Ty m4ti reprezentację nie ma w dupie. On cały czas pracuje, bo wiem lepiej. Kontaktuję się z nim od czasu do czasu.
Jezu, stary ...ja wiem , że chciałby się starać...ale nie o to chodzi..zobacz wątki meczowe - posucha
zobacz analizę swojej gry - posucha
zobacz...amerykańskiego tatę właśnie leci w tv na c+ - nawet śmieszne:)
wybacz ..ale czy poważnie uważasz, że ta robota jest ok??? hmm czy jest lepsza niż innych?? aaa zapomniałem...tylko al się nie ima..
a na poważnie ja chcę to uratować mobilizacją..wskazuję drogę, która do mnie przemówi..uwierzyliśmy, że będzie lepiej ale nie ma dowodów..Matiego trzeba prosić o jakiś wpis - prZegrywa i mówi, że bywa - porównuje się do drugiego z najlepszych selekcjonerów (sic!) - uważasz, że to ok oceniać swoją pracę w ten sposób by wskazywać innych robotę za swoje dokonanie i dzięki temu wywindować się na tego (w tej chwili ) drugiego?
po prostu zweryfikuj swoje poglądy...jeśli uznasz, że mimo wszystko wszytsko co pisze Mati jest poprawne i takie jak ma być to ok ..Twoje zdanie..ja jako nie wtajemniczony zwykły użytkownik chcę by się udzielał bez względu na sprawy uczelniane - tak jak obiecywał..