Jucatorii de 20-21 de ani antrenati corespunzator sunt poate cei mai valorosi de pe piata de transfer.
aici te contrazic. cei mai valorosi jucatori sunt cei de 18 ani cu ceva skiluri si potential. si ca sa faci un jucator de 21 ani valoros, ghici ce trebuie sa cumperi unul de 18 care face cat ai lua tu daca l-ai antrena pana la 21 ani. Exista o mare probabilitate sa nu iti mai scoti niciodata investia. o singura exceptie exista aici e vorba de extremele bine facute, dar nu stiu cine da 3-4 mil pe o asemenea extrema si sa nu mai pui la calcul ca trebuie sa o antrenezi minim 8 sezoane in care rezultatele vor lipsi cu siguranta. teoria e testat pe propria-mi piele cand am antrenat extreme si 6 sezoane am avut rezultate slabe dupa care m-am desteptat si am zis ca nu mai antenez extrema decat daca are facut ori partea de sus ori pe cea de jos, dar iarasi trebuie investitie.
JS e foarte important. Iti pot arata jucatori care au toate skillurile mai mult de 12 si JS sub 10 si sunt aproape inutili.
Am avut jucatori cu JS mare si experienta mea spune sa sunt inutili. sigur, daca te uiti doar la punctele marcate sunt super, dar daca te uiti la eficienta de iei cu mainile de cap. deci pe langa un JS mare iti trebuie si RB mare ca sa tot incerci sa inscri,deci salariile se duc de nu te vezi. daca ai o echipa echilibrata cu JS relativ egal pentru toti jucatorii ai sa vezi cat de utili sunt.
Avem o gramada de cunostinte legat de cum ar trebui antrenati jucatori
Nici aici nu sunt asa sigur. Am primit acum 2 sezoane mail ca un jucator de 18 ar putea prinde nationala daca il antrenez cum trebuie. era vorba de un CJ. In primul rand un CJ de atroce IS si atroce RB nu are ce cauta in veci la nationala mica. In al doilea rand imi spunea sa antrenez 1 la 1 in conditiile in care el era deja 7 DV si 7 HA iar celelate skiluri sunt pe la 5. nu zic ca nu sunt bune de antrenat, dar cand ai atatea de 5 pe skilurile de CJ te apuci de PA OD nu de DV, asta e parerea mea. Am citit pe forum si despre efectul elastic, si am alta idee despre cum functioneaza.
Oricum toate discutiile de aici referitor la nationala mica sunt si antrenament sunt inutile atat timp cat nu avem nici macar
7-8 oameni sa antreneze constant.
Eu am obiectiv sa fac performanta, si antrenatul pentru nationala nu prea se pupa cu performanta, cel putin nu pentru U21. iar la nivel mare iti mai dau exemplul lui Ilysian care a avut PIV de nationala Silviu Cazan
(17040137) ce i s-a accidentat 3-4 saptamani, l-a vandut si si-a luat altul de nationala pe Stefan Alexa
(23097578) care avea un salariu de 185 mii in sezonul 26. si sa vezi surpriza in sezonul 27 are acelasi salariu(ma indoiesc ca a antrenat secundare din moment de l-a jucat doar Pivot. astept sa ma contrazici daca ma insel). deci dupa cum se vede nu se renteaza sa mai antreneze. Bravo lui ca stie ce trebuie facut sa aiba performanta, dar dupa cum se vede in RBBA nu se mai antreneaza pentru nationala, daca vrei rezultate. Eu cred ca rezistenta, libere si forme sunt singurele antrenamente care renteaza daca vrei performanta cel putin in RBBA.