Őrültség van a piacon. Nem normális amit a sok eddig tartalékoló csapat most csinál. 600-700k-s játékosokért simán 2 milla felett fizet mindenki. Néztem a licitet, bíztam benne, hogy nem veszed meg enyniért. Tartsuk itthon most a pénzt 1-2 szezonig, csináljátok okosan most a dolgokat, és akkor ha lemegy ez a cunami a piacon, miénk lehet majd a kánaán. Most jól megszedi magát mindenki, aztán majd pár szezon múlva meg olcsó pénzért itthon tartunk mindenkit, meg haza hozunk mindenkit. Ezt a srácot majd eladja szezonok múlva 3,5 4 milláért, a kiedzése meg 5-6 millába lesz neki. Vagy ha nem akkor meg 3-4 millát se fog érni a srác. Amúgy néztem, idén eddig szinte senkit se sikerült itthon tartani. Rácponty vett meg egy srácot horribilis összegért, kíváncsi leszek rá szezonok múlva hogy fog állni. Figyeljetek oda a húzóember és szupersztár potosokra, azokkal lehet most nagy kaszát csinálni, relatív olcsón jutni hozzájuk, és jócskán van belőlük használható magyar a piacon, és az áruk baráti lehet.