Тому що у нього крім 18-18 верхніх кидків, зовнішній захист 16!!! Пас9, км і прохід 21 і ближній кидок 13, а ближній захист такий же як і пас, думаю всім картина ясна. От такий гравець у збірній. Його афігенність у одному скілі, диван звичайний.коли ти його останній раз переглядав? бо вище інфа не актуальна, в нього і КуС і КзД і ЗЗ вже вищі) 19-19-17? Перед останнім сезоном. Заскрінив як робити не потрібно.Ні, більше)
Тому що у нього крім 18-18 верхніх кидків, зовнішній захист 16!!! Пас9, км і прохід 21 і ближній кидок 13, а ближній захист такий же як і пас, думаю всім картина ясна. От такий гравець у збірній. Його афігенність у одному скілі, диван звичайний.коли ти його останній раз переглядав? бо вище інфа не актуальна, в нього і КуС і КзД і ЗЗ вже вищі) 19-19-17? Перед останнім сезоном. Заскрінив як робити не потрібно.
Тому що у нього крім 18-18 верхніх кидків, зовнішній захист 16!!! Пас9, км і прохід 21 і ближній кидок 13, а ближній захист такий же як і пас, думаю всім картина ясна. От такий гравець у збірній. Його афігенність у одному скілі, диван звичайний.коли ти його останній раз переглядав? бо вище інфа не актуальна, в нього і КуС і КзД і ЗЗ вже вищі)
Тому що у нього крім 18-18 верхніх кидків, зовнішній захист 16!!! Пас9, км і прохід 21 і ближній кидок 13, а ближній захист такий же як і пас, думаю всім картина ясна. От такий гравець у збірній. Його афігенність у одному скілі, диван звичайний.
Тому що у нього крім 18-18 верхніх кидків, зовнішній захист 16!!! Пас9, км і прохід 21 і ближній кидок 13, а ближній захист такий же як і пас, думаю всім картина ясна. От такий гравець у збірній. Його афігенність у одному скілі, диван звичайний.коли ти його останній раз переглядав? бо вище інфа не актуальна, в нього і КуС і КзД і ЗЗ вже вищі) 19-19-17? Перед останнім сезоном. Заскрінив як робити не потрібно.Ні, більше) Треш
до прикладу як можна розкачати гравця з потенціалом 9, і з КзД і з Пасом і всі щасливі і всі задоволені)) Jacek Turski (48359544) ПолякТижнева зарплата: $ 188 961Роль: ключовий гравецьДМІ 1177600Вік: 33Зріст: 6'4" / 193 cmПотенціал: зірка країниРівень форми: задовільний Кидок у Стрибку: колосальний Кидок з Дистанції: видатнийЗовнішній Захист: колосальний Ведення: колосальнийПрохід: легендарний Пас: блискучийКидок Зблизька: феноменальний Внутрішній Захист: дивовижнийПідбирання: пристойний Блокування: прекраснийВитривалість: відмінний Штрафні Кидки: легендарний (33) Досвід: дивовижний ЗСН: 155 (103 + 52)
а можна якось лікаря в збірній поміняти???