BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζόν 14

Σεζόν 14

Set priority
Show messages by
From: Tyfonas
This Post:
22
161798.29 in reply to 161798.28
Date: 10/25/2010 12:16:09 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Χαιρετε Κυριοι!
Νομιζω οτι εδω υπαρχουν εξπερ για να με βοηθησουν σε ενα προβλημα μου.
Εχω 97 σημαιες (φιλικα) αλλα δεν μπορω να παρω την τελευταια 98η για να κλεισω την συλλογη μου.
Επειδη βλεπω εδω μεσα φοβερο ταλεντο θα ζητουσα μια ομαδα "εμπορικη φαρμα'' στις Μπαχαμες να παιξουμε φιλικο και να βολευτω και εγω .... να κλεισω την συλλογη μου επιτελους βρε....ζηταω πολλα?....με τετοιες ικανοτητες πανευκολο νομιζω!...και που ξερεις μπορει να αξιοποιηθει οικονομικα κανα Μπαχαμεζος παγκιτης των 3Μ!

This Post:
00
161798.30 in reply to 161798.29
Date: 10/25/2010 2:00:32 PM
Overall Posts Rated:
173173
Τυφόνας ήρθε και μας σήκωσε.... εσύ ξέρεις πολλάαααα

καμιά φορά όμως... άμα έχεις 30 μάτια πάνω σου (15 x 2) δεν μπορείς να πουλήσεις κανονικά τους παίκτες σου....

This Post:
00
161798.31 in reply to 161798.30
Date: 10/31/2010 12:28:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Και τώρα μερικά ανέκδοτα που λέμε στην δουλειά μου (η οποία είναι άκρως επικίνδυνη και απόρρητη):
Κρέπα+Λέων+Χοντρομπαλάς+Ξάνθη+22+Βαγγέλης+Μπαλάνης=11 8 8 8, τυχαίο, δεν νομίζω!

Όπου αυτό συνεπάγεται:
TheMinister+Se leo+Χοντρούλη ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι+Ο νίντζα είναι σκιά=11 8 8 8, τυχαίο, δεν νομίζω!

Ευχαριστώ γειά σας.

Υ.Γ. Ο "φίλος" που ψάχνει για φιλικό στις Μπαχάμες μπορεί να πατήσει στο "Κόσμος" από εκεί "Μπαχάμες" και να βρεί όλες τις ομάδες που είναι διαθέσιμες. Ή να περιμένει πότε θα πάει στις Μπαχάμες, πιθανότατα ποτέ, να κάνει μια ομάδα από εκεί και να της κλείσει φιλικό.

Φιλικά,
The Minister και τα "τσιράκια" του

This Post:
00
161798.32 in reply to 161798.31
Date: 10/31/2010 2:18:27 PM
Overall Posts Rated:
173173
έπεσες λίγο έξω αλλά καλός είσαι.... απλά αναρωτιέμαι πόσο πολύ σε τσούζει που έκατσες και με έψαξες... δεν πειράζει με λίγη βαζελίνη μετά από λίγο καιρό θα μπορείς να κάτσεις....

ααα και πες της... ξέρεις ποια... την επόμενη φορά να πάρει όλα τα ρούχα της μαζί....

This Post:
00
161798.33 in reply to 161798.31
Date: 10/31/2010 2:29:06 PM
Overall Posts Rated:
344344
Αναφέροντας τα στοιχεία του, προσπαθείς έμμεσα να πεις κάτι;

This Post:
00
161798.34 in reply to 161798.33
Date: 10/31/2010 3:52:29 PM
Overall Posts Rated:
00
Εγώ απο την πλευρά μου το σταμάτησα το όλο θέμα, κάποιος άλλος όμως σε κάθε post που κάνει αναφέρει το πρόσωπό μου. Θα πρέπει και εγώ να γίνω υποστηρικτής για να έχω ευνοϊκή μεταχείριση και να μπαίνει ένας GM για να την λέει σε όσους γράφουν αρνητικά σχόλια για εμένα; Και ΟΧΙ δεν υποννοώ τίποτα, ούτε καμία γκόμενα μου το είπε, που μακάρι να είχε. Καλά θα κάνει ο "φίλος" krepaleon να ξεκολλήσει και να συνεχίσει την ζωούλα του και να μην ασχολείται με εμένα για μην ασχολούμε και εγώ με αυτόν. Όσο για τα στοιχεία του κυμματίζουν σε όλο το internet, με ένα click φαίνεται και η φωτογραφία του και όλα του τα στοιχεία. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτός είναι ο κλασσικός "ελληνάρας" που είχε διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς σε άλλα παιχνίδια και τον ενόχλησα εγώ που δεν ανέφερα τον εαυτό μου σε μια μεταγραφή. Πόσο "τίμιος" μπορεί να είναι ο κλέφτης;

Last edited by TheMinister at 10/31/2010 4:05:27 PM

This Post:
00
161798.35 in reply to 161798.34
Date: 10/31/2010 4:05:58 PM
Overall Posts Rated:
173173
χαχαχα... προκαλείς μεγάλα γέλια με όλα αυτά που γράφεις... και για την "ευνοϊκή μεταχείριση" αλλά και για αυτό που λες για άλλα παιχνίδια....

This Post:
00
161798.36 in reply to 161798.34
Date: 10/31/2010 4:47:07 PM
Overall Posts Rated:
344344
Το τι γίνεται σε άλλα παιχνίδια με αφήνει παγερά αδιάφορο, μακάρι να προλαβαίνω ότι έχω εδώ...για τα υπόλοιπα ας κάνουν καλά οι ομόλογοι μου σε αυτά. Δικό τους θέμα, και σε παρακαλώ να μην δω ανάλογες αναφορές ξανά.

Θα πρέπει και εγώ να γίνω υποστηρικτής για να έχω ευνοϊκή μεταχείριση και να μπαίνει ένας GM για να την λέει σε όσους γράφουν αρνητικά σχόλια για εμένα;

Είσαι πολύ άκυρος εδώ...Δεν ξέρω το τι συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια, αλλά σε αυτό που εκπροσωπώ ΟΛΟΙ αντιμετωπίζονται το ίδιο. Σε προκαλώ να μου δείξεις αποδείξεις για το αντίθετο. Αν τις βρεις, όπως δήλωσα ξανά, εγώ απλά φεύγω από το παιχνίδι. Θα έχω πέσει θύμα απάτης.

Όπως και να χει, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να εμφανιστώ εδώ θα ναι με την μορφή ποινών. Παρακαλώ λοιπόν και τα 2 μέρη να μην με αναγκάσουν να κάνω κάτι που δεν θέλω...

This Post:
22
161798.37 in reply to 161798.36
Date: 11/7/2010 8:39:20 AM
Overall Posts Rated:
22
Στην σεζόν 12, η εμπειρία μου έδειξε πως δεν αντιμετωπίζονται όλοι το ίδιο. Και δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό που ΕΣΥ JohnnyB προσπάθησες να "διευθετήσεις" το όλο ζήτημα στον όμιλό που τότε συμμετείχα (IV.30), με πρωταγωνιστή τον ομοεθνή σου (αν θυμάμαι σωστά) ιδιοκτήτη της A.O. Vraxassiou και ΟΛΟ τον υπόλοιπο όμιλο.

Παρόλη την έκφραση τόσων ανθρώπων ότι τα ποστ και η συμπεριφορά του ήταν ενοχλητική, κακοπροέραιτη και μη-ταιριαστή με το κλίμα που είχαμε δημιουργήσει οι υπόλοιποι (κι ο Ricky Davis θα θυμάτα καλά τι εννοώ), εσύ μπήκες και τον υποστήριξες, αγνοώντας παραδειγματικά αυτά που σου λέγαμε, έχοντας μάλιστα ελάχιστα και σαθρά (κατά την άποψή μου) επιχειρήματα. Θέσεις όπως "το νόμιμο είναι και ηθικό" που ανέφερε ο καραφλός υπουργός του προηγούμενου μπουχέσα πρωθυπουργού που κυβερνούσε με το PS3 controller στα χέρια από το εξοχικό του στην Ραφήνα, δεν μπορεί να ισχύει σε ένα παιχνίδι στο οποίο συνδιαμορφώνουμε το κλίμα και την κατάσταση εμείς οι παίχτες του.

Στην περίπτωση αυτού εδώ του ομίλου, η μία μεριά έκανε το ατόπημα, πλήρωσε το πρόστιμο και αναγκάστηκε να ρευστοποιήσει παίχτες για να "εκτίσει την τιμωρία". Η άλλη μεριά όμως, ακόμα βγάζει ανακοινώσεις τύπου χλευαστικές, ρίχνει μπηχτές και λάδι στην φωτιά, ακόμα κόπτεται και κουλαντρίζει. Για μένα, είναι κατάπτυστα και τα δύο, αλλά ο δεύτερος είναι εντελώς γελοίος.

Αθώα ερώτηση, από ένα φτωχό μυαλό: το ότι ο krepaleon είναι προπονητής της Cyprus U21 είναι τυχαίο; (για την ανάμειξή σου κι όχι μόνο)

This Post:
11
161798.38 in reply to 161798.37
Date: 11/7/2010 5:42:13 PM
Overall Posts Rated:
5050
+1
Για το λόγο του οτί εσύ Johnny είπες καμια ακόμη αναφορά σε αυτό το θέμα και ο Κρεπαλέων σε κάθε δελτίο τύπου κλείνει με την φράση ''ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΩΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ''

Να και η επισήμανση σου:
Το επόμενο ποστ που θα αναφέρεται σε αυτό το θέμα=αυτόματο πρόστιμο....Ελπίζω να τελειώσει εδώ...

Last edited by Ricky Davis at 11/7/2010 5:43:19 PM

This Post:
00
161798.39 in reply to 161798.37
Date: 11/8/2010 3:42:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
1ον... απλά επειδή μου έχει τύχει σε άλλα φόρουμ... εάν ο JohnnyB δεν το έχει το φόρουμ στα "αγαπημένα" του δεν θα δει ότι του απάντησες...

2ον... εσύ είσαι πολύ πιο σοβαρός όταν αποκαλείς κάποιον "εντελώς γελοίο"

3ον... πολυκοσμία βρε στα Φόρουμ μας... να φανταστώ είδες φως και μπήκες...

4ον... @ Ricky σόρρυ αδερφέ αλλά έλειπα 4ήμερο και δεν πρόλαβα να βγάλω νέα ανακοίνωση... εννοείται πως μετά από λίγο καιρό υπάρχουν θέματα που σταματάς να ασχολείσαι...

5ον... ναι δεν είναι καθόλου τυχαίο... ο ίδιος ο Johnny μου ζήτησε να κατέβω στην U21 , γιατί μιλούσαμε και στα φόρουμ αλλά και μέσα στην Ομοσπονδία... το θέμα όμως ότι πήρα τις 7 (από τις 10 συνολικά ψήφους , είναι λίγοι αλλά είναι μία πολύ μικρή κοινότητα η Κύπρος) δεν νομίζω να αφήνει τίποτα με ερωτηματικό....

Ειλικρινά όμως και χωρίς καμία παρεξήγηση... επειδή εγώ παίζω ένα παιχνίδι για να περάσω καλά και όχι για να κερδίσω με όποιο κόστος... άρχισα να χαλιέμαι με όλη αυτή την ιστορία... δεν θα ήθελα να συμμετάσχω άλλο σε αυτή την κουβέντα... οτιδήποτε άλλο θέλετε είμαι μέσα... το παλικάρι ο "The Minister" μπορεί αν θέλει να κρατήσει κακία... εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω και ούτε έχω κάτι μαζί του...

Advertisement