Často je to o domluvě a kompromisu, ale od tebe by měly zaznít jasné představy, které vychází z toho, že když máš manažera, který se plně podřídí tvým pokynům, tak v dané situaci chci, aby trénoval z konkrétního důvodu vlastnost A nebo z nějakého jiného důvodu vlastnost B. Ty tvoje vyjdření jsou často takové neurčité a je těžké v tom najít, co si z toho má člověk vzít. Proto ti tady dám konkrétní dotazy a prosím o jednoznačné odpovědi.
1) představ si situaci, že začíná sezona a máš 21 leté hráče, uveď mi příklad, jak by v tu chvíli měl vypadat podkošový hráč, aby byl ideální okamžik pro trénink přihrávek, tzn. uveď výši jednotlivých skillů a potenciál
2) představ si situaci, že začíná sezona a máš 21 leté hráče, uveď mi příklad, jak by v tu chvíli měl vypadat podkošový hráč, aby byl ideální okamžik pro trénink jeden na jednoho, tzn. uveď výši jednotlivých skillů a potenciál a ještě prosím o informaci, jestli by to měl trénovat na PG/SG nebo SF/PF
3) podkošový hráč, který má vlastnosti IS 14, ID 15, REB 15 má přejít na 1 na 1? Kdyby měl všech zbylých vlastností na 7, což je nepravděpodobné, tak to dává potenciál 7,8. Pokud se budeme bavit o hráčích, kteří mají potecniál 8, 9 nebo dokonce 10 nebylo by lepší, aby dále pokračovali v tréninku IS/ID/REB?
4) což vyplynulo z naší emailové komunikace o Lovíčkovi, neměli by vysocí hráči s potenciálem 6 nebo 7 končit na nižších hodnotách IS, ID, REB a zbylý čas věnovat tréninku 1/1, PA, případně jiných vnějších skillů?
Poslední bod mě vede k tomu, že si ve svém návrhu sice rozdělit PG a SG, ale nechal si dohromady PF/C. Tam se podle mne právě nabízí rozdělení podle potenciálů, nižší by přecházeli dříve na vnější tréninky, aby se nezasekli a směřovali by se na PF, vyšší by drtili déle podkošové a směrovali by se na C.
Last edited by flumpinka at 12/27/2014 6:28:17 AM