BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Close(NT_U-21 )

Close(NT_U-21 ) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
45893.288 in reply to 45893.287
Date: 11/11/2009 12:39:59 PM
Overall Posts Rated:
325325
mtā, dabuju šodien dikti garu vēstuli no bijušā u21 tenera Horemheba ar lūgumu to iepostot te, kā uzrunu LV BB tautai:

Horemheba paziņojums, Par šiem vārdiem uzņemos pilnu atbildību un ceru, ka visi, kas lasīs, būs goda vīri un neizdēsīs šo rakstu un nekaitēs tā ielicējam, kas ir tikai ziņnesis.
________
Esiet sveicināt dārgie Latvijas BB kopienas menedžeri.
Uzreiz sāku ar MILZĪGU Atvainošanos, par šiem notikumiem, kuros ir ierauta Latvijas U21 izlase. Jāatzīst, ka man bija 4 komandas. Un tā kā esmu cilvēks, tad nespēju noturēties pret dažiem kārdinājumiem. Lai arī notika daži darījumi (es atceros max4), tie visi bija noteikumu robežās (ja neskaita, ka tādi netiek atļauti). Un galveno apvainojumu par ātrajiem bidiem. Atvainojiet, bet tie nav aizliegti noteikumos. Un kamēr netiek nopirkts spēlētājs par neadekvātu cenu, tas nav nekas nosodāms. Un Matex, tas, ka kāds 4. līgas klubs uzbido par Virslīgas spēlētāju, kas pie tam nebija mans, nenozīmē, ka tas ir kas aizdomīgs, jo varbūt tas ir mans draugs, vai paziņa, kas nesen sācis spēlēt.
Protams, tam tās komandas netika radītas (atskaitot Noveau, kas tika pārņemta no mana radinieka un kopš tā laika tika audzināti jaunie talanti garajā galā), jo to mērķis bija jauno talantu radīšanai, kas, maigi izsakoties, bija nekādā līmenī mūsu kopienā. Kas arī izdevās. Viens produkts tika radīts - Karlis Iltners. No šīs sezonas manās komandās auga vēl 6 spēlētāji, kas beidzoties manam U21 izlases menedžera termiņam būtu, ja ne labākie spēlētāji, tad vieni no svarīgākajiem. Īpaši žēl Burdiņu, kas bija Talantīgākais pagājušās sezonas drafta rezultāts, un kas līdz šim brīdim bija piedzīvojis 10 skilupus. Diemžēl, pēc manām aplēsēm tikai puse no šiem nonāks tirgū. Bet te nu es ceru, ka jūs, LV BB kopiena, spēsiet saņemties un dot nozīmīgu ieguldījumu LV izlašu nākotnē, jo jaunajiem un zemāko līgu menedžeriem tas ir vislabākais veids kā iekarot augstas virsotnes - pelnīt ar treniņiem. Tātad es ceru, ka jūs mani pārāk nenosodīsiet par manu rīcību, kurā tiešām bija vairāki pārkāpumi, kam attaisnojams sods ir bans, bet mērķis bija pavisam citādāks, jo reizēm ir kauns par to, ka mēs - 800 menedžeri - nespējam saražot tādus talantus, kā daudz mazākās BB valstis.
Tāpat es atvainojos tiem dažiem menedžeriem, kas ir iesaistījušies sarunās ar mani, caur treniņklubiem, tādējādi tiekot nedaudz vazāti aiz deguna - ne visiem viss jāzina.
Un runājot par attaisnojumu manai rīcībai. Šis īpaši attiecas uz mūsu GM (tikai situācijas izprašanai). Kā jau teicu, lai mēs vispār kaut ko spētu sasniegt mums jārīkojas tā kā to dara daudz kur citur BB pasaulē - veido farmklubus jauno talantu audzēšanai. Un lai neviens nelolo cerības, ka GM par to nezina. Zina. Tāds pats bija mūsu GM - Ectos, kas zināja šo situāciju un Latvijas kopienas labā neko neteica, jo viņš bija Mūsu GM ar lielo "M". Un te nu jāsaka, lūk kādēļ GM vidū pastāv uzskats, ka Valstij vajag savu GM (tik lielai), lai katrs darītu savā vidē vajadzīgo un tādēļ pie mums tā vienkārši nejaucas sevšu valstu GM, jo katrs aizstāv savas kopienas intereses. Vārdu sakot - Sakārto savā valstī visu, bet mūsu darīšanās nejaucies. Un te nu laikam nav vajadzīgi paskaidrojumi kādēļ.

Last edited by Mod-Turix at 11/11/2009 1:03:16 PM

This Post:
00
45893.289 in reply to 45893.288
Date: 11/11/2009 12:40:32 PM
Overall Posts Rated:
325325
Turpinājums

Tāpat, cienījamais Matex, es tev jau vienreiz lūdzu vairāk darboties ar savu viedokli, nevis paklausīt citu diktātam un autoritātēm, jo tiem ir vienaldzīga mūsu kopiena (Tā tas ir visur un vienmēr, ipaši politikā, ja neesi svarīgs spēlētājs, par tevi īpaši neinteresēsie, kas un kā.), tādēļ, tev jāaizstāv arī mūsu intereses. Jo šajā gadījumā tavs lepnums, par noķertu Lielo zivi uz laiku iznīcināja mūsu cerības uz labākiem sasniegumiem. Es tev iesaku izrādīt arī vairāk cieņas sev. Uzticies saviem spriedumiem, nevis uzreiz skrien pie citiem GM apspriesties. Izpēti, vai kaut kam nav kāds lielāks mērķis kopienas labā. žēl, laikam, jau kā liels blēdis nebiju ieguvis tavu cieņu, bet tomēr man kā Izlases menedžerim, varēji izrādīt tik daudz cieņas, lai es spētu izdarīt maksimāli daudz, lai kaitējums u21 izlasei būtu mazāks.

Es neprasītu mani paturēt līdz izlases termiņa galam (neesmu muļķis un saprotu, ka sods ir pelnīts), ja noskaidrojot situāciju, tu būtu gatavs mani izslēgt no spēles, bet dot iespēju atrast jaunas komandas trenējamajiem utt.
Tāpat, es ceru, ka tu uzklausīsi šo manu ieteikumu, jo redzu, ka tev ir Nelielas problēmas ar komunikāciju ar BB kopienu. Atceries, ka pats esi tās daļa un nolaidies uz zemes. Pēc savas 2 gadu pieredzes līdzīgā darbā, varu teikt, ka tā tu iegūsi lielāku cieņu. Tāpat nesteidzies, bet apdomā savu darbu (ir tak teiciens - 7 reiz nomēri, 1reiz nogriez). Tava rīcība ar aizslēgtajām un tad atvērtajām diskusijām, Moda titula piešķiršanu un ātru atņemšanu, bez paskaidrojumiem, ir vairāk nekā neglīta, bet tevis, kā GM diskreditējoša rīcība. Tas pats attiecas uz to, ka paspēji publiski paziņot par manu rīcību, pirms vēl bija kāds verdikts. Atceries, tev jābūtu Mūsu GM, nevis vienkārši vagaram, kas rīkojas citu vajadzībām automātiski kā mašīna.
Tāpat, lai arī esošajai situācijai mana vaina ir vislielākā, tomēr tava vaina tam, kas notiks ar U21 izlasi, ar nav maza, es tev lūdzu pacīnīties cik spēka par tām lietām izlases labā ko lūdzu, jo nevienam no lielajiem neinteresēs mūsu nelaimes un tas ka izlases vadībā tiks visai šaubīgs menedžeris (spēju ziņā), kaut gan ceru, ka ļoti smagi kļūdīšos.
Un šajā gadījumā man ir arī uzsaukums Latvijas BB kopienai, ja tomēr lietas neies kā nākas ar U21 izlasi, tad jau faktiski izveidot neoficiālas vēlēšanas un izveidot tādu kā skautu grupiņu, kas nodarbotos ar tagadējo 18 un 19 gadīgo spēlētāju audzināšanas darba koordināciju. Un šajā sakarā es piedāvāju visus savus savāktos datus, respektīvi, jūs varat man rakstīt uz e-pastu (naunekas@inbox.lv) un es jums aizsūtīšu savu spēlētāju datu bāzi, tiesa attēlos.

Ceru, ka spēsiet man piedot manu nodarījumu tajā gadījumā, ja nolemšu kādreiz atgriezties šajā spēlē, jo reāli šī spēle man sniedza gandarījumu tikai tādā variantā, kad es varēju audzināt vairākus spēlētājus pašrocīgi un ar maksimālu atdevi, kā arī darīt kaut ko Kopienas labā. Bet tas jau pārvērtās par sava veida atkarību, tā kā vienu labu lietu Matex man izdarīja - veikli no tās atbrīvoja. Paldies par to. Un uztveriet visu šo, kā es - Ar smaidu.

Paldies jums, ka mani uzklausījāt. Jūsu Lielākais Latvijas Čīteris un Blēdis - Horemhebs, jeb Mārtiņš.

Nu ķipa kaut kā tā. tiesa gan jau es kaut ko gribēju citādāk un smagāk pateikt un varbūt kaut ko aizmirsu pateikt, bet ceru, ka mans vēstījums tiks uztverts.

From: jexer

This Post:
00
45893.290 in reply to 45893.289
Date: 11/11/2009 1:07:52 PM
Overall Posts Rated:
1313
smagi vardi martinam nakusi ara, daleji piekritu, jo sobrid GM darbiba neredzu ipasu labumu mums(parejiem menidzeriem) bet to jau var nolikt uz to ka vel iss laiks pagajis.

This Post:
00
45893.291 in reply to 45893.289
Date: 11/11/2009 1:11:00 PM
Overall Posts Rated:
1818
Dievs svētī...

From: tomats
This Post:
00
45893.292 in reply to 45893.289
Date: 11/11/2009 1:13:59 PM
Overall Posts Rated:
4343
laikam man tik zheel nevis horemheba, bet situaacija ka Ectos pameta BB, ja vinjsh buutu palicis bb, muusu U21 buutu ljoti speeciga, bet nu atkal buusim turkur pirms 4.sezonaam, un diezvai kaads normaals menedzheris naakoshreiz kandidees uz sho trenera amatu (mans viedoklis)..

This Post:
00
45893.293 in reply to 45893.292
Date: 11/11/2009 1:16:38 PM
Overall Posts Rated:
1313
maz ja utie menidzeri palikusi. neticu ka ir tie 800...

From: tomats

This Post:
00
45893.294 in reply to 45893.293
Date: 11/11/2009 1:26:53 PM
Overall Posts Rated:
4343
vairs jau tochna nebuus 800, viens jau nav! un veel tiks banoti!

This Post:
00
45893.295 in reply to 45893.293
Date: 11/11/2009 1:30:13 PM
Overall Posts Rated:
9292
Visu cieņu,fāter.
labi,ka saproti,ka īsti pareizi neesi rīkojies,bet es nevienā brīdī nevaru un nedrīsktu apšabīt tavu lielo nozīmi BB Latvijas labā...
un par Gm piekrītu - tāds pamīksts mums laikam viņš ir.
Pīs

From: MaTeX
This Post:
00
45893.296 in reply to 45893.295
Date: 11/11/2009 2:04:34 PM
Overall Posts Rated:
33
Saki, par GM un ka katrs GM aizsargā savu "Fermerus" utt, kā arī ir lietas kursā, tad atkal jautājums tāds, man jau likās, ka es neesot lietas kursā, domāju, aprunājoties viss būtu ne sliktāk, varbūt, par labāk, vienkārši vajadzēja mani par to informēt, bet kā tu jau teci visiem, tas ta4 nav jāzin. KAs atticas, ka GM jābūt kopā ar saviem kopienas biedriem pilnīgi saprotu un piekrītu, tad kāpec no paša sākuma kopienas biedir nebija kopā ar mani un tikai tagad sakāt, ka vajaga būt visiem vienotiem, to pašu varēja teikt pirms notika šis atgadījums. Kas attiecas par zīlēšanu kas bija tam par nolūkiem, kam bija veidotas tavas, komandas, tad es noķēru tevi tieši uz to, ka vienam bija veikts ātrais bids, tātad, daļa patiesības tam ir un nav no zila gaisa izvilkts. Lai nu kā būtu dzīvosim redzēsim.

This Post:
00
45893.297 in reply to 45893.289
Date: 11/11/2009 2:04:59 PM
Overall Posts Rated:
11
Tā. Esmu jaunais U21 valsts izlases treneris un plānoju koncentrēties uz garo galu un spēlēt ar taktiku zem groza. Varbūt kādam ir kādi labāki padomi kā tieši, kas un kā.

This Post:
00
45893.298 in reply to 45893.296
Date: 11/11/2009 2:13:52 PM
Overall Posts Rated:
1313
principa zinu kurs pie visa si ir vainigs Arturs Zakšs (6002378) nebutu vins paradijies tirgu nekas no s nenotiktu, bet ir pozetivais ari daudz. musu pamirusi kopiena atdzivojas, jo pirms tam vispar foruma paradijas tikai speletaji un ds pieteikumi. sitasi padaris mus tikai stiprakus

Advertisement