ma rekao sam da nemam šanse ,da je bobo puno jaći od mene, da nisam igrao u gostima onda bi možda još i pokušao nešto ali ovako i sa trgaonom teško da bi uspio jer bobo ima prestrašnu vanjsku obranu, i toćno izbalansirane igraće na svim mjestima još sam mu i dostojan otpor pružio, jer je u drugoj trećoj i četvrtoj četvrtini dolazila do izražaja njegova prednost domaćeg terena ali i najvjerojatnije izdržljivost igraća što je meni boljka, a i forma novog centra mi je tek u usponu i nadam se da bum mu je digao do play offa.....
današnji trening mi je ulio nadu da bum konaćno uspio nekaj postići od ovih igraća kaj ih treniram 6 zelenih a mladi plej 18 god hrvat dobio danas 3 zelenea i talijan mi dobio jednu i ona moja dva hrvata kaj ih već dugo treniram 21 i 22 godine dobili po jednu samo mi bš štrajka nije dobio ni jednu , nadam se da je to zbog novog trenera kaj sam ga kupio prošli tjedan ,sve u svemu ja zadovoljan.......
a sada ostaje samo misija odlaska u drugu ligu , po ovoj utakmici sam vidio da se mogu dosta ravnopravno nositi i sa drugoligašima i da smo igrali kod mene nebi mu baš bilo lako, pa se zato nadam da bute prihvatili moju želju i ispunili mi je da odem u drugu ligu,jer vam to evo po stoti put ponavljam i da mi nebute previše problema stvarali,pri ostvarenju tog cilja.............
unaprjed zahvalan marijoh.......pozzzzz
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!