Zdravo ekipa
Još jedan petak došao i "donio" nam novi trening za igrače naše mlade reprezentacije. Minute su bile djelimično korektne osim naših krila koji su imali previše minuta, ali su dva ipak u dobroj formi.
Imali smo ukupno 10 upova ovaj petak što nije loše jer su uglavnom trenirani visoki skillovi.
Imamo samo dvije devetke što se tiče formi za ovu utakmicu. Iz svih kombinacija je otpao Piknjac jer ima formu 5, a Šarić je jedini koji ima formu 7.
To je to što se tiče našeg treninga jer se nije desilo ništa specijalno.
Hrvatska U21 - Bosna i Hercegovina U21
3.12.2018. 18:35 - Poljska Prvi veliki okršaj za našu reprezentaciju u ovim kvalifikacijama. Igramo komšijski derbi protiv reprezentacije Hrvatske. Formalni domaćin smo mi, a utakmica se kao i prethodne igra u Poljskoj.
Obje selekcije u ovaj meč ulaze sa omjerom 4-0. Jedina razlika je u tome što mi imamo bolju koš razliku od njih.
I oni i mi smo igrali protiv istih protivnika u prethodna četiri kola i uglavnom su to bila odrađivanja posla osim u prvom kolu kada su Hrvati imali problema u prvom kolu protiv reprezentacije Rumunije.
Njihov najefikasniji igrač u ove prethodne četiri utakmice je krilo Vulelija. Kod njih je uglavnom veoma dobra forma i imaju ukupno osam devetki što se tiče formi.
Ova utakmica će mnogo odlučiti i pobjednik ovog meča će vjerovatno biti prvi putnik na Europsko prvenstvo.
Što se tiče nas mi se uzdajemo u dobru odbranu kao i u prethodnim mečevima i vjerujem da rezultat neće izostati.
Pozivam sve članove naše zajednice da nam se pridruže sutra na chatu utakmice i da ispratimo još jednu utakmicu naše reprezentacije.
Volim te Bosno!