Ja ne znam da li ti zaista veruješ u sve što pišeš?
Kako je moguće, da ja, koji unazad 10ak sezona uzimam trofeje mogu toliko da trošim, kao što ti kažeš duplo više od trećeplasiranog?
Jel to moj problem što su svi štekali, osim Alavog, i plašili se da izadju na megdan?
Činjenica je ta da sam ja, unazad 10 sezona, poslovao u daleko manjem plusu od tebe, kako je onda moguće da ti nisi mogao da budeš konkurentan?
Ili pak jesi, pa si samo ove sezone spiskao 10miliona, kako bi ti voleo da kažeš, 3 puta više od trećeplasiranog...
Šta je rezultat svega ovoga?Rezultat je da ja imam trofeje, da sam sa svojim timom osvojio sve što se može osvojiti u ovoj igrici, dok si ti svoj novac, svidelo se to tebi ili ne, trošio na pogrešne igrače.
Biti najbolji u svetu, pa makar i u ovoj igrici, nije mala stvar.Ipak je protiv mene bilo brdo ljudi prethodnih sezona, nijedan nije uspeo da me dobije.
Voliš statistiku, evo ti primera da zablistaš, napravi jednu tabelu, počev od sezone kada sam uzeo prvi B3 trofej, ubaci broj odigranih utakmica, broj pobeda i koš razliku.
Nakon te tabele, osvrni se na svoje tvrdnje, pogledaj šta si ti napravio, a šta ja za sve to vreme.
Lepo je imati legendu klubu, što svakako i jeste jel je toliko vremena proveo kod tebe, ali kvalitet je već nešto drugo, što on svakako, naročito imajući u obzir platu, nije imao.
Dovoljno je reći da je jedan Pažitka, na svom vrhuncu, imao 20ak k manju platu.
P.S. izgleda da sam prozvao Pak-a kada sam ga hvalio kako je dobio jedan trening u 33, a da nije izgubio nijedan, danas izgubi čovek 2 skilla na jednom primarnom skillu.