Messzi távolból,ex-csoporttársként,meg olyanként,akinek mindig fontos volt az utánpótlás, és imád edzetni,jelenleg nevelőegyesület (ezt a bevezetőt csak azért,hogy egyértelmű legyen az elkötelezettségem):
Sajnos egy ideje nyilvánvalóan nem éri meg a draftra költeni.Szerintem jelen formájában pénzkidobás a dolog.Ahogy Dzsevasz írta: szezonok óta nem volt a csoportban egy jó alapanyag semmilyen poszton-az 5-6-os potenciálú emberek meg klubszinten is kevesek már lassan a másodban is,feljebb meg pláne.De: ha lenne jobb játékos,a defláció miatt azt sem biztos, hogy megérné felkutatni,ha eladásban gondolkodsz!Amikor én tökutolsó voltam, és költöttem a draftra - nos jött egy olyan fiú, akit árában eladva(!) is éppenhogy pénzemnél voltam! (Posztja miatt nem nevelhettem,különben maradt volna.)
Magyarán: hamis pénzért vettem vak lovat...
Értem én,hogy nem rohangálhat minden csoportban 4-5 MVP és legenda (btw: miért is nem?), de az, hogy lent meg a botok kapnak ilyeneket,az nem kicsit bosszantó.Akkor lehessen kereskedni a draftjoggal is, vagy cserélni, vagy valami,mert lassan mindenki ingyen lottózik majd (l. régi HT-ifi),és a szerencsések örülnek a véletlennek,aki meg szívesen nevelne saját embert,az meg max. bosszankodik.
Bocs a hosszú kirohanásért,én így látom-és a nyilvánvaló tré helyezésem ellenére (mindezekért) nem is költöttem idén egy fillért se a draftra.Pedig szívesen áldoztam volna, és lett volna miből...
(Ahogy a kiszivárogtatott híreket látom, most sem ezt akarják majd reformálni-nyilván van fontosabb probléma...)