Sto kaze Dumba, nema dodavanja u ekipi. (pre 2 sezone sam imao nijednu ili jednu asistenciju po mecu) i sa takvom igrom ne moze da se postigne nikakav rezultat, to je logicno. Sto onda ne podese igrace da za dodavanje i skok najmanja moguca vrednost bude 5 npr?! Pa zar postoji igrac od 18 godina u realnom svetu koji ne moze iz 20 dodavanja 5 puta da pogodi igraca, ili da skoci makar 5cm?
Imas pravo, treba mi plej! Ali ako i onda ne upali moja taktika mrtav si!
Imas pravo, treba mi plej! Ali ako i onda ne upali moja taktika mrtav si!i eventualno bek suter. i mozda njihove rezerve. e ako onda ne upali stvarno sam mrtav))))
Imas pravo, treba mi plej! Ali ako i onda ne upali moja taktika mrtav si! :)i eventualno bek suter. i mozda njihove rezerve. e ako onda ne upali stvarno sam mrtav :)))))
Imas pravo, treba mi plej! Ali ako i onda ne upali moja taktika mrtav si! :)
Imas pravo, treba mi plej! Ali ako i onda ne upali moja taktika mrtav si!i eventualno bek suter. i mozda njihove rezerve. e ako onda ne upali stvarno sam mrtav))))To bi se iznenadio kada bi video kakvog zmaja imam, ali dobro... evo protiv ovog sto se smeje cu igrati RNG i pokazati ti kako cepaju mrezice ;)
Ti kad kazes, kazes malo - ali glupo! ;)
A da... ti jos uvec zivis u sampionskoj iluziji i glavni si favorit za titulu...sorry, sorry ;)