Το θέμα είναι να γεμίζεις το γήπεδο έχοντας σίγουρα κάποια έσοδα
Όχι απαραίτητα...Αν για παράδειγμα το γήπεδο γεμίζει με τιμή 10 στο κάτω δίαζωμα τότε αν το γήπεδο γέμιζε και με τιμή 11 τότε χάνεις χρήματα...Τι ακριβως δεν αντιλαμβάνεσαι....?...Αφού το θέτεις έτσι ότι πρέπει ντε κ καλά να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί δεν επιλέγεις τότε το minimum που μπορείς σε κάθε τύπο καθισμάτων....?
Το θέμα είναι να γεμίζεις το γήπεδο έχοντας σίγουρα κάποια έσοδα ή να ανεβάζεις συνεχώς τις τιμές και να έχεις λιγότερα συνολικά έσοδα;
Προσπάθησε να κάνεις συνεχείς αυξήσεις στα προϊόντα σου και θα δούμε πού θα βρεθείς σε λίγο χρονικό διάστημα. ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.
Ποιος ακριβώς μίλησε για συνεχείς αυξήσεις τιμών...??
Δεν υπάρχει όρος "χάνω χρήματα" με την έννοια που λές. Υπάρχει στην περίπτωση που από εκεί που λόγω σχετικά χαμηλών τιμών έβγαζε 100000 λ.χ. και με την αύξηση των τιμών οι θεατές λακίζουν και έχει έσοδα 95000. Ναι, τότε υπάρχει "χασούρα" 5000.
Δηλαδή εσύ τι χασούρα την βλέπεις μονόπατα....Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι με γεμάτο γήπεδο και έχοντας έσοδα 100.000 όπως λές,αυξάνοντας λίγο την τιμή μπορεί να έχεις έσοδα 105.000...?
Με την αύξηση τιμών οι θεατές λακίζουν όταν έχεις και αρκετά μεγάλο γήπεδο...Αν τώρα είχες 50 πλα'ι'νά καθίσματα και επέλεγες τιμή πλα'ι'νών 170 τότε θα γέμιζαν στην 3η κατηγορία...Άρα με αυτά που μας λες ότι ο 1ος έχει 142 και δεν το γεμίζει δεν έχουν καμία μα καμία βάση...Και αυτή η ομάδα έχει 150 στα πλαινά και τα γεμίζει
(89534)...Αν η ομάδα είχε 200 θέσεις ΔΕΝ θα το γέμιζε....
Εσύ μπορεί να το γέμιζες, διότι μπορεί να πήγες καλά στο Κύπελλο, να ήσουν 1ος με μεγάλες διαφορές στο πρωτάθλημα, πράγμα που ο φίλος δεν έχει. Μην τα μπερδεύεις.
Αποκλείστηκα στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου...Φαίνεται και στην ιστορία της ομάδας μου σεζόν 17....Οι αρχικές τιμές που επέλεξα ξαναλέω ήταν 45 και 150 σε κάτω διάζωμα και πλα'ι'νά αντίστοιχα και ήταν ΓΕΜΑΤΟ...Αλλά το γεμάτο έχει να κάνει (θα το ξαναπώ μπας και το καταλάβουμε ) με το γεγονός ότι είχα μονο 450 θέσεις στο κάτω διάζωμα και 50 θέσεις στα πλα'ι'νά...Με την δική σου οικονομική πολιτική θα έπρεπε να έχω τιμές 35 και 100 αντίστοιχα οπότε θα κατάφερνα με ένα τόσο μικρό γήπεδο να χάνω 10*450 + 50*50=4500+2500=7000...Μείων 7 χιλιαρικάκια την βδομάδα θα είχε η δική σου οικονομικη πολιτική...
Όσον αφορά για την εμπειρία μου θα σου πώ το εξής που μπορείς να ρωτήσεις. Έχω παίξει 2η κατηγορία με άλλη ομάδα και συνολικά παίζω 10 σεζόν.
Δεν έθιξα ποτέ το θέμα της εμπειρίας σου...Το μόνο που είπα πάνω σε αυτό ήταν ότι δεν έχεις μεγάλο διάστημα από τότε που ήσουν στην 5η κατηγορία οπότε δεν έχεις την δικαιολογία ότι ξέχασες πώς είναι τα πράγματα...
Στο thread αυτό προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους νέους χρήστες...Δεν έχω αυτοεξαιρεθεί από το γεγονός ότι είμαι και εγώ ένας νέος χρήστης...Άλλωστε έχω κάνει ουκ ολίγες ερωτήσεις εδω μέσα...Όταν όμως γνωρίζω κάτι και είμαι 99% σίγουρος για αυτό ,μπορεί να απαντήσω σε ερωτήσεις-απορίες νέων χρηστών....
Στο πρώτο σου λοιπον μήνυμα με κατηγόρησες ότι με τις συμβουλές που δίνω μπορεί να χαντακώσω κάποιον...Σε πληροφορώ αγαπητέ ότι αν εγώ πρέπει να προσέχω μία φορά αυτά που γράφω.,παίκτες υψηλότερων κατηγοριών όπως εσύ ,που τα λόγια τους στα μάτια του newbie αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα θα έπρεπε να προσέχουν πολύ περισσότερο τα όσα γράφουν...Το γεγονός ότι παίζεις 10 σεζον πραγματικά δεν έχει να κάνει με όσα συζητάμε...Έχω φιλαράκι που παίζει για 12 σεζον και εγώ του είπα πως να στήσει την ομάδα για να ανέβει 3η...Αν δεν τον βοηθούσα θα ήταν ακόμα 4η...
Επομένως πολλες σεζόν δεν είναι πάντα ισοδύναμο με το πολύ εμπειρία ή αυθεντία...Αυτά...!!!