rated:
113113
Razumeo bih i da si me sve ovo vreme zajebavao i da te to zabavlja ali da mislis ozbiljno sve sto pises ukljucujuci poslednji post...u shoku sam.

ja tebe uopste ne razumem.

prvi vredjas , onda padas u shok... pa jel ti vidis koliko ljudi deli moje misljenje u vezi sa tvojim ponasanjem ovde.

Pa ti kad bi se kandidovao pitanje je dal bi dobio svih 8 glasova strucnog staba ukljucujuci tu i celu BB srbiju... zamisli koliko bi morao da napravis <farmi> da bi dobio te izbore .... ja se ne(zajebavam) tj zezam (mnogo lepse i kulturnije zvuci).

This Post:
00
136218.284 in reply to 136218.269
Date: 3/26/2010 7:31:43 PM
Overall Posts Rated:
22
Jeste, skrenuli smo sa teme, kao i svaki put, ali to vec nije nista novo, meni samo smeta kada pocne pljuvanje i bahacenje.
Elem, imao bi jedno pitanje za kandidate kao doprinos vracanju na temu...a i cini mi se da je ovo prilicno interesantno pitanje, pa da cujemo odgovore.
Koji je po vama glavni faktor uspeha u procesu pravljenja mladih igraca, odnosno na kom polju se treba najvise zaloziti da bi dobili vrsnog igraca?

From: Trbazzi
This Post:
00
136218.285 in reply to 136218.284
Date: 3/26/2010 7:36:57 PM
Overall Posts Rated:
309309
Neka mi se na mail jave ljudi koji su zainteresovani za okupljanje i organizaciju predizbornog mitinga.. Treba mi predstavnik Niskog okruga, Zlatiborskog okruga, Pcinje, Sumadije, Grada Beograda i Banata. Dr Jekyll ti si dobio Srem i Backu da okupis.. Molio bih kandidate da spreme govore.. Pripadnici Jarley-a neka dodju u farmerkama, a kootora u trenerkama.. I neka svako oko vrata ima natpis sa svojim imenom.. Ulaz na manifestaciju gajba piva ili 900 din.. Na Vama je..

This Post:
00
136218.286 in reply to 136218.280
Date: 3/26/2010 7:38:05 PM
Overall Posts Rated:
500500
OK, sutra ces ti biti najbolji izbor za selektora ali mi necemo moci da glasamo za tebe jer si u ovom postu podrzao ve-seljaka koji mene ne voli pa cu ja da izlobiram protiv tebe. Jel si to hteo da kazes? Da medjusobni odnosi ljudi na forumu odlucuju o tome kakav je ko kandidat?

ipak moram da se umešam. nije stvar u tome ko je koga podržao u nekom postu. nego se vi kandidujete kao grupa ljudi. jarley je samo jedan od jednakih. čudno je kako koristite SŠ kad pričate o titulama, a kad pričate o vašim lošim stvarima, onda treba gledati pojedinačno.
stvarno ne treba da vređaš ljude i ne treba da se pravite da samo vi znate da igrate ovu igru. zbog ovakvog vašeg odnosa i stava se i borim protiv SŠ-a.
ja i dalje čekam odgovor o vašim rezultatima rada. znači, kad ste počeli da radite, koje ste rezultate postigli, koje igrače napravili, koji će u budućnosti biti zveri? pa onda pogledajte švajcarsku sa 350 korisnika.
p.s. pozdrav za SŠ od fiće...

This Post:
00
136218.287 in reply to 136218.285
Date: 3/26/2010 7:38:09 PM
Overall Posts Rated:
3838
hahah da si kandidat na izborima sad bi tebi dao glas :)))))

This Post:
00
136218.288 in reply to 136218.283
Date: 3/26/2010 7:41:14 PM
Overall Posts Rated:
178178
Razumeo bih i da si me sve ovo vreme zajebavao i da te to zabavlja ali da mislis ozbiljno sve sto pises ukljucujuci poslednji post...u shoku sam.

ja tebe uopste ne razumem.

prvi vredjas , onda padas u shok... pa jel ti vidis koliko ljudi deli moje misljenje u vezi sa tvojim ponasanjem ovde.

Pa ti kad bi se kandidovao pitanje je dal bi dobio svih 8 glasova strucnog staba ukljucujuci tu i celu BB srbiju... zamisli koliko bi morao da napravis <farmi> da bi dobio te izbore .... ja se ne(zajebavam) tj zezam (mnogo lepse i kulturnije zvuci).

Da me ne razumes - ne cudi me...

Prvi vredjam? (opet shok)

Ko je protiv mene? Pa javili ste se sva trojica...koji ste protiv bili oduvek...iz samo vama znanih razloga.

Kada bi se ja kandidovao! Pa ja sam bio selektor u vise mandata nego sto si ti prosao kola u kupu (u sezoni kada si najdalje odmakao)...i povukao sam se zato sto je to bila moja odluka i predlog da Samurajko preuzme A selekciju.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
136218.289 in reply to 136218.286
Date: 3/26/2010 7:46:03 PM
Overall Posts Rated:
178178
OK, sutra ces ti biti najbolji izbor za selektora ali mi necemo moci da glasamo za tebe jer si u ovom postu podrzao ve-seljaka koji mene ne voli pa cu ja da izlobiram protiv tebe. Jel si to hteo da kazes? Da medjusobni odnosi ljudi na forumu odlucuju o tome kakav je ko kandidat?

ipak moram da se umešam. nije stvar u tome ko je koga podržao u nekom postu. nego se vi kandidujete kao grupa ljudi. jarley je samo jedan od jednakih. čudno je kako koristite SŠ kad pričate o titulama, a kad pričate o vašim lošim stvarima, onda treba gledati pojedinačno.
stvarno ne treba da vređaš ljude i ne treba da se pravite da samo vi znate da igrate ovu igru. zbog ovakvog vašeg odnosa i stava se i borim protiv SŠ-a.
ja i dalje čekam odgovor o vašim rezultatima rada. znači, kad ste počeli da radite, koje ste rezultate postigli, koje igrače napravili, koji će u budućnosti biti zveri? pa onda pogledajte švajcarsku sa 350 korisnika.
p.s. pozdrav za SŠ od fiće...

A u cemu ti dobri moj poredis nas i svajcarce? U mentalitetu? Homogenosti? I koga ti racunas u nase korisnike? Pitaj Flavijusa koliko mi imamo pravih korisnika...i videces da svajcarci ustvari imaju 10 puta vise od nas...

This Post:
00
136218.290 in reply to 136218.288
Date: 3/26/2010 7:46:57 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ljudi, hajte molim vas napravite pauzu do sutra. Pa kada cu ja na spavanje ;)
Taman procitam nekoliko postova i mislim da je gotovo, ono sledeca tura vec čeka :)

From: kotoor

This Post:
00
136218.291 in reply to 136218.284
Date: 3/26/2010 7:47:35 PM
Overall Posts Rated:
500500
Koji je po vama glavni faktor uspeha u procesu pravljenja mladih igraca, odnosno na kom polju se treba najvise zaloziti da bi dobili vrsnog igraca?

mislim da se najviše treba založiti na polju e4 :)) naravno da je ključna komunikacija i saradnja sa vlasnicima potencijalnih reprezentativaca i sa klubovima koji se jasno izjasne da bi pomagali repku.

This Post:
00
136218.292 in reply to 136218.290
Date: 3/26/2010 7:48:40 PM
Overall Posts Rated:
2121
bolje ti je idi spavaj i pripremaj se za treceligaske obracune :)

This Post:
00
136218.293 in reply to 136218.291
Date: 3/26/2010 7:51:01 PM
Overall Posts Rated:
178178

mislim da se najviše treba založiti na polju e4) naravno da je ključna komunikacija i saradnja sa vlasnicima potencijalnih reprezentativaca i sa klubovima koji se jasno izjasne da bi pomagali repku.

Tako je...a drugi deo je ta saradnja u praksi tj. treniranje igraca (reprezentativca) tacno prema odredjenom planu...i cuvanje forme kroz utakmice.

Malopre si pomenuo svajcarce pa da se opet vratim na njih. Mislis li da njih njihovi selektori stalno moljakaju da treniraju igrace i da im cuvaju formu? Pa 50% nasih nece da odgovori kada mu se obrate BB mailom vezano za trening...a jos 45% kalukilise ili odustane od saradnje jer mu je tim vazniji od repke...i sustina je da imas manju bazu nego gore pomenuti.

Last edited by Laimbeer40 at 3/26/2010 7:55:17 PM

Advertisement