Φίλε Matsas (δεν ξέρω και το όνομά σου),
Αν πράγματι οι gms ήξεραν γιαυτό με τις ip γιατί να φτάσουν στη λογική να μπανάρουν κάποιον, που δεν είχες όπως λές όφελος; Επειδή η δουλειά που έκανε ο Kaja ήταν πολύ καλή, θα μπορούσα να προτείνω να γίνει δημοψήφισμα (σαν τον Γιώργο και γω), αν φυσικά οι Gms συμφωνούν, για να δούμε ποιοί κρίνουν θετικά και ποιοί αρνητικά τον εν λόγω μάνατζερ. Χωρίς να το ξέρω το παλικάρι, λίγες φορές που μιλήσαμε, δεν έδειχνε για τέτοιος, αλλά δεν βάζω "χείραν εις εστίαν". Είναι κρίμα να χαθεί όλη αυτή η δουλειά που έγινε με τις προπονήσεις. Η τιμωρία κρίνεται από το πιθανόν ή όχι όφελος, που αποκόμισε ή όχι ο χρήστης, αφού ειπώθηκε ότι οι Gms ήξεραν για την ίδια ip. Αυτά περί δημοψηφίσματος τα λέω, αν πράγματι έχουν βάση οι θεωρίες σου, Matsas, περί γνώσης για κοινή ip και βλέποντας την ομολογουμένως καταπληκτική δουλειά του Kaja στην προπόνηση των παικτών της Εθνικής.
Υ.Γ. Είναι κρίμα επίσης να στερήσουμε από έναν ορκισμένο, όπως φαίνεται, θαυμαστή του παιχνιδιού την χαρά και το πάθος του. Φοβάμαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα συμπαρασύρουμε αρνητικά και το παιχνίδι και την Εθνική. Απλά, ΞΑΝΑΛΕΩ, για να μην παρεξηγηθώ ότι όλα αυτά τα λέω με βάση την θεωρία του Matsas και όχι με βάση του τί πραγματικά έχει γίνει -και όχι ότι αμφισβητώ τον Matsas, αλλά μια άποψη δεν γίνεται απόδειξη γεγονότων-, διότι δεν μπορώ να το ξέρω απόλυτα.