başlayalım o zaman bu haftaki yorumları yapmaya :) son 3 haftaya girilirken bu hafta 3 kritik maç olduğunu düşünüyorum.
beşiktaş-wess couss = playout oynaması kesinleşmiş 2 takımdan wess couss kazanır ve playout öncesi güç farkını ortaya koyar. Şahsen beşiktaşın bi çiftlik takımı olduğunu düşünüyorum ve pek ciddiye almıyorum.
trabzonspor-beşiktaş= trabzonspor farklı bi galibiyet alarak düşüş trendinden kurtulmak isteyecektir.
*eskort-trabzonspor genç takımı= batıdaki güç farklılıkları ortada bi kaza olmadığı sürece bu maçı kazancağımı düşünüyorum. Ayrıca Eskortun bu aralar transferde atağa geçeceğini ve playofflarda ortalığı karıştırabileceğini düşünüyorum.
*eskişehir-adige = eskişehir son sattığı oyuncu yerine takviye yapmadı hatta bi oyuncusunu daha satıyor. Ekonomik sıkıntılar yaşadığını düşünüyorum. Dağılma trendindeki eskişehire karşı formda adigeyi favori görüyorum.
tepeköy-termal = tepeköyün son 3 maçı ilk 3 teki takımlarla burdan galibiyetler çıkarmaya çalışcaktır ama termalin işini şansa bırakcağını zannetmiyorum.
eses-ermanspor= eses kazanır
demirkazık-metehans= demirkazık kazanır
*galatasaray-ragronorak= ragnorak kazanarak rakibinin umutlarını bitirir