Szia!
Szerintem minden attól függ, hogy a bajnokságodban mennyi játékost figyeltetnek meg. Ezt kiírja a pénzügy statisztikánál. Én tavaly évad közben csatlakoztam. Heti 20k-t költöttem a megfigyelésre. Az első körben nálunk 3 kivétellel mindenki azt a játékost kapta, akit elsőként választott. Ez azt jelenti, hogy alig költött valaki megfigyelésre, és a 20k-val én már az élmezőnyben voltam. Akiket választottam, azok közül az első körben az első, második körben a 3. választottat kaptam. Ha jól megnézem, akkor a második körben még a csoportelső is az 5. választottját kapta. Tehát sanszos, hogy hátul végezve te is azokat fogod kapni, akiket előrébb sorolsz. Na mármost a három draftolt játékosom közül egyet eladtam. Érte több pénzt kaptam, mint amennyit a megfigyelésre költöttem. Ezen kívül az első számú irányítómat is draft útján szereztem. Tehát szerintem érdemes megfigyeltetni, pláne, ha alacsony a bajnokságodban a játékosmegfigyelés átlaga. És azért 1-2 nagyon jó játékost mindig láthat az ember. Még ha nem is a legjobbat.
Last edited by tudi at 4/10/2009 6:55:46 AM