BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.4 > Сезон 25

Сезон 25 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247737.29 in reply to 247737.28
Date: 9/30/2013 8:57:25 AM
Levski Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
5858
Само на мен ли ми се разбъркаха часовете на всички мачове ? Дава ги със 7 часа назад.

Edit - като пишеш във форумите също е със 7 часа назад.

Last edited by LA-Singh at 9/30/2013 8:57:48 AM

You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
From: drago18

This Post:
00
247737.31 in reply to 247737.30
Date: 9/30/2013 9:34:16 AM
Overall Posts Rated:
33
на мене финансите като купих играч не мърдаха,но го управиха май

From: bozmana
This Post:
11
247737.32 in reply to 247737.31
Date: 9/30/2013 11:20:20 AM
Overall Posts Rated:
2525
Драми, пропуснати тренировки, неизплатени заплати, неприятни контузии, гръмки трансфери и разбира се победа с финалната сирена. Всичко това - само в съботното ток-шоу с водещ Тончо Питончев!

(тракане по клавиатурата, изсипано кафе, писък са секретарка. В далечината се чува гълъб, който се блъска неуморно в прозореца на студиото)
- Живомире, бе! Предаваме ли вече? (чува се истеричният глас на Тончо)
- Да, да. (отвръща предполагаемият глас на тон-режисьора)

"Опа! Здравейте, здравейте,здравейте драги радиослушатели и други случайно прелитащи птици. Тази седмица малко закъсняхме за нашата среща, но затова си има обективни причини, които ме е срам да ви призная."

Някъде отдалеч се чува гласът на Ани Розалинова - пищната репортерка на сериозно-публицистичното предаване за общо използване "Искрено и Драматично".
- Кажи им, Тони. Кажи им го!
- Тихо, Ани! Хората не са длъжни да знаят за нашите ...
- Ама, ама! Тонииии!

(чува се затръшване на врата, а после силен ритник по нея)

- Какво да ги правиш ... жени, драги радиослушатели и други видове хипопотами и носорози. Истината е, че бях отвлечен от извънземни същества, които бяха много любознателни и дружелюбни. Докато ме разпитваха за основите на баскетбола и за последните резултати от кръг 2 на лига II.4., ме въртяха леко и нежно в казан поставен върху романтично горящ огън. Тялото ми бе обсипано с различни по вид ароматни подправки. Чудо, чудо и приказ е да се работи с тях. Когато ги помолих да си взема кърпата ме погнаха с копия и лъкове. Мисля, че това е някаква тяхна местна церемония, която бяха длъжни да ми представят.

Едва, едва успях да се върна в своето измерение и какво да видя? Пътуването ми бе променило доста неща в пространствено-времевия континиум. Седем часа бяха изчезнали от битието на хората, парите можеха да се харчат без да намаляват като количество, а Ани ... Ани Розалинова си беше сложила още силикон!

Но нека не губим повече време. На първо място в нашето предаване ще пуснем запис с интервю на Луо Жилин от отбора на ЦСКА София, който в момента оглавява престижната класация за най-резултатен играч след 3 изиграни мача.
- Здрасти, Лу. Мога да те наричам Лу, нали?
- Здрасти, Тони. Разбира се, че можеш.
- Е, какво е усещането да си на върха в такава класация?
- О, ами чудесно. 30+ точки на мач е ... ами, да си призная, никога като дете, а по-късно и като юноша в младежки формации, не съм си представял, че ще стигна до такива резултати. Знаеш, че съм плеймейкър в отбора, а реално бележа повече точки от центровете ни.
- Да, това е вярно. Доста от феновете на баскетбола се чудят, с какво си по-добър от останалите. Каква е твоята тайна?
- Няма тайна. Всичко е здрави тренировки и правилно хранене.
- Мислиш ли за нещо, когато стреляш към коша?
- Да, разбира се. Всеки път преди да стрелям виждам как вкарвам от чиста стрелба.
- Е, драги конкурентни баскетболисти. Мисля, че е време и вие да опитате от тази тактика. Явно действа.
(Луо се смее)
- Лу, мога ли да те попитам още нещо? Малко е лично и може и да не искаш да отговориш.
- А, давай, Тони. Ако не искам да отговоря, просто няма да го направя ... Стига да си Окей с това.
- Да, да. Ето за какво тече реч - в нашата редакция пристигат доста въпроси относно теб. Явно имаш солидна фенска база, но има нещо, което притеснява всичко твои почитатели. Ти си родом от Пекин, но имаш руска фамилия, нали?
- Жилин? О, да. Баща ми е руснак, а майка ми е китайка. Тя е учила в Москва през 70-те години, харесва се с баша ми и вместо да останат в Москва, се местят в Китай отново.
- Това е много интересно. С какво се е занимавал баща ти?
- Бивш военен.
- Какво си придобил от него?
- Основно качества - стриктност, точност, тактика.
- Окей. Имам последен въпрос към теб. При майка от Китай и баща - руснак, защо си цветнокож?
- Не мисля, че мога да ти дам точен отговор на този въпрос, Тони.
- Нищо, нищо. Продължавай да бележиш точки.
- Окей. До нови срещи.

---

From: bozmana
This Post:
00
247737.33 in reply to 247737.32
Date: 9/30/2013 11:45:42 AM
Overall Posts Rated:
2525
(гласове от бекстейджа)
- Г-н Текерлеков, може ли да не ми зяпате циците така?
- Ами, аз ... мога, но мисля, че е ...
- Че е какво, г-н Текерленов?
- Ами, ... мисля, че е наложително.

Следва нашата рубрика "Може би са те." със специален водещ Ани Розалинова.

- Здравейте, драги слушатели. Сега ще се опитаме да надникнем в любопитния свят на Иван Текерлеков от отбора на "Балъците", който от скоро е и създазател в националната гарнитура. Здравейте, г-н Текерлеков.
- Здрасти, Ани.
- Е, разкажи ни своята история.
- Ами, няма много за разказване. Просто, вчера видях извънземно. Или май това не е правилната дума - ако го бях видял, нямаше да се спъна с него.
- Много интересно. И къде се случи това?
- Ами, пред новия фонтан на "Витошка".
- Онази грозотия?
- Да, същата. Всички знаем, за коя грозотия става въпрос. И така де.
- Опишете го поне с няколко думи.
- Беше малко. Зелено, с клепнали уши. Когато за първи път го видях имаше сълзи в очите му. Мисля си, че му бях набил едно-две колена при падането си на земята.
- И какво направи после то?
- Ами, спря да плаче и се усмихна. После се опита да ми каже нещо като скороговорка : "Ививививи, автоавтоавто." Попитах го какво иска на чист македонски диалект, а то повтори въпросително и умолително : "автоавтоавтоавто".
- Покъртителна история, г-н Текерлеков.
- Да, наистина.
- И какво направихте вие?
- А, как какво? Купих му кола, стиснах му ръката и му казах да си ходи.
- Но ... може ли едно извънземно да управлява кола наистина?
- Искаше - дадох му. Снощи, някъде в просъницата се усетих, че малчуганът може би е искал автограф, но от тази мисъл сами ми стана смешно. Завъртях се на другата страна и просто заспах.
- Възможно ли е да сте имали халюцинации?
(Мълчание)
- Ами, виждате ли ... беше късно, бях пил същата вечер. Фонтанът на "Витошка" наистина изглежда отвратително. Помня, че си говорих с извънземното, а на следващия ден се оказа, че колата ми я няма. Имах датчик за следене. Активирах го и видях, че сочи към планетата Плутон.
- Плутон от доста време не е планета.
- Така ли?
- Да, беше понижена от група научни работници.
- Колко тъжно. Е, поне си има кола да обикаля насам-натам.
- Да, много благородно от ваша страна, г-н Текерлеков.

---

Няколко милиона километра по-далеч от Слънцето, един баща гълчеше своя син :
- Каква е тази отвратителна безвкусица? Не те ли е срам да ми идваш с тоя боклук?
- Това е авто!
- Автограф? Тази грозотия е автограф?
Малкото поклати бързо глава в знак на повърждение.
- Текерлеков ли ти го даде? - попита със съмнение в гласа по-възрастния.
- Да, да. Ив, Ив, Ив. - започна да подскача малкото.
- Е, добре. Ще го сложим в рамка и ще го закачим над камината в кухнята. Но само при едно условие - ако час по-бързо си вземеш хапчетата. Пак си започнал да заекваш, моето момче.
Баща поглади малкото по главицата и се усмихна завършил вече със своята престорена строгост. Пак можеше да бъде добрия баща, когото всички познаваха.
- Тате ... - каза малкото след като нагълта разни лекарства - Те имат космически кораб!
- Така ли? - повдигна вежни бащата. - И? Кога да ги очакваме?
- О, не знам. Стоях пред него, когато дойде Иван. Изглежда, че го захранват с ... вода.
И двамата - баща и син прихнаха да се смеят ...

---

Само на мен ли ми се струва, че в това предаване има твърде много извънземни и твърде малко неща свързани с баскетбола?

This Post:
00
247737.34 in reply to 247737.33
Date: 9/30/2013 1:19:21 PM
Blade of darkness
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Coach Carter
Малко си прекалил с извънземните ми се струва

This Post:
00
247737.35 in reply to 247737.34
Date: 10/4/2013 8:45:50 AM
Overall Posts Rated:
1414
И аз мисля, че малко си попрекалил с извънземните, отколкото с анализите за изминалия кръг, но с нетърпение очакваме следващата рубрика, дано не е със закъснение. Аз искам да споделя едно виждане... На мен ил ми се струва така или червената група в лигата е по-силна от синята? Разбира се аз като един аутсайдер не бих могъл със сигурност да твърдя подобно нещо, затова както казах изказвам мнение и в същото време питам. Може да греша, ако е така поправете ме, но след няколкото изминали кръга с такова впечатление съм останал. Успех в следващия кръг!

This Post:
00
247737.36 in reply to 247737.35
Date: 10/4/2013 10:59:04 AM
Blade of darkness
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Coach Carter
Ако съдим по заплатите, да лявата половина е по слаба, но ще се разбере след изиграването на мачовете ни срещу тях

From: direct

This Post:
00
247737.37 in reply to 247737.36
Date: 10/4/2013 11:28:30 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Във 2-а заплатите не са чак толкова определящи. Много е лесно да се купят големи заплати с кухи умения. По мое нескромно мнение миналия сезон имах най-силния отбор в нашата дивизия, а бях 10-ти по заплати.

From: drago18

This Post:
00
247737.38 in reply to 247737.37
Date: 10/4/2013 12:17:46 PM
Overall Posts Rated:
33
Прав си силата не зависи от заплатите :) и последното предаване много извънземни и малко баскет :D

From: MichaelG

This Post:
00
247737.39 in reply to 247737.37
Date: 10/4/2013 1:33:51 PM
Blade of darkness
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Coach Carter
Ок, съгласявам се, заплатите не са определящи, но отбор с 420к заплати срещу отбор с 200к заплати, какво да очакваме? Ако разликата е от 50 до 100к да, но разликите са доста по сериозни

Advertisement