Z tego co ja wiem jakosc trenera ma najwiekszy wplyw na szybkosc treningu a nie na rozdzielanie minut.
Co do cen biletow to mowilem ze moze sie to odbic ale wszystko wychodzi w praniu gdzie widzisz do jakiej ceny kibice beda Ci przychodzic. Ja mialem bilasn w tamtym roku w 4 lidze 22-0 ale i tak przy cenie 145 na miejsca przy parkiecie zawsze brakowalo mi ok 20 osob mimo samych zwyciestw. Widocznie sa pewne granice ktorych mimo doskonalych wynikow sie nie przeskoczy. Czy ja napisalem ze przyjdzie Ci pol mniej ludzi jak podniesiesz cene?? Nie wydaje mi sie.
A jesli chodzi o Twoje oczekiwania to mowilem to w tamtym sezonie patrzac z perspektywy swojej grupy gdzie bylo kilka naprawde silnych druzyn. Smiem twierdzic ze w mojej bylej lidze powalczylbys o PO i nic wiecej, w tej ktora masz mozesz spokojnie powalczyc o final, o ile nie bedzie jakis spektakularnych transferow w trakcie sezonu.
Ja bron Boze nie twierdze ze wiem lepiej niz Ty jak kierowac druzyna i co robic. Mowie tylko to co mysle, a nie slodze bajek dla publiki lub zeby Ci sie podobalo to co pisze. Szczerze Ci zycze tej 3 ligi a nawet wiecej.