Veliki broj korpsnika moze da ti kaze da li pomazem ili ne. Ko god mi se obratio za pomoc pomagao sam i pomazem. Sve igrace od 18-21 koji vrede nesto pratim i sam pored skauta zaduzenih za njih. Ja sam samo napomenuo, posto je intektualac vec par puta zborio oko repke, da sa svojim stavovima i prigovaranjima tesko da moze da pomogne nasoj zajednici, pogotovo sada kada se broj korisnika smanjuje, i ako zeli da se vide rezultati da mora i sam da krene da pravi igrace. Bez ikakvog prozivanja. Neka trenira ko koga hoce, stvarno me nije briga, ali ako vec svi ocekujemo rezultate od mene i Dumbe, onda svi moramo zavrnuti rukave. Problem je kao sto sam rekao sto ne izlaze igraci za A repku, i to ce se osetiti u buducnosti ako ne krene nesto da se menja.
Ne kazem da sam ja idealno resenje za ovaj selektorski posao, daleko bilo. Prosle sezone kada je bio raspad, iscimao sam prvi i koliko toliko doveo situaciju u red. Izvukli smo koliko smo mogli. Ove sezone smo nastavili ono sto smo poceli prosle sezone, skoro ista ekipa ljudi. Rezultati nisu dosli i sta je tu je. Najlakse je sada dici ruke od svega.
Sto se tice pustanja Francuske i Italije, mi smo do pred mec sa Italijom imali maximalan ent, i bas zbog toga sto nam igraci slabo napreduju i stagniraju, probali smo da dobijemo taj mec sa normalom i tako probamo da se stavimo u dobru startnu poziciju, ali nazalost nije uspelo. Posle smo igrali tie-tie sa Francuzima, i tu nesrecno porazeni. Na Rusiju smo otisli sa entom 10 pred mec i sa normalom smo izgubili.
Tebi svaka cast za Miljenovica! I ja sam svoj tim podredio repki, tako je vec 7 sezona. Grubor i Josifovic su A reprezentativci, Jovic i Spasov ce sledece sezone biti U21. Trudim se da doprinesem koliko mogu, da bi i sam davao neki primer zajednici. Ne trazim da bilo ko bude radikalan kao ja i da sve podredi reprezentaciji, ali mislim da vecina moze ubaciti trening jednog naseg igraca, bar ovi iz prve 2 lige.