sa ovim tvojim timom,proveli bi se ko bosi po trnju

dakle posto Teo ne ide,mora neko tu da uskoci,nece nam valjda Micic biti prvi plej???mora tu ipak za Markovica da bude mesta,iako cemo sad biti ultra tanki tu,tok napada ce nam biti slab(nizak)

bekovi koje si stavio su tek tuzni...Nedovic isto nema sut,moze se reci,a mi realno i nemamo sada beka sutera,da covek ne poveruje.Tripkovic je uvek bio vuna i ogranicen igrac,a Bogdanovic nema 5 dobrih tekmi u celoj sezoni...moralo bi se ovde ozbiljno razmisliti o Rakocu,iako ima 35,ubedljivo je trenutno najbolji nas bek i jedini koji spolja moze da cepa i bude opasnost po kos,pogotovo u odsustvu Tea...
na krilu bi morao Micov da uskoci,Lucic ima poprilicno losu sezonu,iako ga cenim,a delija sam...Keselj se decko raspao...
Aleksandrova ne racunam u KC,nego u krilo.Savanovic je tanak u skoku i odbrani ali nesto i ne blistamo sa opcijama na ovoj poziciji pa se mora uzeti u obzir.a ovde je jos opcija i Savovic,ali ne zna se za koju repku ce on da igra jos.
a na centru se otprilike slazem,mogu ova trojica...
dakle mozda nesto ovako:
Markovic,Micic(ne mogu da se setim nikog drugog trenutno,ovako iz glave)
Rakocevic,Nedovic
Bjelica,Micov,Lucic(Aleksandrov)
Velickovic,Savanovic(Savovic)
Krstic,Katic,Marjanovic
ovo je neki spisak ovako iz glave,kapiram da sam 100 % zaboravio nekoga koga bih verovatno ubacio,a ovde racunam da poziciju pleja mogu da popune i Rakoc i Nedovic,a poziciju beka Micov...