Znaci bitno je da se volimo, a rezultate ko jebe, jel tako.
Ova repka za Poslednja 2 mandata ima 2 finala utesnog turnira, i jedan prolazak na evropsko prvenstvo.
Ali to nije bitno, ako se mi volimi i afirmisemo sta god to znacilo u ovom slucaj to je bitno.
Nisam mogao besmisleniju pricu da smislis.
znao sam da ću na ovim izborima stvoriti neprijatelje u SŠ! nijednim postom, nisam rekao ništa loše o vama! čak šta više i hvalio sam vas!
a onda dođeš ti sa postom, gde predstavljaš moju kandidaturu šarlatanskom! kao važno je da se volim, a rezultate ko jebe! ako si ti shvatio moju kandidaturu tako, onda neka bude tako!
ja sam za razliku od tebe bar smislio neku priču, koja se vidim svidela mnogim menadžerima! a ti si jedino smislio kontinuitet! taj kontinuitet će postojati i sa tobom i sa superstarom i sa mnom! i dalje će igrati isti igrači i dalje će se raditi po istom principu, i dalje će postojati stručni štab u sličnom sastavu (nemam nameru nikoga da izbacujem iz njega, možda se samo neko priključi) i dalje će se pomagati novim menadžerima u razvoju talenata!
ali suština je da će se više pričati o repki, više tema, više podataka! ovako se čini da je ovo repka stručnog štaba, a ostali ako nešto kažu odma su zlikovci!