Pytanie czy Pabianczyk za sezon nie zamieni sie kadrami z Golubem ;p
Pytanie czy Pabianczyk za sezon nie zamieni sie kadrami z Golubem ;pniedługo to Golub będzie twierdzą nie do przejścia na obwodzie ;]jest taki plan, może w następnym sezonie będzie można o nim tak powiedzieć
Pytanie czy Pabianczyk za sezon nie zamieni sie kadrami z Golubem ;pniedługo to Golub będzie twierdzą nie do przejścia na obwodzie ;]jest taki plan, może w następnym sezonie będzie można o nim tak powiedzieć :PNie chce mi się tego szukać, ale tak z 1.5 sezonu temu już gdzieś o tym czytałem:).
Pytanie czy Pabianczyk za sezon nie zamieni sie kadrami z Golubem ;pniedługo to Golub będzie twierdzą nie do przejścia na obwodzie ;]jest taki plan, może w następnym sezonie będzie można o nim tak powiedzieć :P
Pytanie czy Pabianczyk za sezon nie zamieni sie kadrami z Golubem ;pniedługo to Golub będzie twierdzą nie do przejścia na obwodzie ;]jest taki plan, może w następnym sezonie będzie można o nim tak powiedziećNie chce mi się tego szukać, ale tak z 1.5 sezonu temu już gdzieś o tym czytałem:).tak już by było, ale jak nie jeden trener reprezentacji, to drugi "każde" mi zmieniać treningi ;)
Pytanie czy Pabianczyk za sezon nie zamieni sie kadrami z Golubem ;pniedługo to Golub będzie twierdzą nie do przejścia na obwodzie ;]jest taki plan, może w następnym sezonie będzie można o nim tak powiedziećNie chce mi się tego szukać, ale tak z 1.5 sezonu temu już gdzieś o tym czytałem:).