kodus on võimalik tugevama tiimi vastu vabalt võita, kui selle peale välja minna ka veel.
Julgen vastu vaielda- kui palju kodumeeskondi võitis kodus eelmine voor meie pooles? Või ei soovinud Elavad Trussikud ja Kobakäpp võidu peale välja minna su arust? Samuti said võõrsil võidud teises pooles Kuusemäe ja A.Unit. Kuidas saab antud mängupäeval nimetada tiimi tugevamaks kui ta kaotab?
Koduväljakueelist vähendati mõned hooajad tagasi. Sellega loodi ju soodsamad võimalused võõrsil võitudeks võrdsete tiimide jaoks ja nagu viimati olnud voor kinnitab, on kõik võimalik ja imo ka parajalt tasakaalus. Kunagiste kergete võitude kadumise taga kurtimise asel tuleks nende nimel nüüd ehk rohkem pingutada:) Selge, et ülemise poole vanade olijatega vahe järjest väheneb ja enam rasva koguda pole nii kerge. Täitsa õige suund mängul mu arust.
Kui ei suuda võõrsil parimatega võita, ju siis ei ole piisavalt tugev/osav? Vahel kulub ära ka ports õnne. Terve hooaja peale lõpetavad ikka samad klubid top 3 ja loogiline, et need, kes sinna ei küündi, üritavad esmajärjekorras kodumänge võita.
Ma muidugi ei kujuta ette, kas ka mul kunagi selline periood tekib, kui ma peaksin nö. tugevama tiimina rohkem hoopis võõrsil mängudele keskenduma, sest kodumängud ei paku üldse mingit pinget. Usun, et ka siis jääks mu seisukoht samaks:) Õigete nippidega on võimalik suurendada võimalikku edu ka võõrsil. Ma muidugi keskendun ka see hooaeg puhtalt kodumängudele, et nende loodetavasti suurema osa võitudega kindlustada püsimajäämine. Nii et "tugevad tiimid"- koguge rohkem püssirohtu mu vastu mu kodumänguks!:P