srácok nem akartam ám ekkora vitát szítani! :)
amikor elkezdtem, egy igazán jó játékost kaptam. asszem 23 volt és mvp center. jelenleg is a csapatban van. először össze-vissza igazolgattam, próbálgattam. aztán vettem mellé hasonló korú/tehetségűeket, és dolgoztam azzal ami volt. 25 éves koruktól ecs/c edzésről átálltam ir/dh-ra, amire volt pénz a feljutásból és mivel nem igazoltam halálra magam. a c/ecs poszton még mindig ugyanazokkal játszom akikkel feljutottam negyedosztályból. a továbbiakban szeretném 2-3 szezon alatt a jelenlegi ir/dh-imat úgy kiedzeni, hogy helytálljanak másodosztályban. aztán eladom a c/ecs-ket és fiatalokat veszek a helyükre, és átállok arra az edzésre. nem akarok válogatottat edzeni, és szeretnék magyarokkal dolgozni, és megtartani a kinevelt játékosokat.
ha úgy vesszük sohasem leszek a legjobb. nem igazolok 1k-ért, hogy szezon végén eladhassam 500k-ért. engem ez nem érdekel, nekem kosárcsapatom van. próbálok életszerűen viszonyulni a játékhoz. mi érdekem lenne nekem abban, hogy ha van egy tehetséges játékosom, akkor kiedzem és eladjam a konkurenciának? akkor adom majd el őket, ha megálltak a fejlődésben. akkor is elég szép összeget fogok kapni értük.
a táblázathoz meg csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy azért nem hiszek benne, mert egy ilyen táblázat összeállításához minden magasságon/életkoron/poszton/skillen egyenként kellett volna kiedzeni egy-egy játékost... gondolj bele mennyi idő, és mennyi feltételnek kell teljesülnie hozzá...
mindenesetre kitettem a 2. soros ir/dh-mat a piacra, mert tényleg nem a legfiatalabbak. drágán tettem ki, ha viszik, akkor fussa 18 évesekre. bd poszton meg vérfrissítés szükséges.
nah, csak békességben beszélgessünk ezekről, és osszuk meg tapasztalatainkat, abból lehet fejlődni.
szerk: felmerült egy újabb kérdés, ha tudtok valamit róla szívesen meghallgatnám. szóval. mi a szerepe és mekkora hatása van a tapasztalatnak? erről nem találtam a magyar fórumban semmit, mondjuk nem is olvastam el a kérdések topicot. ha senki nem tud semmit, akkor belenézek az angol nyelvű fórumokba.
Last edited by kmarcus at 4/19/2010 2:40:10 AM