Most lehet, megköveztek ezért, de miért is kéne a trédereket büntetni? Azért, mert ügyesebb nálunk? Aki azt hiszi, hogy a trédelés amolyan "maffiamódszerekkel gyorsan, könnyen meggazdagodás", az próbálja ki nyugodtan, mennyire menne. Ez is egyfajta ügyesség, ha valaki abból tud eredményes lenni.
Nem, nem az ügyességről van szó...Ha van napi sok órája a neten lógni,piacot figyelni, vásárolni,eladni-ez az élete, hát tegye.
Inkább az árfelhajtó szerepük ami zavaró-és ez bizony már pont az esélyegyenlőség ellen van. Példa: vettem szezon elején a kis svájci fiatalomat (magyar nem volt akkor piacon), szerintem kb. árában, 500 ezerért. Ugyanakkor egy nagyon hasonló (talán összesen volt 2 skill különbség) orosz fiú 2,7M-ért ment el,mert a tréderek tolták fel az árát,az oroszok meg otthon akarták tartani.Megtartották-de ilyen áron. Egy ifit,aki lehet, hogy csomószor lesz sérült, aki lehet, hogy faultos,vagy fakezű,vagy gyáva dobni-semmi előélete nincs, infó se róla,és ez volt az ára. Na, ez a durva szerintem...