BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: idohaifa

To: Ehud
This Post:
00
47983.29 in reply to 47983.28
Date: 9/1/2008 3:15:44 PM
Overall Posts Rated:
99
אגב אהוד וגל אני חושב שמה שעשיתם זה אסור..

This Post:
00
47983.30 in reply to 47983.26
Date: 9/1/2008 3:25:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
את האמת שאני חסכתי במילים כי כבר כתבתי מספיק לא מזמן בנאום לצעירה.. שזה היה לפני שהגעת למשחק לדעתי ככה שאני מאמין שכולם לפחות זוכרים ומי שלא זוכר או לא ראה אני אפנה אותו לדיון של הנאומים ..
(44240.5)

ישנן כמה הודעות ככה שצריך קצת סבלנות אבל אני מאמין שאם כבר אתה מתעמק בנושא אז כן תקרא ולא סתם שאלת ..
אגב , ההתייחסות היא כמובן לנבחרת הצעירה אבל כתבתי בין היתר קצת על ההשקפה שלי והדרך שאני מאמין בה במשחק וכו' ..

אבל אני אענה על כמה דברים בקצרה מחדש , לניסיון יש המון חשיבות מבחינתי , גם בקבוצתי [כרגע קצת פחות מבעבר אבל כשיתאפשר ויהיה כסף אין לי ספק שיהיה על זה דגש גדול] וגם בכללי אני יודע מה חשיבות הניסיון והוא חשוב מאוד בכל המקרים..

שאלת "האם דווקא היכולות הנילוות כך ששחקן יתרום גם בתחומים שאינן מאפיינים את התפקוד הספציפי שלו?"
אז כן .. יש על זה דגש חזק מבחינתי אני חושב שדיברתי על זה גם בנאום הקודם ..

אגב , אני מקווה שאנחנו לא מתדיינים כאן לשווא בתקווה שנעבור את קנדה הלילה ונמשיך בטורניר כי אחרת אני חושב ששאלות כאלה ופירוט לעומק צריך להיות בבחירות שיתחילו לקראת העונה הבאה כשתתחיל קדנציה חדשה.. לא אמרתי שלא צריך שאלות , כמובן שצריך .. אבל להתייחס למצב הנוכחי ונחכה הלילה ונראה מה יהיה כבר..

From: Ehud

This Post:
00
47983.31 in reply to 47983.29
Date: 9/1/2008 3:57:52 PM
Overall Posts Rated:
274274
אסור לי להגיד במי אני תומך?

אני תרגמתי את החוקים לנבחרת של הצעירה ולא ראיתי משהו בנושא.
גם לא נשמע לי הגיוני שאסור להביע תמיכה.

אני יעבור על החוקים. אם זה אסור אני אסיר את ההודעה.
מה מפריע? שאמרתי למי אני מצביע יענו? אם זה מפריע לך ברמה האישית אני אמחק את זה גם אם זה חוקי...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: GM-ksachs

This Post:
00
47983.32 in reply to 47983.25
Date: 9/1/2008 4:03:05 PM
Overall Posts Rated:
11
First off I wish I was at my computer in Israel where I could type in Hebrew to respond to everyone. If anyone would like to translate this for me as well till I return home on Friday I would appreciate this.

Secondly if you think coaching your own team with an economy you need to stick with is the same as picking 18 players then you should walk away now. Also on that note, I almost always play normal with my team because it’s a stupid system which I don’t support. I believe in building the best team I can and with my players and play with the enthusiasm as little as possible. I do use it when necessary.

My team can play all kind of different tactics. I have different players that can dominate from different lineups. I Change my starting lineup when necessary and tactics which allot of teams don’t do. The reason I played man against Netanya is (if you bothered to look) that last year his shooting guard lit me up for 50+ points, when he played push the ball against me. So why should I give him the chance to do it again. I scouted him in his previous games and also my games against him head to head since hi roster was the same as the last time we met.

As for your last point. When did a mediocre (5) rating become a bad thing. The ratings are faulty to a degree in this game as it matters on your players who played the defense and home and away. And for the record I played it twice this season and had a 5 medium and a 6 low. Take a look at the league and beside the best 3 or 4 team that is where most teams stand in ratings.

If you have any further questions please let me know.

Just for the record I was a former player in college in the states before moving here I understand tactics and how to build a team very much so. As for my team I have to build a team and train correctly and make the correct transfer moves. The national team I need to put the right pieces to together which is a completely separate story.

I am not running a team in Israel where I can change my coach or players at any whim. I must build the team I am dealt and make the proper moves necessary. If you look over my team closely you will see that is being done and I will do the exact same thing with the national team.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.

This Post:
00
47983.33 in reply to 47983.31
Date: 9/1/2008 4:03:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
עידו,

ערכתי את ההודעה שהפריע לך.
חשוב לציין שעברתי כל החוקים ואין שם שום דבר שמונע ממני להגיד במי אני תומך. מדובר הרבה על סביבת בחירות טובה הוגנת ובריאה ונטולת העלבות.

בגלל זה החלטתי להתחשב במה שאתה אומר שהיה ניראה לך לא במקום ולשנות...

This Post:
00
47983.34 in reply to 47983.33
Date: 9/1/2008 4:53:11 PM
Overall Posts Rated:
99
האת היא ששום דבר לא הפריע לי בהודעה שלכם פשוט ראיתי שעומר תירגם את ההודעה של צארלס והיה שם משהו על זה וגם סיילנט קילר העיר לי על פחות מזה
אז חשבתי שאסור לשבח מועמדים ולהצהיר על בחירתם
אבל אם אתה אומר שקראת ואין שום דבר נגד זה אז אין לי שום בעיה אם זה..
חח היית יכול להגיד שאין שום דבר נגד זה,לא היית צריך למחוק את זה

This Post:
00
47983.35 in reply to 47983.33
Date: 9/1/2008 4:53:22 PM
Overall Posts Rated:
99
האת היא ששום דבר לא הפריע לי בהודעה שלכם פשוט ראיתי שעומר תירגם את ההודעה של צארלס והיה שם משהו על זה וגם סיילנט קילר העיר לי על פחות מזה
אז חשבתי שאסור לשבח מועמדים ולהצהיר על בחירתם
אבל אם אתה אומר שקראת ואין שום דבר נגד זה אז אין לי שום בעיה אם זה..
חח היית יכול להגיד שאין שום דבר נגד זה,לא היית צריך למחוק את זה
אבל יפה שאכפת לך וכל הכבוד על היחס

This Post:
00
47983.36 in reply to 47983.34
Date: 9/1/2008 5:08:02 PM
Overall Posts Rated:
274274
לא מחקתי, ערכתי.

החוקים כתובים בצורה דיי פשטנית בנושא הזה. לא רשום שאסור לעשות א, ב, ג. רשום שאסור לפגוע ולהעליב - סיילנט חשב שמה שאתה אומר מעליב את אוהד ובגלל זה הוא העיר אני חושב. כמובן שלא צריכים להיות סופר רגישים פה, אפשר להביע דעות (וטוב לעשות את זה) אבל חשוב לשמור על תרבות דיון סבירה.

בגלל שידוע שבחירות זה נושא שיכול להדרדר דיי מהר, מצפים מהמשתמשים לשמור על סגנון הדיבור שלהם יותר מהרגיל ויש לגיטימציה גבוהה יותר להעניש.

אלו הם רוח הדברים.

Last edited by Ehud at 9/1/2008 5:08:24 PM

This Post:
00
47983.37 in reply to 47983.32
Date: 9/1/2008 5:33:17 PM
Overall Posts Rated:
1010
Also on that note, I almost always play normal with my team because it’s a stupid system which I don’t support. I believe in building the best team I can and with my players and play with the enthusiasm as little as possible. I do use it when necessary.

אני יודע שאתה לא עוקב אבל בקמפיין האחרון הדבר אולי החשוב ביותר שהחזיק אותנו הכי הרבה בטורניר ובמשחקים בין היתר זה בעיקר ההתלהבות .. ללא ההתלהבות אני בספק אם היינו מגיעים לחצי מהדרך .. ידוע שהתלהבות זה גורם מאוד מאוד חשוב במשחק הזה .. זה שאתה חושב שהמערכת טיפשית ואתה לא תומך בה זאת זכותך אבל אני לא חושב שתרכוש הרבה מצביעים בעזרת זה.. בכל זאת , בנבחרת צריך לפעול בצורה אסטרטגית וחכמה על מנת לראות איך מתקדמים הלאה ואיך משחקים ומשתפרים ממשחק למשחק וההתלהבות זה חלק מהדברים .. ומאמן שיעלה כל משחק נורמל גם במשחקים פחות קריטיים או פחות קשים כשאפשר לצבור עוד התלהבות , וביכלל אחד שלא התנסה הרבה עם המערכת של ההתלהבות ואין לו הרבה שיקול דעת בנושא.. אני בספק אם צריך לנהל את אחת הנבחרות..(אלא אם כן מדובר בנבחרות כמו איטליה או ספרד ששם גם בלי זה אפשר להצליח בשלבים הראשונים ואולי זה לא הכי מורגש ולא הכי משפיע בציונים ובצורת המשחק אבל זה עדיין קריטי בכל נבחרת ובטח שבנבחרת ברמתה של ישראל) אולי זה לא יישמע אובייקטיבי מהצד שלי כמתמודד אבל גם אם לא הייתי מתמודד ואני חושב שכל אחד אחר נייטרלי יכול להגיד את אותו הדבר.. זה אחד הדברים הבסיסיים והחשובים בקמפיין של נבחרת .

Last edited by Warrior at 9/1/2008 5:36:26 PM

This Post:
00
47983.38 in reply to 47983.37
Date: 9/1/2008 6:03:15 PM
Overall Posts Rated:
11
As i said i will use it when necessary

i'm not going to go into a long debate about it.

This SHOULD have nothing to do with the best person for the job.

I will have the national team play it its highest level and depending on the game depends on what strategy i will go with anf if i will play normal or anything else.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
From: gilad

This Post:
00
47983.39 in reply to 47983.38
Date: 9/2/2008 1:45:47 PM
Overall Posts Rated:
00
יש לי שאלה לקני
אתה חושב שהיה מגיע לאמן את הנבחרת, הבחירות היו נוגעות לעונה חמש, אחרי שעלית לליגת העל.
נכון להים לפי דעתי לפחות, עופר הרבה יותר מתאים.
אחרי המשחק שהפסדת(לא מאשים אותךך) אתה לא חושב שאתה צריל לפנות את הבמה?

Advertisement