BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > καλλιτερες τακτικες

καλλιτερες τακτικες

Set priority
Show messages by
This Post:
00
128330.291 in reply to 128330.289
Date: 10/21/2010 7:49:48 AM
Overall Posts Rated:
2727
Κοιτα σπρωξε χρησιμοποιεις οταν εχεις το ματς και οι παικτες σου εχουν χειρισμο,μπασιμο καλα......οταν πας απλα για μικροτερη διαφορα βαζεις υπομονετικη και εκει ερχεται η πασα

This Post:
00
128330.292 in reply to 128330.290
Date: 10/21/2010 7:56:47 AM
Overall Posts Rated:
6666
αμα ειχες διαβασει κι αλλα ποστ μου θα ειχες δει οτι απο μονος μου εχω πει οτι δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμερασματα.
φυσικα και δεν εχω την πειρα και τις γνωσεις.γι αυτο και συνεχεια ρωταω.και τωρα ρωτησα αν προσεξες...
δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη η υπομονετικη...

From: JohnnyB
This Post:
11
128330.299 in reply to 128330.293
Date: 10/22/2010 6:15:29 PM
Overall Posts Rated:
343343
Νομίζω πως πλέον αποδεκτό είναι πως στις αργές τακτικές η πάσα είναι το σημαντικότερο και όχι ο χειρισμός, και εξηγούμαι. Με βάση το εγχειρίδιο του παιχνιδιού η μπάλα γυρνάει στις αργές επιθέσεις μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο σουτ. Στο δικό μου λοιπόν φτωχό μυαλό αυτό σημαίνει πως η πάσα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, και είναι το κλειδί...

Στο τρέξιμο και γενικά στις γρήγορες επιθέσεις το παιχνίδι πιο ελεύθερο, οι παίκτες έχουν την μπάλα στην κατοχή τους περισσότερο χρόνο στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν το δικό τους σουτ, οπότε ο χειρισμός αποκτάει μεγαλύτερη σημασία...

Δεδομένου λοιπόν πως είναι τα 2 βασικά συστήματα που χρησιμοποιώ στις 2 ομάδες μου (και μην πάει ο νους σας στο κακό, είμαι και προπονητής της εθνικής Κύπρου), είμαι σε θέση να τα γνωρίζω πολύ καλά...Πέρσι η Κύπρος πέτυχε την μεγαλύτερη της νίκη τρέχοντας, (11133) η πάσα γενικά δεν ήταν το δυνατό της σημείο...το τρέξιμο μονόδρομος...Για φέτος η επιλογή σε 1 κρίσιμο ματς ήταν κίνηση...(12584). Δέστε το πόσο καλά πήγαν τα 4αρια μου...12 σουτ με άλμα ο καθένας...

Ανακεφαλαιώνοντας θεωρώ πως το τρέξιμο έχει να κάνει περισσότερο με ομάδες που απλά έχουν καλό περιφερειακό σουτ και εμβέλεια χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις από ''ειδικούς παίκτες'' Ζεις και πεθαίνεις από τους κοντούς σου κυρίως στο σκοράρισμα...

Η κίνηση απαιτεί πάσα και σουτ με άλμα από όλες τις θέσεις, εύκολα μπορεί να εκμεταλευτεί την κακή περ άμυνα των αντιπάλωνψηλών εάν η ομάδα σου έχει ψηλούς με καλό σουτ με άλμα. Η δική μου ομάδα είναι κτισμένη πάνω σε αυτή την λογική, και δεδομένων των αποτελεσμάτων απόλυτα πετυχημένα...

Όσον αφορά το σπρώξιμο συμφωνώ με Ροτόνδο, εκμεταλλεύεσαι τα ματς απ που μπορεί να υπάρχουν. Εάν όμως δεν έχεις την τόσο ειδική ομάδα, του στιλ PG με πολύ καλό εσ σουτ όπως και άλλους ανάλογους παίκτες που μπορεί να πέσουν στην ανάλογη αδυναμία του αντίπαλου παίκτη, θεωρώ πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από ομάδες είτε πιο αδύναμες, είτε ισάξιες...Το ίδιο πάνω κάτω πιστεύω για όλες τις ουδέτερες τακτικές, με τις όποιες ιδιομορφίες έχει η κάθε μια...

Δεν θεωρώ πχ την υπομονετική χειρότερη από το σπρώξιμο εάν έχεις την απαιτούμενη ομάδα. Την κατηγορία όμως αυτή των τακτικών την θεωρώ χειρότερη από την όποια προσαρμοσμένη...

Just my 2 cents...

Last edited by JohnnyB at 10/22/2010 6:21:18 PM

From: bolzano

This Post:
00
128330.300 in reply to 128330.299
Date: 10/23/2010 2:34:58 AM
Overall Posts Rated:
2727
Συμφωνω απολυτα απλα να προσθεσω πως στο τρεξε θελει καλο μπασιμο κατι που δεν χρειαζεται στην κινηση συμφωνω βεβαια με οσα συμπερεσματα εχω βγαλει

This Post:
00
128330.301 in reply to 128330.300
Date: 10/23/2010 4:53:48 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ειμαι υπέρ στο να βλέπεις τα πλεονεκτήματα της δικης σου ομάδας και να παιζεις το δικο σου μπασκετ. Απο εκει και μετα βλέπεις που εχει δύναμη η καθε ομαδα και ανάλογα παιζεις την άμυνα σου. Βέβαια εγω ειμαι λατρης του m2m. Αυτο που θα συμβούλευα απο την δικη μου μεριά ειναι να αποφασισει καποιος πως θελει να παιζει να αγοράσει και να προπονεί του παιχτες ανάλογα στο στιλ που θελει να παιζει και σιγα σιγα θα ερθουν τα αποτελεσμα. Βασικό στοιχείο του παιχνιδιου ειναι ο ενθουσιασμος και φυσικα τα πλεει οφφ. (26001497), Αντιμετώπισα την προηγούμενη σεζον μια ομαδα καλύτερη απο εμανα που φυσικα επαιξε λάθος σύστημα. Κέρδισα φυσικα γιατι ειχε 14 ενθουσιασμό και συνδυαστικά με το λαθος παίξιμο του εκάστοτε προπονητή.. Αλλα δειτε πως...

Advertisement