Én pü-i téren mindig a valóságot mondtam. Az elmúlt 6 szezonban sosem volt 1,9 milliónál kevesebb pénzem. Sőt! Volt olyan idő ,amikor kiestem 2.2-ből a fiataljaim megvétele előtt (Farkas+Verebes + 6-os edző), h 4,7 milliót mutatott az egyenlegem! Még Pétertől tanácsot is kértem hogy kell ekkora összeget okosan kezelni. Te a 2 milliós tétel a feléről beszélsz továbbá idén nem két 28 évest vettem - ha megnézed : idén nem igazoltam 100k-ért sem nemhogy 1 milláért!- , hanem 525-ért edzőt és 450-et meg stadionba raktam! Egész konkrétan majdnem 3* annyi pénzem volt az idei szezon kezdetén,mint azt te hazug módon állítod!Csak jobban tudom nálad mennyi volt a pénzem.
kinek a pap, kinek a papné.. tudják ők, h szeretetből mondom, h "csirkefogók" és hogy "szolganépek". Nekik van annyi "sütnivalójuk", h ezen nem sértődnek meg veled ellentétben.
Mivel már évek óta, - egy évtizede- együtt dolgozunk, ők is lemajmozhatnak engem, akár. Ezen én sem sértődnék meg, ahogy ők sem a jelzőimre.
Vendéglátós voltál? Akkor pont az "oldalad" véded. Meg sem lepődök... És ti milyen disznóságokat csináltok?
Levesbe köpés, túlsózás, félig romlott alapanyag felhasználása stb..stb..- (hallottam ilyesmikről egy bennfentes mondta) -ez mind a vendégszeretetet jelzi..... Erre mondom, h a vendégnek van igaza.
16. szezont muszáj alátámasztani a körülményekkel,mert a történelmet is úgy szokták magyarázni. Minden csatánál felhozzák, h ki milyen erőt képviselt akkor és milyen háttere volt.
Milyen nyerhető meccset buktunk el a görögön kívül? A spanyolok, akkor világelit teteje voltak.
5-2-vel jutottunk 12-be!
A habitus miatt keverem ide. Igen, vannak magukat embernek nevező lények, aki kocsikat gyújtanak fel egy-egy vereség után akár Dél-Európában, akár Dél-Amerikában. Ez tény.
Hozzájuk képest kisangyal vagyok!
Kulturálatlan viselkedés? Azon balhéztunk össze legelőször, neki jó lett volna 13 bv-s center.. Én csak annyit mondtam nem kéne lemenni Kamcsatka szintjére. Jót akartam, ő meg ezen megsértődött,mint ahogy volt már rá más példa is. Dzsevasz leszólta az ir-eket, domi ezt kikérte, pedig... dzsevasznak meg minden más bírálónak volt igaza akkor.
Most a valóságot mondom, múltkor is csak azon ment a fel a pumpa, h Ivko az mondta nekem nem tudja átküldeni, te meg virítottál másnap a skillel. Akkor vagy ő volt inkorrekt vagy pedig te. Nekem nem mondta meg.
Lépjünk át pm -be
Nem gondolom, h kíváncsi erre a szájtépésre bárki is a közösségből.