Teşekkürler arkadaşlar . Bütün oyuncuların özelliklerine baktıktan sonra bi plan oluşturacağım . yarın sizinle paylaşırım burada geniş bir yazı sizleri bekliyor olacak
Normal hayatta da elime aldığım bir işi tam yapmadan bırakmayan biri olarak güzel bir süreç başlatmayı düşünüyorum . nasip olursa bakalım .
Gözlemci grubunda yer almak isteyen arkadaşlar olursa bana mesaj atarsa çok sevinirim .
Ve bir de bunu yarın yazacaktım ama şimdiden yazayım . Oyun motorunda bazı çakallıklar buluyoruz yeri geliyor . Sabırlı ol'da pivot yerine şg oynatmak gibi . geçtiğimiz sezonda da mgh ve savunma stratejisi üzerinde bazı kullanıcılar deneme yapıyorlardı . onunla ilgili bana mac örnek verip bilgilendirebilecek biri olabilir mi ?
Bunun gibi başka taktiksel hamleler konusunda benim de bilmediğim şeyler vardır . kendi gözlemlediğiniz işe yarayan hamleler varsa buradan veya mail olarak bana atarsanız sevinirim . Antrenmanlarda-kendi takımımda deneyerek sonuc aldığım değişik taktikler belki zor bir macı kazanmamıza yardımcı olabilir . Hepinizin bu konuda yardımlarını bekliyorum Hepinize keyifli oyunlar güzel sezon olsun ..
Son valla bu son - ilk günden bana olumsuz oy verenler durun 2-3 mac kaybedeyim sonra verin olumsuz oyunuzu
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)