Szerintem hamarosan lesz olyan klubcsapat, aki komolyan meri venni a BBB-t! Megértem, aki kritizálja Pitie-t, mert ha komolyan venné, szerintem a Csehek bajnokcsapatához hasonló eredményt el tudna érni!
A Csehek válogatott szinten hasonlóan állnak, 5 hellyel állnak előttünk (40.), de U21-ben Mi rendesen odavágunk (5.), Ők pedig a 27.-k! Ennek ellenére tavaly döntős volt a bajnokcsapatuk
(17565508)!
Szeretném megérteni Pitie-nek a gondolkodását, hogy talán fél a kudarctól, vagy tényleg annyira fontos az újabb bajnoki trófea? Minek indulni a BBB-ben, amikor meg lehet nyerni a Magyar bajnokit is?! Mert gondolom abban egyetértünk, hogy képes lenne a 3. körön túljutni, legalább egyszer!
Ennek ellenére örülök, hogy Pitie nem hagyta abba a játékot, mert a bajnokságban tényleg nagyon király, ahogy csinálja! Őt valószínűleg így kell elfogadnunk, Sumit is sokan kritizálták az F1-ben, de az eredmények Őt igazolták! Minél több jó menedzserünk van, annál erősebb lesz a bajnokságunk és a válogatottunk is és talán egyszer Pitie is vállal valamilyen feladatot valamelyik válogatottban!