BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.291 in reply to 149781.261
Date: 7/13/2010 8:49:56 AM
Overall Posts Rated:
5757
Dobro OK, ali da li je tebi Kotur izgledao kao lose resenje pre 3-4 meseca?On je odradio dobar posao a pocetku, a onda je za 2 nedelje sve sjebao. Da se to nije desilo nista ne bismo izgubili, amozda bismo cak i dobili vise nego za vreme tvojih mandata. Ja sam konkretno mislio da bi on bio dobro resenje za A tim, a ti za mlade, ali ispade kako je ispalo. Ja sa Cikom i Samurajkom nemam problema, samo za njih ne bih glasao. Asirko je imao njihovu podrsku, pa sam glasao za njega, zato sto je najbolja opcija trenutno za to mesto.

Kada se Jarley kandidovao, ja napisem da je to menadzer koji je najbolje upoznat sa repkom, jer on je obavljao veliki deo posla u mladoj repki, i to tako da iz sezone u sezonu preuzima sve veci deo odgovornosti, odnosno da se sprema za selektorsko mesto. Inace 80% stvari sto se tice utakmica u poslednjoj sezoni kada sam ja bio selektor je radio iskljucivo Jarley sa eventualno malim korekcijama strucnog staba. E zato mi je kotur delovao kao lose resenje, jer on je imao jednu ponudu od jarleya na koju se on i dan danas vadi kao da je sala bila u pitanju. Uz to preterano insistiranje na individualnoj odgovornosti mi je bilo mnogo sumnjivo, pa onda cuveno obecanje ‚‚svajcarske‚‚ a kada je postavio treceligase da vode racuna o igracima koji su u prvoj i drugoj ligi, e tad sam bio 200% siguran da ce sve ovo da se raspadne.
A kazi mi ko ti drugi preostaje da glasas ako neces za sirka, jel si imao drugi izbor. Prosle sezone si imao izbor, gde s jedne strane imas kotura koji ti obeca ‚‚svicu‚‚ a s druge strane imas Jarleya koji obecava ono sto moze da ispuni a to je kontinuitet u radu, odnosno da ce se truditi da bude bolje ali da se pre svega odrzava ono sto je uradjeno. Uz to BG i Cika su verovatno doprineli manjem broju glasova Jarleyu, ali su bili u pravu, za sve. I ako vecina ljudi ne zna da normalno rezonuje i prihvati realnost, vec naaseda i ovde na politicka predizborna obecanja, onda ova BB Srbija i ne zasluzuje boljeg selektora od ovog

This Post:
00
149781.292 in reply to 149781.289
Date: 7/13/2010 8:50:49 AM
Overall Posts Rated:
5757
Pa to ti kazem. Na kraju su dosli neki koje boli qr i suvisno je razmisljati da li ih grize savest. Jbg, isto stanje kao u fudbalu. Ja sam sto puta rekao da bih vise voleo da sam gledao kako nasi ginu na terenu i gube sa po 6-0 nego sto su se vukli na terenu i posle kukali na sudije. Ovako, dosli, probali, sjebali i bole ih usi...

tako je...

This Post:
00
149781.293 in reply to 149781.290
Date: 7/13/2010 9:38:33 AM
Overall Posts Rated:
178178
Od svega sto si napisao jedino sto ima veze sa mozgom je sto si glasao za Jarley. I moram priznati da sam ekstra iznenadjen tom cinjenicom.

Sebi "pridajem znacaja" samo u ocima kompleksasa koji se bave time da li sam ja simpatican ili ne a ne sustinom. Pa to sam milion puta ponovio - beeeep se meni sta ti ili neko drugi "koji me ne voli" mislite o meni dokle god su ciljevi ispunjeni.

Ko od nas dvojice ima problema vidi se po kvalitetu postova...ocigledno je i kakvih.

To sta si mi ti rekao mi je bitno kao, da vidimo...evo - kao neuspeh holandije u finalu SP. Znaci puca mi prslook najblaze receno.
I ne vidim otkud ti ideja da se neko uopste tobom bavi? Pa meni si bitan isto koliko i "ono sto si mi rekao"...cak mozda za nijansu manje!

I mojne ti da cenis ko je ko u realnom zivotu, to ces moci kada zavrsis srednju...polako... ;)

Cika Bill

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Golub

This Post:
00
149781.294 in reply to 149781.292
Date: 7/13/2010 9:39:06 AM
Overall Posts Rated:
427427
Preuzecu krivicu na kraju sezone ako bude potrebno sada nije jos dobrano ni pocela, svoj sam posao ostavio zato sto sam sve menadzere kontaktirao i zato sto smatram da je Asirko mnogo bolji sada za to posto idem na more, napisao sam da me je bas briga za nasu reprezentaciju kao sto me je i sada bas briga (posto je ovo samo veoma sporedna stvar u zivotu), ali to ne znaci da se necu truditi da dam svoj maksimum, boli i rajevca dupe za ganu pa ju je odveo zamalo u polufinale! Martinenko ne znam sta ti je problem ali ajde da ga resimo na BB-mail nemoj ovde da ljude smaras, sve se da resiti...

This Post:
00
149781.295 in reply to 149781.294
Date: 7/13/2010 9:43:05 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Pa, tvoji postovi su problem i to sto ne znas ni sam sta pricas. Cas ovako cas onako. Samo se odluci, ili 'oce kaki ili nece.

No guts, no glory!
From: Jabus

This Post:
00
149781.296 in reply to 149781.294
Date: 7/13/2010 9:54:10 AM
Overall Posts Rated:
9393
Preuzecu krivicu na kraju sezone ako bude potrebno sada nije jos dobrano ni pocela

ko ce da preuzme krivicu shto moj plejmejker nije dobio odredjeno povecanje iskustva u utakmici srbija u21 - bosna u21? za to ne treba chekati kraj ove sezone... i jebe mi se da li neko smatra da iskustvo nema uticaja na igracha, jer kao neko ko se 8 sezona oslanja na igrache koje trenira, znam dobro koliko iskustvo utiche, kao i koliko dobijaju igrajuci za reprezentaciju

ko ce da preuzme odgovornost shto sam ja, do sada, a verovatno i ubuduce, imao bolju komunikaciju sa selektorom bosne, nego selektorom mlade, i shto se planova treninga tiche i shto se saveta za trening tiche? jbg, u jednom trenutku sam imao dilemu da li je bio pametan potez da odaberem igracha iz komshiluka, a ne nekog nasheg, no sad tu dilemu nemam

napisao sam da me je bas briga za nasu reprezentaciju kao sto me je i sada bas briga

zashto onda glasash na izborima? zashto onda bilo koga podrzavash u kampanji? zashto onda bilo koga napadash u kampanji, a i van nje, a da se tiche reprezentacije? na kraju, zashto to ne napishesh u kampanji, kako bi i ostatak bb srbije video ko ide u paketu sa odredjenim kandidatima? jer bi to svakako imalo presudniju ulogu u glasanju na izborima, nego "on je dobar chovek" ili "ovaj misli da je bon-ton zamena za margarin"

Message deleted

This Post:
00
149781.298 in reply to 149781.296
Date: 7/13/2010 10:06:14 AM
Overall Posts Rated:
427427
ma ne vredi da ti objasnjavam...mrzi me da prolazimo kroz ovo sada...bice vremena da me kritikuje ko hoce kada se kandidujem...pa ce da vidimo sta je i kako je tada...

p.s. nadji post u kome sam u bilo kojoj kampanji nekoga napao, uvek sam samo pisao da glasam za kotoora i to je sve...

From: Jabus

This Post:
00
149781.299 in reply to 149781.298
Date: 7/13/2010 11:18:13 AM
Overall Posts Rated:
9393
kada se kandidujesh? si ozbiljan? veruj mi, tokom te kampanje, kvotovacu ti svaki post sa samo ovom izjavom:

napisao sam da me je bas briga za nasu reprezentaciju kao sto me je i sada bas briga

i svakog ko bude eventualno glasao za tebe, nazvacu najvecim retardom kojeg je majka mogla da rodi

This Post:
00
149781.300 in reply to 149781.299
Date: 7/13/2010 11:21:59 AM
Overall Posts Rated:
427427
pa ja sam vec flavijusu ovde obecao da ako ne dobijem na tim izborima da necu vise nijedan post napisati, a slobodno me kritikuj...

This Post:
00
149781.301 in reply to 149781.300
Date: 7/13/2010 11:26:27 AM
Overall Posts Rated:
5757
A kotureee, zasto ove sezone nema na forumu neki spisak sa igracima koji konkurisu za reprezentaciju, mislim da bi trebao tako nesto da napravis ili nesto ti tu muljas

Advertisement