Dzieki panowie ze widzicie mnie w roli faworyta G8 ale coz gdybym byl w B8 to juz nie byloby tak ciekawie:P nowosci nie odkryje ale konfa jest naprawda wyrownana i zespoly beda walczyc do samego konca o bezpieczne pozycje nastomiast o wszystkim beda decydowac male szczegoly - kontuzje, puchar, zaangazowanie, forma.
Musze jeszce troche popracowac nad skladem i dopiero bede myslal co dalej:D mam nadzieje ze nie beda mial takiego falstartu jak przed sezonem:P
Jezeli chodzi o jakiekolwiek typy to u niebieskich Mighty Hawks jak na spadkowicza przystalo napewno bedzie walczyc o powrot na drugoligowe parkiety:) ale spokojnie 1 podkoszowy juz poszedl a moze i 2 tez wiec zawsze to wieksze szanse dla konkurencji ktora nie spi:p Duzym szacunem darze Dziesieciny i kibicuje mu juz od kiedy do nas awansowal:P nie chce sie podlizywac ale naprawde podoba mi sie jego styl, teraz jeszcze 2 nowych i ciekawych podkoszowych, moze troche szczescia mu brakuje ale mysle ze da czadu:)
U nas w konfie bede wawlczyc o jak najlepsze miejsce ale moze mi przeszkodzic Jasło oraz Żory bo jak dla mnie sa najgrozniejsi.Co bedzie to sie zobaczy mysle ze kilka meczy juz troche wyklaruje sytuacje.
Jednym slowem zapowiada sie ciekawy sezon!