Niko ovde nije otkrio toplu vodu...dogovaranja TIE-TIE postoji od pocetka igre,tj. od pretece hattricka.Ako pogledamo i realni sport,koliko puta smo videli da,recimo,skandinavci izmedju sebe igraju nereseno ili se medjusobno pomazu.
Koliko sam primetio,porazom od Austrije vi ste izgubili realne sanse za prolazak dalje.Sad mogu da ti postavim pitanje,da li je trebalo biti pametan i odrzati dobre odnose,koji su vec postojali do tada,sa Srbijom(Dumbom) i odigrati TIE,i pod cenu sigurnog poraza,dobiti na entuzijazmu i dobiti kredit?Nikad se ne zna,mozda bas sledece kvalifikacije,Srbija bude ubedljivo prva i bude igrala protiv Crne Gore poslednje kolo,gde joj pobeda nista ne znaci,dok bi vama znacila prolaz dalje...sta mislis,da si odigrao TIE danas,da li bi te pustio Dumba?Sta mislis da li ce te sada pustiti?
Da budem iskren,ja sam bio izricit da se igra TIE,nisam ni sanjao da ces prekrsiti dogovor...
Vidim,sad se vadis da to nije ni bio dogovor,ispade onaj tvoj odgovor ironican?ili si ,pak, malo licemeran ?
Da si neki diplomata,pokusao bi da smiris stvar,kao sto neko pametan rece " lepa rec i gvozdena vrata otvara",no ti si poceo sa nekim linkovima i pricama o taktici i entuijazmu,koje su po meni,udar na inteligenciju svakog,iole,normalnog coveka...
Da zavrsim,zaista mi je zao zbog svega sto se desilo,verujem da i ti znas kakvu si glupost napravio,budi covek cestitaj decku,koji je,zarad tvoje gluposti,mogao da bude ispljuvan pred svojom BB zajednicom.Zbog cega?Zbog toga sto ti je verovao na rec...