BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247994.29 in reply to 247994.28
Date: 9/20/2013 3:33:31 PM
Overall Posts Rated:
123123
Getho οι γνωσεις μου απο προπονηση πιστευω οτι ειναι αρκετα καλες αλλα δεν μπορω να με κρινω τοσο καλα λογω οπως εχω επισημανει ελλειψης εμπειριας.Απο αποψη χρονου εχω πολυ ελευθερο τα πρωινα και τα βραδια λογω δουλειας.Οσο για διαθεση για επικοινωνια αλλα και ικανοτητες αφηνω εσας να κρινεται.Ισως και οχι αδικα κατα την γνωμη σας να μην ειμαι ετοιμος για την θεση αυτη αλλα επιτρεψτε μου να πιστευω οτι μπορω να πετυχω.

This Post:
00
247994.30 in reply to 247994.26
Date: 9/20/2013 3:56:07 PM
Overall Posts Rated:
231231
κανεις δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη kajabbar..

Αν ήμουν γκόμενα, θα είχες παρέα αυτό το βράδυ...

Ειλικρινά είχα βάλει ξυπνητήρι στις 6:30 το πρωί με σκοπό να δω αν έπρεπε να πατήσω το κουμπάκι "Register"

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται πλέον και θα χαρώ να επικρατήσεις σε αυτή την εκλογική μονομαχία.

Μπορεί να μην έχουμε μιλήσει πολύ, αλλά έχουν για σένα πολύ καλή γνώμη φίλοι μου μάνατζερ ανάλογοι και ανώτεροι από μένα στους οποίους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

This Post:
00
247994.31 in reply to 247994.29
Date: 9/20/2013 4:44:48 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καταρχην και μονο που εχεις διαθεση είναι αρκετο για να εξελιχθεις σε καλο μανατζερ.. Αυτο θα απαιτησει καποιο χρόνο ομως γιατι θα πρέπει να πειραματιστεις αρκετα ωστε να βγάλεις τα δικα σου συμπερασματα.. Το παιχνιδι ειναι πολύ απλο γιατι ολη η γνωση ειναι γραμένη στα φορουμ οποτε διαβάζοντας και εφαρμοζοντας τα ειναι σαν να κανεις συμβολαιο με την επιτυχία.. Θα σου προτεινα να δωσεις ιδιετερη βαρυτητα στα Λιγα μαθηματικα (167507.1).

Κατα την γνώμη μου και χωρίς παρεξηγηση κανεις δεν προλαβαινει να μαθει σε ικανοποιητικο βαθμο το παιχνίδι ωστε να διεκδικησει την θεση του Εθνικου κοουτς σε μολις 2 σεζόν.. Το οτι ειναι απλο το παιχνιδι δεν σημαινει οτι ειναι και ευκολο καθως θελει χρόνο και προσπάθεια για την κατανοηση του.. Αυτο ειναι η δικη μου εκτιμηση μου ομως με βαση την εμπειρια μου οποτε μπορει να πεφτω εξω και εσυ να εισαι οντως ετοιμος.. Σε καθε περίπτωση ομως ακομα και να μην εκλεγεις τωρα μην απογοητευτεις γιατι το μέλλον σου ανήκει.. Και σε ολα τα παιδιά που ειναι στην θεση σου φυσικα.. :)

This Post:
00
247994.32 in reply to 247994.31
Date: 9/20/2013 5:31:52 PM
Overall Posts Rated:
123123
Θα ηθελα να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια και τις συμβουλες και να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα και δεν εχω σκοπο ουτε να δημιουργησω εχθρους ουτε αντιπαλοτητες.Ξερω τα μειον μου και τις αδυναμιες μου και φυσικα και δεν απογοητευομαι...δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...Ξερω και οπως επισημαινεις οτι ολη η γνωση του παιχνιδιου υπαρχει στα φορουμς και το μονο που χρειαζεται ειναι θεληση και διαθεση για διαβασμα και πειραματισμους...αυτο ισχυει φυσικα για μενα αλλα και για ολους τους νεους προπονητες που ασχολουνται με το παιχνιδι.Τελειωνοντας θα ηθελα απλα να αναφερω οτι ηδη δουλευω το excel....και ενταξει μπορει να μην ειμαι μαθηματικος αλλα ειμαι φυσικος οποτε...κατι πιανω απο μαθηματικα και μοντελοποιηση.Χαρα μου παντως οποιος και αν εκλειγει να βοηθησω με οποιο τροπο μου ζητηθει.Ευχαριστω Πολυ!

This Post:
00
247994.33 in reply to 247994.32
Date: 9/20/2013 6:29:51 PM
Overall Posts Rated:
162162
Τι εχθρούς και αντιπαλότητες να δημιουργήσεις σε ενα παιχνίδι ? Ειλικρινα δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ αυτο! Τα παιχνίδια ειναι για να περνας ευχάριστα τον ελευθερο χρόνο σου.. Το οτι υπάρχουν και ορισμένοι που θα σου την πέσουν για μια κουβεντα και θα σε σταυρώσουν τοσο ευκολα χωρίς να σκεφτονται οτι πίσω απο αυτο το account βρίσκεται ενας άνθρωπος και μια προσωπικότητα δυστυχως ισχυει και ειναι λυπηρό.. Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να τους αγνοείς..

Και αυτός που γράφει στα λιγα μαθηματικά φυσικός είναι! Και διαολε είστε καλοί! :Ρ

Υ.γ. Αδυναμίες εχουμε άπαντες σαν ανθρωπινα οντα.. :Ρ

Last edited by Getho at 9/20/2013 6:32:01 PM

This Post:
00
247994.34 in reply to 247994.33
Date: 9/20/2013 7:00:25 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Δεν μας έφτανε ο ένας φυσικός, έχουμε και δεύτερο τώρα... την κάτσαμε τη βάρκα ;)

This Post:
00
247994.36 in reply to 247994.35
Date: 9/20/2013 7:26:39 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Συμπεράσματα: είτε οι φυσικοί δεν είναι άνθρωποι, είτε κρύβουν καλά τις αδυναμίες τους! Άκρη δεν θα βγάλεις!

Oι φυσικοί δεν έχουν αδυναμίες, παρά μόνο..."ιδιομορφίες"(singularities), που φτάνουν και περισσεύουν όμως για να τα κάνουν όλα μπάχαλο!

This Post:
00
247994.37 in reply to 247994.36
Date: 9/20/2013 9:10:07 PM
Overall Posts Rated:
123123
Θα σας πω το εξης ανθρωποι ειναι και οι φυσικοι απλα με διαφορετικη αντιληψη των πραγματων και κυριως της ερμηνειας των αριθμων.Μας αρεσει να εξηγουμε οτι παρατηρουμε και να ερμηνευουμε οτι βλεπουμε μεσα απο τα μαθηματικα.Ως αναφορα εμενα δεν προκειται ουτε να παρεξηγησω ουτε να τα βαλω με κανεναν οπως αλλωστε ανεφερε και ο Getho το θεμα σε ενα παιχνιδι ειναι να παιρνας ομορφα τον ελευθερο σου χρονο.Αλλωστε δεν ειμαι και κανα παιδακι που θα παρει κατακαρδα οποιοδηποτε σχολιο(30 χρονων ειμαι).Οποτε ας απολαυσουμε την εκλογικη διαδικασια και μην ξεχναμε οτι ο σκοπος ειναι να χτισουμε μια ανταγωνιστικη εθνικη που θα εχει διαρκεια και συνεχεια.Ευχομαι καλη τυχη-επιτυχια στους υποψηφιους και ο εκλεκτος του κοσμου ας αναλαβει το δυσκολο εργο.Ευχαριστω!

This Post:
00
247994.38 in reply to 247994.30
Date: 9/21/2013 6:14:33 AM
Overall Posts Rated:
335335
δεν ξερω αν κερδισα την εμπιστοσυνη σου ή απ'ολοτελα καλη και η παναγιωτενα!
χαιρομαι ομως που δεν σου χαλασα τον υπνο :)
νομιζω οτι οποιος ακουει το ονομα σου και δεν του ερχεται κατευθειαν η εικονα της εθνικης..τοτε πρεπει να ψαξει και να βρει το βιβλιο της ιστοριας!
αυτο που με κανει χαρουμενο περισσοτερο απο ολα..ειναι οτι σε περιπτωση εκλογης μου υπαρχουν αρκετα ατομα που ειναι διπλα στην εθνικη και θεωρω πολυ δυνατο come back του επαναλεον..με τον getho ειχαμε κανει και μερικα ξενυχτια παλιοτερα μαζι και στο θεμα της επικοινωνιας το χουμε νομιζω!!
σε περιπτωση μη εκλογης μου θα δωσω το χερι και τις υπηρεσιες μου στον νεο προπονητη..εννοειται!!
σπιτι μονος εχω,ουισκι παντα εχω,σφακιανακη ακουω,πρωινο ξυπνημα προς το παρον δεν θα χω..(τλχστν κατι 6 μιση που ξυπνουσα σαν δοκιμος),γκομενα επισης προς το παρων δεν εχω :( ..οποτε ακουγεται καλη ευκαιρια να ξεσκονισω και μερικα παλια ποστς!

This Post:
00
247994.39 in reply to 247994.37
Date: 9/21/2013 6:28:00 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Προσωπικά, το πιο ελπιδοφόρο που προκύπτει από τις λίγες εκλογικές διαδικασίες που έχω παρακολουθήσει, είναι το γεγονός ότι άπειρα άτομα που βάζουν υποψηφιότητα και δεν εκλέγονται, όταν εκδηλώνουν την πρόθεση τους για έμπρακτη συμμετοχή και βοήθεια, παίρνουν πόστα στα τιμς των εθνικών ομάδων.
Είναι κάτι που ζηλεύω. Μακάρι να είχα εγγυημένα αρκετό χρόνο, σε καθημερινή βάση. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα στο παιχνίδι, θα ήταν να προσπαθήσω να μπω σε κάποιο από τα σχήματα, είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω (καταδικασμένης)υποψηφιότητας μου και παράλληλης διαθεσιμότητας μου, στις υπηρεσίες του νικητή.
Ερχεσαι σε ουσιώδη επαφή με τους καλύτερους του παιχνιδιού, που πάντοτε είναι παρόντες και επίσης μπαίνεις από νωρίς στην κατανόηση των αριθμητικών δεδομένων του παιχνιδιού, με τεράστιο δείγμα προς επεξεργασία. Αν έχεις και το έξτρα μεράκι, λόγω του ότι προσφέρεις σε εθνικό επίπεδο, (πρέπει να)είναι απόλαυση!

Εγώ δεν έχω τον προαναφερόμενο ελεύθερο χρόνο και αποφάσισα να βοηθήσω τις Εθνικές, μακροπρόθεσμα, με άλλο τρόπο.
Θα χαρώ ιδιαίτερα αν σε δω σύντομα, στο τιμ κάποιας Εθνικής, προτιμότερα της U21. Είναι σχολείο.

Last edited by maddoghellas at 9/21/2013 6:30:05 AM

Advertisement