Zanimivo da se moj prvi nasprotnik še ni prijavil v zadnjem času, tako da nima nastavljene ekipe za končnico.
Ma sploh bi blo bvz, ker sem kupil tega centra ravno zate (pa da ga nism zamn kupu ane :)). Če bi Koperboy dvignil obrambo par nivojev više... Hitro bi bil pri številki 100k. :)
Veš kako je. Mojedva treniranca imata majhne teževe z višino in zaradi tega ne bom treniral veliko zunanje obrambe (uprašanje če jo sploh še bom, ker je že na zadostnem nivoju za KC). Potem pa ko KC-ju ali pa C-ju dvigneš malo notranje skile pa se takoj pozna za 100k. Potem od 17 naprej so velikanski preskoki. Sam bi rad naredil malo bol obrambnega igralca tako da še razmišljam kako bom to uskladil.
Ja to bi bilo res super! Glede na tvoje taktične zmožnosti, prej podvomim vase in pa 1. ligo. To leto si ti igral z izjemno švoh ekipo, pa vseeno zmagoval! Res je da se drugi v tvoji ligi kosa z 6. v moji pa vseeno (zelo lep dosežek!)! Vsekakor pa potem ko eno sezono naviješ skile svojima centroma (onedva imata še vedo nisko plačo), veliko lažje napreduješ, saj imaš finančno olajšavo s tem. :)
P.S: Šel sem preverit pripravljenost tvojih nasprotnikov. Kvaemudelno bi v moji ligi premagal le zadnjega! The Valiants pa izjemne centre, vendar mu manka še kakšen zunanji igralec, da bi te lahko ogrozil. lepime... kaj naj rečem?? Ta se je že predou! usaj kar se tiče pripravljenosti. :)
Last edited by Johny Boy at 2/19/2013 10:05:52 AM