wogóle przy Centrach początkowa pensja nie jest ważna bo to jest trening krótszy i bardziej monotonny, ale napewno warto szukać centrów z dobrą górą, nie jestem w 100% pewny ale chyba Otton nie miał tej góry najgorszej, wogóle wkurza mnie to strasznie, najpierw wydawanie na nadzieje 1,5m a później zostawianie takiego gracza bez treningu.
Ja jeszcze chciałbym się odnieść do treningu młodych zawodnikow z draftu, chciałbym żeby jak najmniej grajków było napoczątku przypisywanych do treningu na pozycji SF, bo decyzje że jakis zawodnik będzie w przyszłości SFem powinno się podejmować nie od razu, a najwcześniej po pół sezonu np. Skautuje teraz SG i widze że 90% zawodników pochodzi z piątych lig, nie wierze w to, że jak Juniorro napisze menagerowi dzisiaj trenuj rzut, a za tydzień zbiórki, a za dwa presje to wszyscy się na to zgodzą, szczegolnie że mogą mieć w kadrze innych potencjalnych kadrowiczów na innych pozycjach. Takie skakanie z treningiem zrujnuje tym menagerom zespół a poza tym nie każdy menedzer ale i zawodnik nadaje sie do treningu SF. Dlatego wszystkich 210cm albo w pobliżu, tam gdzie sie tylko da trzeba przekazywać pod trening centrów, a te nawet początkowe górne skille nie będą najgorsze skoro komp nazwał kogoś napoczątku SF. Wiem, że Mr.President przerzucał dobrze zawodników, ale chciałbym się dowiedzieć ilu zawodników w bazie ma Juniorro:) nie chce żeby to odebral jako jakis atak, poprostu SF to najtrudniejsza pozycja i trzeba jak najwiecej o tej pozycji dyskutowac, jakby jakies mądre głowy w tym temacie sie wypowiedziały to myśle że byłoby to z korzyścią dla kadry, bo rezerwy co do trenowania SFów są napewno duże.
oops nie zajrzałem do watku SF 150 to sporo jak na początek
Last edited by cortez at 9/25/2009 6:17:10 AM