BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > SEZONA no.10

SEZONA no.10

Set priority
Show messages by
This Post:
00
110235.29 in reply to 110235.1
Date: 9/19/2009 11:30:35 AM
Overall Posts Rated:
1818
.... dans Vucici ... veliki serbi ...vjerovatno i najveci u ligi ... u susret ulazin osakacen i lisen usluge prvog beka, te jos dvojice iz rotacije .... al nema alibija, ako to mislite .... svi u momcadi moraju znat u cijem dresu igraju i sta moraju znat da isti zasluze ... nadan se da ce bit dovoljno ...

This Post:
00
110235.30 in reply to 110235.29
Date: 9/19/2009 1:13:58 PM
Overall Posts Rated:
00
Evo sprema mi se i treći poraz na startu, super Puninski mi niti ne ulazi iako sam ga stavia u prvih 5, nešto mi odi smrdi....

This Post:
00
110235.31 in reply to 110235.30
Date: 9/19/2009 2:04:52 PM
Overall Posts Rated:
1818
... ooooooooole ... a sta rec ...a sta mislit .... sjajno i sjano ... Vucko brutalno pregazen sa 46 !!! razlike ... sjajno izdanje cile momcadi, ali unatoc sjajna 32 kosa Ramela i 31 Cornwella, ja bi istaknuo mog ovogodisnjeg dobitka sa drafta Perice Gracića, koji je ima sut 7/14 17 koseva, pa 10 skokova i 7 asistencija ...

... Neboder ... Puninski ti nije bio u pertorci, nesto si sjeba ... puka si trecu za redom ... ajme ajme ... sad kontra onik jacih od sebe igraj easy i skupljaj entuzijazam za one sebi ravne ... nemoj se predavat ... i koji kurac drzis pojacanje od 1 milion na klupi ... ajde izvuc ces se ti ... ti si Zadranin, tebi je basket u krvi ... samo nemoj panicno rasprodavat momcad ... dobra je to ekipa i ima potencijala ...

... Hakleri se promecu u najvece iznenađenje ... iako partije pred kraj prosle sezone su dale naslutit ogroman potencijal ove ekipe, a i ja san se jebeno oznojio kontra njih ... jedva cekam nas susret da vidimo kakav on to arsenal ima ... bravo majstore ...

... Aguero dobija redom i dize se ... prika sljedece kolo eto mene u goste ... prpremi brdo piva jer mene prate ultra zedni Sinjski Maligani i ima ih jaaaako puno ... ja san se malo izrauba ovu, ali neka bolji pobjedi ...

... Bezdan se ne sali ... misli covik ozbiljno ... kupio je i novog 1 mil i 400 tis dolara igraca, doduse 26 god , pa ce bit jebeno sa njin ...

... Angels ... jebeno dobar, gotovo frutrirajuce izgleda lakoca pobjeđivanja ... definitivno najjaci tamo ... bivsi drugoligas, ali je ispa sa odlicnim skorom dobivenih i izgubljenih, gotovo nevjerovatan peh ... u bilo kojoj drugoj bi osta i kandidira za play of .... tako da u njegovu motiviranost ne sumnjam ... svaka ti dala care ...

... Langova se ufura u pobjede i ko kad prvi put okusis pi..., ne da se skinit .... konacno poslozena momcad i pravo je zadovoljstvo gledat i njegovih 5 minuta , jer je jedan od najaktivnijih i mora je trud doc na naplatu ... pazite ima covik najjaceg playa lige ... inace san fan od Marinka Fiale ... evala mestre ...

vijesti iz 2. lige

... Pogrebnik - niko i Juraj ..... 106-120 ... poraz, ali dobar otpor, ipak je mega momcad Nike i Juraja jedan od pretendenata za naslov ... volio bi samo da si igra na easy ... jer nekad valja znat i izgubit, da bi kasnije dobio di triba ... inace sir Pogrebnik - naklon do poda ...

... Rocking Thunder - Mala Truba ---- 88 -94 ... da poraz najveceg dr Jay-a ... a sta rec ---- ima ga je i rastura 3/4 i puka u zadnjoj ... opet realno puno jaci protivnik, ali malo je falilo .... doktore ti si nas svjetionik, ja ti saljen 500 Maligana u sljedecoj ...

This Post:
00
110235.32 in reply to 110235.31
Date: 9/19/2009 3:19:49 PM
Overall Posts Rated:
00
... Neboder ... Puninski ti nije bio u pertorci, nesto si sjeba ... puka si trecu za redom ... ajme ajme ... sad kontra onik jacih od sebe igraj easy i skupljaj entuzijazam za one sebi ravne ... nemoj se predavat ... i koji kurac drzis pojacanje od 1 milion na klupi ... ajde izvuc ces se ti ... ti si Zadranin, tebi je basket u krvi ... samo nemoj panicno rasprodavat momcad ... dobra je to ekipa i ima potencijala ...

ma jučer sam namišta da on i Grmoja počnu, a Kaliterna da minja Puninskog, ne znam u čemu je kvaka, pojačanje je igralo ali je brzo skupia penale... ne znam što im je.... i neću ništa rasprodavati ne brini krenit će oni....

This Post:
00
110235.33 in reply to 110235.31
Date: 9/19/2009 5:28:00 PM
Overall Posts Rated:
00
... Angels ... jebeno dobar, gotovo frutrirajuce izgleda lakoca pobjeđivanja ... definitivno najjaci tamo ... bivsi drugoligas, ali je ispa sa odlicnim skorom dobivenih i izgubljenih, gotovo nevjerovatan peh ... u bilo kojoj drugoj bi osta i kandidira za play of .... tako da u njegovu motiviranost ne sumnjam ... svaka ti dala care ...

hehe hvala na komplimentima :D u prošlu sezonu sam ušao s idejom da razvijem mladog playmakera i prodao 2 dosta dobra igrača da mu oslobodim prostora. i tu sam se sje***. playoff mi je počeo polagano izmicat nakon all-star pauze i pad u 3. ligu je bio neminovan. plus to šta nisam gotovo nimalo pazio na igru, uključivao se jednom u 3, 4 tjedna tek toliko da mi ne ugase account. ali sad sam na faksu pa se vremena, hvala bogu, ima, tak da ću se potrudit dodatno ojačat ekipu i vratit se u 2. ligu :D

This Post:
00
110235.34 in reply to 110235.33
Date: 9/19/2009 8:30:02 PM
Overall Posts Rated:
1818
... e sad to oko vracanja u 2. ... iman i ja neke planove ... ha ha ... za sad si malo jaci individualno, ali ja tek pocinjem sa spremanjem za play of ... ciljano radin na taktici, kupljeni su neki talenti i sad ce mo vidit di ce me to dovest ... inace ovo ti jedna super bolesna liga ... pogledaj tablicu prosle sezone i sve ce ti bit jasno .... nema nepobjedivih ... pravi gust ...

... eto nadan se da ces bit aktivan i na forumu ... bar s vrimena na vrime ... pozz

This Post:
00
110235.35 in reply to 110235.34
Date: 9/19/2009 9:00:03 PM
Overall Posts Rated:
1010
hvala na pohvalama frende, a sta rec,izgubio sam makar sam tri cetvrtine drzao sve u svojim rukama,ko da sam u poljskoj sa onim luzerima,a nista,nisam imao srece,bit ce bolje...
malo sam ispucao ent jer mi je taj protivnik rival,ali valjda cu se izborit za svoj polozaj....
cestitke svima na pobjedama a vi koji ste izgubili glavu gore...
pozz svima

This Post:
00
110235.36 in reply to 110235.32
Date: 9/20/2009 6:57:02 AM
Overall Posts Rated:
1818
... nemoj samo previse sarat sa taktikama i rasporedon igraca ... drzi se zadane forme i onoga sta si odlucio .... mora ti se otvorit ... neko ce najebat za sve ove poraze ... liga je duga i dug je put pred nama ... i Vucko je ima ocajan start ... neki ce zbog kratke klupe past sa vremenom ...

This Post:
00
110235.37 in reply to 110235.34
Date: 9/20/2009 7:42:55 AM
Overall Posts Rated:
00
pa nadam se da će onda biti dobra borba ove sezone :D a i to sa nepobijeđenima...nikad ne reci nikad, za sve postoji prvi put :P s razvojem talenata nikad ne možeš pogriješiti. ja sam zapinjao u playoffu 3. lige jedno dve ili 3 sezone i onda mi je na draftu uletio jedan jako dobar SG. ostalo je povijest :D bit ću aktivan, jer, kao što rekoh, treba se nekako vratiti u 2. ligu. a upravo je neaktivnost bila glavni faktor pada :D sretno u nastavku sezone i nadam se da se vidimo u finalu :D pozz

This Post:
00
110235.38 in reply to 110235.31
Date: 9/20/2009 2:21:08 PM
Overall Posts Rated:
3939
... Langova se ufura u pobjede i ko kad prvi put okusis pi..., ne da se skinit .... konacno poslozena momcad i pravo je zadovoljstvo gledat i njegovih 5 minuta , jer je jedan od najaktivnijih i mora je trud doc na naplatu ... pazite ima covik najjaceg playa lige ... inace san fan od Marinka Fiale ... evala mestre ...

koji si ti kralj :D,a da sad me krenulo i nebude dobro :P,a za fialu nisam znao da je najboji play i da si fan njega,ugl on ti zahvaljuje i pita jel očeš autogram XD:D

This Post:
00
110235.39 in reply to 110235.36
Date: 9/20/2009 2:36:09 PM
Overall Posts Rated:
00
Ma nema predaje brate, moji momci ima izginu za dres kluba s Voštarnice, bit će to bolje....

Advertisement