izgubili smo 4. chetvrtinu!!!!
Ciko objasni : K. Grkovic Did Not Play - Coach's Decision
Duznost mi je da na pocetku stisam euforiju koja je izazvana vrhunskim rezultatima protiv ozbiljnih protivnika! Ne smemo ni u ovom trenutku, kada se jedna vizija od pre mnogo sezona konacno ostvaruje, da se ponesemo u trijumfu jer naredni protivnici upravo to ocekuju!Sta vise, moramo da nastavimo mudro, znalacki, hladne glave, sa originalnim i za protivnika neocekivanim taktickim zamislima, da nastavimo iz pobede u pobedu.To je nas dug prema zajednici koja nas je, a pogotovo mene, oduvek podrzavala u velikom broju, koja je pomagala na sve nacine, bodrila kada smo gubili i nikada nije bila zlurada!Zbog cele nase zajednice, tih preko deset ljudi (pored strucnog staba), mi moramo napred...
Duznost mi je da na pocetku stisam euforiju koja je izazvana vrhunskim rezultatima protiv ozbiljnih protivnika! Ne smemo ni u ovom trenutku, kada se jedna vizija od pre mnogo sezona konacno ostvaruje, da se ponesemo u trijumfu jer naredni protivnici upravo to ocekuju!Sta vise, moramo da nastavimo mudro, znalacki, hladne glave, sa originalnim i za protivnika neocekivanim taktickim zamislima, da nastavimo iz pobede u pobedu.To je nas dug prema zajednici koja nas je, a pogotovo mene, oduvek podrzavala u velikom broju, koja je pomagala na sve nacine, bodrila kada smo gubili i nikada nije bila zlurada!Zbog cele nase zajednice, tih preko deset ljudi (pored strucnog staba), mi moramo napred...BILLA ZA PREDSEDNIKA ;)