Mislim da sam u velikom postotku dao odgovor na tvoja pitanja u svojim prijašnjim postovima. Ali evo ukratko novih:
1. Prolazak grupe je prvi i osnovni cilj, sve više od toga je samo bonus. Mislim da nema potrebe obećavati brda i doline, kad je realnost takva kakva je.
2. Vlasnici sadašnjih igrača su ozbiljni menadžeri, bilo naši, bilo stranci (sve prvoligaši), tako da se sa istima, pretpostavljam, može sve dogovoriti. Direktno što se tiče stranaca, pošto su prvoligaši, mislim da je i njima u interesu visok nivo forme, i trening ukoliko nisu prestari sami igrači. Ovo sa plaćama i kupovinom, iskreno, nisam baš u potpunosti shvatio, možda da malo podrobnije pojasniš šta si mislio.
3. Pa po meni je krilo (SF) glavna pozicija, i smatram da bi idealna petorka bila sastavljena od 4 krila (2 vanjski fokus, 2 unutarnji; po potrebi i 1-3, oli 3-1) i jednog zvjerskog centra. Koliko vidim kod ostalih repki čini mi se da i globalno to viđenje sve više nastupa.
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)